Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

öncelikle çok çok geçmiş olsun leadangel. ayrıc böyle bi şeye ön ayak olduğun için bu mübarek günlerde Alla senden de razı olsun canım.Allah bi elem keder vermezse bende orda olucam. bu arada kızlar pazar günü herifin aklına uyup bi balık tutma macerası yaşadıkki iki gündür cayır cayır yanıyorum aklınızda olsun asla eskilerin dediği yoğurt işine girmeyin yanınca :KK43:((( deriler gerildi birde diğer hani kullandığım ilçalar vardı ya doktor uyarmadığı için ben ondan sonra güneşe maruz kaldım halbuki o mereti aldığım sürece korunmam gerekiyomuş şu an 2. derece yanık omuzlarım ve bacaklarım :KK43: ama çok şükür yarın son serumlarım ve şurup şişesi gibi iğnem bitiyo :))) tahlillerim yapılacak ertesi günde fakat galiba işe yaradı kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. unutmadan ilknurcum ismi bende yok ahyatunun ve leadangele katılıyorum keşke gidip bi sürpriz yapsaydık ne iyi olurdu. tabi Jale hanım topta kovardı bizi biriniz yetiyo artık toplu geliyonuz diye :))))
sahi leadangel canım mantardan bende çok çekiyodum sirkeli suyla buldum çözümü yengemin doktoru söylemiş onada bir litre suya bir tatlı kaşığı sirke at ve onunla (çok afedersiniz) taret al. bütün mikrobu öldürüyomuş ama uzun süre kullanma bir hafta kullanıyosan bir ay bırak ara ara yap bir daha mantar nedir bilmiyosun. dene istersen canım.

çookkk sağolun kızlar
hani şu hazin arkadaşımızla ilgili bana sürekli soruyorsunuz bişeyler yapmak istiyoruz die eğer sizler içinde uygunsa cuma günü görüşeliimi kent meydanında fast food katında saat 12de hem hazin arkadaşımızıda çağırırız onunlada tanışırız hem değişiklik olur hem bizlere hemde kuzulara hemde hazin için bişeyler yapmak isteyen arkadaşlar için bahane olur bişeyler vermek gerçi bir çok arkadaş bişekilde ulaştırdı ama ulaştıramayanlar için diyorum öyleyse bizi tanıyan herkesi bekliyoruz özel davet falan yok okuyan buyursun gelsin

canım bi aksilik olmazsa görüşürüz kısmetsekaydirigubbakcemile5

öncelikle çok çok geçmiş olsun leadangel. ayrıc böyle bi şeye ön ayak olduğun için bu mübarek günlerde Alla senden de razı olsun canım.Allah bi elem keder vermezse bende orda olucam. bu arada kızlar pazar günü herifin aklına uyup bi balık tutma macerası yaşadıkki iki gündür cayır cayır yanıyorum aklınızda olsun asla eskilerin dediği yoğurt işine girmeyin yanınca :KK43:((( deriler gerildi birde diğer hani kullandığım ilçalar vardı ya doktor uyarmadığı için ben ondan sonra güneşe maruz kaldım halbuki o mereti aldığım sürece korunmam gerekiyomuş şu an 2. derece yanık omuzlarım ve bacaklarım :KK43: ama çok şükür yarın son serumlarım ve şurup şişesi gibi iğnem bitiyo :))) tahlillerim yapılacak ertesi günde fakat galiba işe yaradı kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. unutmadan ilknurcum ismi bende yok ahyatunun ve leadangele katılıyorum keşke gidip bi sürpriz yapsaydık ne iyi olurdu. tabi Jale hanım topta kovardı bizi biriniz yetiyo artık toplu geliyonuz diye :))))
sahi leadangel canım mantardan bende çok çekiyodum sirkeli suyla buldum çözümü yengemin doktoru söylemiş onada bir litre suya bir tatlı kaşığı sirke at ve onunla (çok afedersiniz) taret al. bütün mikrobu öldürüyomuş ama uzun süre kullanma bir hafta kullanıyosan bir ay bırak ara ara yap bir daha mantar nedir bilmiyosun. dene istersen canım.

antikam naptın gııızz geçmiş olsun.balıkçımı oldun tuttunmu turnaları sazanları denizemi gittiniz yoksa:1ninca:benim adamda çok sever hele babam bayılır balıktutmaya.benimki gider ama boş boş döner hep kendisi balığı pek yemezde.bende takılırım onlarla bazen öyle.valla özledim ben jale hanımı.yakın olsa giderdim ahyatuyu ziyarete.neyse cumaya görüşürüz kısmetseopuyorumnanaktan

slm kızlar ahyatu doğum yapmış veeeeee ufaklık 3.400gr. doğmuş çoook iyilermiş selamları var...özelden ismini yazıyorum sizlere...gene gelicem acelem var zemuszemus

