- 8 Mart 2010
- 363
- 0
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
bana yapıldı cnm benide pek korkuttular aman öyle acıyor böyle fena bişey
vallhi anlamadan oldu bitti hatta acayip rahatlatıyor
evde nasıl saçmalıkmış ilk kez senin arkadaştan duydum tabiki hastanede yapıcaklar doğuma girmeden önce ama sakın gözünde büyütme hatta doğumdan sonra sıkıntım olduda eşime git bana lavman seti al die ısrar etmiştim ama almadı bana nurtopu gibi bir bebek birde hemoroit hediye kalmıştı allahtan geçti belki lavman yapsaydım olmuycaktı
yok cnm korktuğumdan değil de bana ilk doğumda yapılmadı da merak ettim,evde kendi yapmak istemiş hastanede uğraşmamk için orda bide hemşireler yapıyo hastane tuvaleti felan die heralde doğumu zübeydede yaptı girmk istemedi heralde orda.sen doğumu nerde yapmıştın???
ahyatucum hiiççç bunları düşünme canım.benim ilk doğumumda da takılmıştı.ilkini şevket yılmazda yaptım .lavmanı elime verdi hemşire tarif etti.kendim taktım.tuvalette bi kadın daha vardı.ikimizde orda tabii lavmalar takılı .ama insan o sancıyla hiç bişeyi düşünmüyo bile kadının ikinci doğumuydu benim ilk o sakindi bilinçliydi bana göre. kendide sancı çekiyodu ama bana teselli variyodu saolsun.iki kişi olunca beklemek zor oluyo ttabi. daha kalabalık olduğunu düşünemiyorum ne yaparmışım........jimerde de yatışım yapıldı hemşire geldi kendisi yatağımda lavmamı taktı.hiç kötü acı veren bişey değil. merak etme canım.kendi odandasın başka hasta yok gayet rahat tuvaleti banyoyu kullanıyosun.ama ben ikinci doğummumda daha korkaktım itiraf etmeliyimmmm.ne yaşayacağını bile bile doğuma gitmek gerçekten zordu ama hepsi geçti kuzucuklarım benimle şimdi
şurup var cnm gaviskon doktorum bana vermişti hamişken ama hiç kullanmadım
ahyatu canım lavman hastahanede ypılıyor Jimerde ve ekndi yatağında odanda gayet rahtsın yani lavobon desen oda odanda zaten kimseden hiç bişeyden çekinmeden girebiliyosun.leadangelin dediği gibi bende doğumdan sonra herife demiştim al d,ye ahh ne cici şeymiş öyle rahat wc ye çıkabilmek :))) hoş zaten sende farkındasın ama gerçketen korkulucakta hiç bişeyi yok anlamaıyosun bile.
bu arada sezeryan mı olucak senin normalmi nasıl bekliyonuz bebişi ???
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
ben istemicem lavman isteğe göre yapmıyolarmış, biliyorum korkmuyorum ama ne bilim istemiyorum tabi mecbur derlerse olcak başka çare yok şevket yılmazda yapmamışlardı ilk doğumda bana aç karnına gidince.sezeryan olucak canım benim. günümüzün doğum modası
modyla ne alakası var be güzelim kimimiz mecburiyetten girdik sezeryana kimimiz psikolojik olarak buna daha yakın hissettiğimizden kendimizi. bence böle düşünme sonuçta bu senin bedenin ve en doğru kararı tıbbında ışığında kendin vericeksin tabikide.anladığım kadarıyla birileri seni kızdırmış sezeryan konusunda ama boşver takma derim. ona bakarsan eğer yaşayacaklarımı bilseydim bende en başta normal diye tutturupta onca sancıyı çekmz en başta sezeryan derdim en azından belki oğlumun ilk merhabasını görebilirdim.ayrıca şu çatır çatır normal doğurdum sezeryan nedirki kessinler alsınlar diyenlere de sinir oluyorum doğrusu söylemeden geçemiycem çok şükür tamam hemen ayaklandım ertesi gün kendi işimi görür durumdaydım ama kimse kusura bakmasın hem normal doğum sancısını (sunni sancıyı ) hemde sezeryanı görmüş olan biri olarak o çatır çatır doğurdum diyenlere hadi ordan yat o masaya boydan boya kesilde sonra konuşalım diyesim geliyo.
offff kızlar yaaaaaaaa moralim çok bozuldu adet oldum yaaaaaaaaa :sinifsinif::sinifsinif: neden böyle oluyor anlamıyorum:sinifsinif::sinifsinif:
ahyatucum bana da yapılmamıştı ya ilkinde.Bak aklıma getirdin şimdi onu hiç düşünmemiştim .Gece 12den sonraa birşey yeme demişti jale hn.ki ben akşam yemeğinden sonra birşey yememiştim.sabah 9 da suni sancı ile normal doğum yapacaktım.sonra normal yapamazsın boşuna çektirmeyelim saat 16 da sezeryana alıcam dedi.Ben tabi hala aç.tam ameliyathaneye girdik,vakum makinesi arızalanmış hayde gene odaya gittim.Akşam 19 da aldılar sezeryana.Herhalde ondan yapılmadı bana da lavman.Kısmet olursa bunda da aç gideyim bari.
üzülme cnm ya hayırlısı olsun,kaç aydır hamile kalmaya çalışıyorsun??
bu temmuzda 2 sene bitti canım :sinifsinif:
doktora gidiyormusun canım?sebebi varmı 2 yıldır hamile kalamamanın.
canım geçen sene yine temmuzda tedaviye başaldık 3-4 ay bi tedavi gördüm ben de hiçbir sorun yok ilk yapılan tahlillere göre ve bizim eşimle beraber bi süre sonra biraz psikolojimiz bozuldu her ay hüsrana uğramaktan ve vazgeçtik bıraktık tedaviyi şimdi geçen ay tekrar başaldık ama bu sefer eşimden başaldık onun tahlillerinde de hiç bişey çıkmadı herşey gayet normal şimdi işte dr bu adetimin 9. gününde kanalrımın tıkalı olup olmadığına bakacak o da ufak bi ihtimal dedi tıkalı olması çünkü herşeyin gayet temiz ve ağlıklı dedi şimdi haftaya cumaretsi onu yaptırcaz eğer tıkalı değilse ona göre bi tedaviye başlıcak eğerki zaten tıkalı ise de tek çöüzmün tüp bebek olduğunu söyledi yani haftaya belli olacak kesin ama dr unun dedeğine göre sizin sorununuz sadece bence psikolojik diyo bakalım ne olacak haftaya bilmiyorumkismile
canım inş sonuç temiz çıkar kafanız çok takıyorsunuz sanırım kendinizi rahat bırakın biraz sonuçta bir evladınız var hiç yok değil.hamile kalmak tamamen psikolojik bir olay.sen içini ferah tut inş hayırlısı ile hamile kalırsın bizimle bu mutlu haberi paylaşırsın.....