- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
öncelikle çok çok geçmiş olsun leadangel. ayrıc böyle bi şeye ön ayak olduğun için bu mübarek günlerde Alla senden de razı olsun canım.Allah bi elem keder vermezse bende orda olucam. bu arada kızlar pazar günü herifin aklına uyup bi balık tutma macerası yaşadıkki iki gündür cayır cayır yanıyorum aklınızda olsun asla eskilerin dediği yoğurt işine girmeyin yanınca ((( deriler gerildi birde diğer hani kullandığım ilçalar vardı ya doktor uyarmadığı için ben ondan sonra güneşe maruz kaldım halbuki o mereti aldığım sürece korunmam gerekiyomuş şu an 2. derece yanık omuzlarım ve bacaklarım ama çok şükür yarın son serumlarım ve şurup şişesi gibi iğnem bitiyo :))) tahlillerim yapılacak ertesi günde fakat galiba işe yaradı kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. unutmadan ilknurcum ismi bende yok ahyatunun ve leadangele katılıyorum keşke gidip bi sürpriz yapsaydık ne iyi olurdu. tabi Jale hanım topta kovardı bizi biriniz yetiyo artık toplu geliyonuz diye :))))
sahi leadangel canım mantardan bende çok çekiyodum sirkeli suyla buldum çözümü yengemin doktoru söylemiş onada bir litre suya bir tatlı kaşığı sirke at ve onunla (çok afedersiniz) taret al. bütün mikrobu öldürüyomuş ama uzun süre kullanma bir hafta kullanıyosan bir ay bırak ara ara yap bir daha mantar nedir bilmiyosun. dene istersen canım.
sahi leadangel canım mantardan bende çok çekiyodum sirkeli suyla buldum çözümü yengemin doktoru söylemiş onada bir litre suya bir tatlı kaşığı sirke at ve onunla (çok afedersiniz) taret al. bütün mikrobu öldürüyomuş ama uzun süre kullanma bir hafta kullanıyosan bir ay bırak ara ara yap bir daha mantar nedir bilmiyosun. dene istersen canım.