çookkk sağolun kızlar
hani şu hazin arkadaşımızla ilgili bana sürekli soruyorsunuz bişeyler yapmak istiyoruz die eğer sizler içinde uygunsa cuma günü görüşeliimi kent meydanında fast food katında saat 12de hem hazin arkadaşımızıda çağırırız onunlada tanışırız hem değişiklik olur hem bizlere hemde kuzulara hemde hazin için bişeyler yapmak isteyen arkadaşlar için bahane olur bişeyler vermek gerçi bir çok arkadaş bişekilde ulaştırdı ama ulaştıramayanlar için diyorum öyleyse bizi tanıyan herkesi bekliyoruz özel davet falan yok okuyan buyursun gelsin

canım yine gelemicem malasef yaa malum işteyiz kuzucuaklrı öpün benim için hazine de selamlarr bendenopuyorumnanaktan

ayy antikacım çok geçmiş olsun off çok fena oluyo o güneş yanığı a.s
canım ahyatuğun ismini yazmıştım sana özleden görmedinmi bilmiyorumkismile

ooo süper vallhi çok sevindim herkesler gelicek gibi
oyy bebeğimizde doğmuş maşallah çok iyi doğum kilosuda sağlıklı olmasıda süper
karamuk cnm cumartesi planlar oluyor kocalar evde olanlar oluyor hafta arası die düşündüm ama sen zaten yaptın yapacağını allah razı olsun senden
antika çok sağol asıl sana geçmiş olsun cnm hematen yanığa birebir bilirsin belki ama mantarr sürekli değil ama hamilelikten kaldı oda
cimcimem nerdesin kıss sen biz seninle bulusur gideriz cuma

ooo süper vallhi çok sevindim herkesler gelicek gibi
oyy bebeğimizde doğmuş maşallah çok iyi doğum kilosuda sağlıklı olmasıda süper
karamuk cnm cumartesi planlar oluyor kocalar evde olanlar oluyor hafta arası die düşündüm ama sen zaten yaptın yapacağını allah razı olsun senden
antika çok sağol asıl sana geçmiş olsun cnm hematen yanığa birebir bilirsin belki ama mantarr sürekli değil ama hamilelikten kaldı oda
cimcimem nerdesin kıss sen biz seninle bulusur gideriz cuma

tabi canım haklısın haftasonu eşlerden sizzin için problem olur napalım artık oğlanalrın sünnet düğünlerinde görüşrüz kısmetsee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu gidişle böyle olacak ya bu sene doğru düzgün izinede çıkmadım izine çıksaydım çağıracaktım hepinizi işallah bigün istiyorum bana çağırmayı evde olduğum birgün a.s

bende konuştum cnm kısmet olursa cuma 12 dedik beyaz melekle çünkü akşam iftar telaşı oluyor herkesin görüştüğümüze deysin

günaydın kızlar:KK3:antikam mesajını çok geç okudum canım dün akşam yoktum evde ahyatuyu şimdi aradım hastaneyi yatışta görünmüyor dediler akşam çıkmış herhalde

günaydınn hanımlar
bugün iftara bisürü misafirim var arada tuğkan molalrında gelip size bakarım
size iii günler banada kolay gelsin by

selam kızlar...
aldım mesajları bu arada iyi dileklerinşz içinde mersilerden öpücükler....
leadangel canım saat baya geçti ama istersen alayım Tuğkan'ı rahat rahat yap işini hem önceden haber versene be güzelim ufaklıklarla telaş zor oluyo bakarız nolcak Dverim'le beraber bağrışır dururlardı. :))) hem iyi oluyo baskın çıkıyo seninki benim azmanın sesi kesiliyo :)))
ahyatu'ğa çok sevindim asıl adresi bulup bi baskın yapmak lazım hem minik kızımızıda görelim demi ama :))
ayy kızlar şu bayramı atlatalımda bi toplanalım yine yaaa hepinizi (tabi yalan bıcırları ) çok özledim.
daha öncede dediğim gibi cuma inş. ordayım kızlar birazdanda çıkıcam biraz işlerim var dışarda hem Yeşim'ede uğramayı düşünüyorum onud özledim yine yok ortalıklarda bakim nerelere gizlenmiş yine.

kızlar merhaba ben geldimmmmmmm....yazdıklarınızı okudum şimdi.ben salı günü sabah çıktım hastaneden jale hanım canavar gibisin artık çıkabilirsin dedi.kızıım doğdu 3.400 49 cm boyunda minicik bişi.allahım hayırlısı ile kucağıma almamı nasip etti
.uyuzcimcime sağolsun aradı o kadar mutlu oldum ki anlatamam sizlerinde güzel dileklerinizi okudum hepiniz sağolun.bu arada jale hanım göbek adını jale ipek koymuş:)))öyle istedim dedi.gerçek adı ECE oldu.bende harika bi hastaede harika bi doğum geçirdim herşey süperdi.neyse ben kaçıyım artık minik kuzularım beni bekelr hepinizi öptüm......

kızlar merhaba ben geldimmmmmmm....yazdıklarınızı okudum şimdi.ben salı günü sabah çıktım hastaneden jale hanım canavar gibisin artık çıkabilirsin dedi.kızıım doğdu 3.400 49 cm boyunda minicik bişi.allahım hayırlısı ile kucağıma almamı nasip etti
.uyuzcimcime sağolsun aradı o kadar mutlu oldum ki anlatamam sizlerinde güzel dileklerinizi okudum hepiniz sağolun.bu arada jale hanım göbek adını jale ipek koymuş:)))öyle istedim dedi.gerçek adı ECE oldu.bende harika bi hastaede harika bi doğum geçirdim herşey süperdi.neyse ben kaçıyım artık minik kuzularım beni bekelr hepinizi öptüm......

hoigeldin canım maşallah allah analı bablı büğütsün kuzucuğunu çok sevindim herşeyin güzel olmasına sağlıkla büğüsün minik prenses ece:nazar::nazar::nazar:a.s.

ahyatucum hoşgeldin canım hadi geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün yavrunu.sonunda kavuştun mis kokuluna.:nazar::nazar::nazar:ece hoş geldin minik prenses dünyaya.hoşgeldin aramıza:nazar::nazar::nazar:kuzucuklarını kokla canım benim için kendinede iyi bakopuyorumnanaktan

X