Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ay evet valla kızlar kapatalım bu hazin meselesini olan oldu artık yapan yapıcağını yaptı zaten doğruda olsa yalan da olsa bundan sonra ne hali varsa görsün hiç bizi ilgilendirmez allaha havale edin gitisin bu konuda burda kapansın meleğin de deiği gibi topiğimizi huzursuz etmeyelim :1no2:

ben bu konuyla ilgili birdaha yazmıyorum kızlar iyi niyetlide olmamak gerekiyo demekki herzaman.eşimede söyleyemedim söyleyemem herhalde bu durumu nasıl açıklarım bilmem çok kızar bana.yarın gelmek isterdim cimcimedeydi galiba buluşma ama o5ğlum ana sınıfına başlıycak onunla okuldayım sonrada işe gidicem.size iyi eğlenceler bol bol kaynatın benide konuşun anacım arada he kulaklarımı çınlatın

kızlar dar attım kendimi buraya demin melekle konuşuyoduk hatta msn den, benim bıcır kalkınca alel acele kalktım ama sesi kesildi ben yüne buraya valla bende meleğe katılıyorum bırakın artık bu saatten sonra ne hali varsa görsüne döndüm bende olanları öğrenince. ama leadangel canım senin adına üzüldüm yaa o ne biçim konuşmadır öle asıl o bulsun. kaderim öle deme leadangel yaptığı leziz kısırlarla zehirlemedimi bizi :)))) bu arada kaç senedir bu sitedeyim kazenin kimseyle msn den görüştüğünü ne duydum ne gördüm sitenin sohbet odalarına bile uğramazdı doğru düzgün bayanlar rahat konuşsun diye. ayrıca melinday taaa istanbuldan burayamı gelmiş tabi aslında deveyle atta aynı şey. bu buna döndü. ayırca kk yönetimini biraz olsun tanıdıysam şuda bi gerçek böle bi konuyu kapattılarsa bir daha açmazlar ve gerçekliğinden emin olmasa kazende böle bişey yapmazdı.

unutmadan son olarak o konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum. kazen her ne kadar görmesekte sen bu yazıları görüceksin muhakkak uyarın için teşekkür ederiz.

heh iyi ettin melekçim :))
kendi adıma zaten üstede belirttim biraz karışık ama benim içim çok güzeldi :)) yarın uzun uzadıya konuşuruz zaten.sedaylada konuştum aynı vardiyadayış bizim herifler büyük ihtimal beraber geliriz.

adresi alayım ne olur ne olmaz
belki gelebilirim

bak hala belki diyo klava: klava: klava: neişin var. hem benimde belli değil belkide işe başlıcam son buluşma olcak benim için.gelinde göreyim hepinizi özledim.
cimcimem merdaneyi hazırla kaderime oklava yetmez anacım buna bak hep yan çiziyo naniknanik

canım gidersen haberleşelim olmasza beraber gideriz

imkansız benimki ama bakalım
talhayı annemlere bırakma faslı olacak yine
sonra ben annemlerden gelebilrim yada talhayı kandırırsam onuda getirebilirm
ama asla gelmez heleki baynların olduğu bir yere
bakalım yarın olsunda konuşuruz yine buradan

Talha'yı niye bırakıyon okula başlamıcakmı o yarın sabahçımı yoksa

yok canım ya yan çizmek değil vallah
o kent meydanına gititğim günde ilk önce oğlumu anneme bıraktım ki
annem şefket yılmazın orada oturyor.oradan bindim minübüse kent meydanına uzak değil
ve zorda değil ama çocuk olunca ist.gitmiş gibi oluyorum.allahtan eşim geldi almayada dönüşüm kolay oldu.
hem gidiş hem bidaha gidiş hem dönüş hem bidaha dönüş oluyor.
malum annemlere hem bırakıyorum hem alıyorum.
bu arada bir ben ledangelin ksıırından pastasından yiyemdim aaaakaydirigubbakcemile

benim yerime de sevin bebişleri kızlar.Bu arada yüzde yüz oğlum olacakmış.Siz benim kızı alcaz derken galiba ben ahyatunun kızını alıcam:))Adını Doruk istiyor eşim kızlar sizce nasıl?Yalın'ın adını ben koyduğum için buna karışmak istemedim.

Allahhhh bi erkekimiz dahamı oluyo oh oh artık taş üstünde taş kalmaz seneye toplantılarda kaydirigubbakcemile3 güzel isim Doruk nazcım hem bırak adamcağız hevesini alsın. ama bi şartla ameliyathaneye sende girersen de kaydirigubbakcemile3 muzurluğummu üstümde ne delikafadulden

imkansız antikacım o dediğin.ilk ameliyatımda dışarıda beklediği halde fenalaşmış,2 gün evden çıkamadı dizleri tutmadı,fazla sıkmış kendini.Gerçi görmesini isterim ama kıyamam gene ona...

ee kızlar nasıl geçti bakalım bayram
kuzular naptı bayramda huzurluydular mı

artık eski bayramalrın tadı kalmadı
herkez tatillerde
bizde rezerve yaptırmıştık ama kısmet olmadı.iptal ettik.
cenaze olunca.
bizim sıradan bir gün gibi geçti
eşimle sadece annemlere ve amcama gittik.sonrası 3 gün gezdik öyle
babasının vefatından dolayı akraba gezmek istemedi
gerçi artık pek gezmiyoruz,akraba komşu
sıkılıyor insan
bayramı tatil olarak değerlendirenlerdeniz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…