Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

yok cnm korktuğumdan değil de bana ilk doğumda yapılmadı da merak ettim,evde kendi yapmak istemiş hastanede uğraşmamk için orda bide hemşireler yapıyo hastane tuvaleti felan die heralde doğumu zübeydede yaptı girmk istemedi heralde orda.sen doğumu nerde yapmıştın???

ahyatucum hiiççç bunları düşünme canım.benim ilk doğumumda da takılmıştı.ilkini şevket yılmazda yaptım .lavmanı elime verdi hemşire tarif etti.kendim taktım.tuvalette bi kadın daha vardı.ikimizde orda tabii lavmalar takılı .ama insan o sancıyla hiç bişeyi düşünmüyo bile kadının ikinci doğumuydu benim ilk o sakindi bilinçliydi bana göre. kendide sancı çekiyodu ama bana teselli variyodu saolsun.iki kişi olunca beklemek zor oluyo ttabi. daha kalabalık olduğunu düşünemiyorum ne yaparmışım........jimerde de yatışım yapıldı hemşire geldi kendisi yatağımda lavmamı taktı.hiç kötü acı veren bişey değil. merak etme canım.kendi odandasın başka hasta yok gayet rahat tuvaleti banyoyu kullanıyosun.ama ben ikinci doğummumda daha korkaktım itiraf etmeliyimmmm.ne yaşayacağını bile bile doğuma gitmek gerçekten zordu ama hepsi geçti kuzucuklarım benimle şimdi

bana ilk doğumda yapılmadı kaarnım aç gittim,inşş bundada yapılmaz :1rolleyeshaoldumsmile kötü bişi olmadığını biliyorum eczanede çalıştığım için ama sadece o karnını burması kötü bi olay neyse artık yapılırsa başka çare yok başa gelen çekilirmiş:)))))

şurup var cnm gaviskon doktorum bana vermişti hamişken ama hiç kullanmadım

slm kızlarrrrr bana gaviskon demeyinnnnnnnnnndelikafaduldenson iki ayımı ben bu şurupla geçirdim. şurup değil derdim ama mide yanması felaket.eğildiğim zaman midem ağzıma geliyodu kusuyodum resmen.çok şükür geçti:lepi::lepi::lepi:

ahyatu canım lavman hastahanede ypılıyor Jimerde ve ekndi yatağında odanda gayet rahtsın yani lavobon desen oda odanda zaten kimseden hiç bişeyden çekinmeden girebiliyosun.leadangelin dediği gibi bende doğumdan sonra herife demiştim al d,ye ahh ne cici şeymiş öyle rahat wc ye çıkabilmek :))) hoş zaten sende farkındasın ama gerçketen korkulucakta hiç bişeyi yok anlamaıyosun bile.
bu arada sezeryan mı olucak senin normalmi nasıl bekliyonuz bebişi ???

ben istemicem lavman isteğe göre yapmıyolarmış, biliyorum korkmuyorum ama ne bilim istemiyorum tabi mecbur derlerse olcak başka çare yok şevket yılmazda yapmamışlardı ilk doğumda bana aç karnına gidince.sezeryan olucak canım benim. günümüzün doğum modası

modyla ne alakası var be güzelim kimimiz mecburiyetten girdik sezeryana kimimiz psikolojik olarak buna daha yakın hissettiğimizden kendimizi. bence böle düşünme sonuçta bu senin bedenin ve en doğru kararı tıbbında ışığında kendin vericeksin tabikide.anladığım kadarıyla birileri seni kızdırmış sezeryan konusunda ama boşver takma derim. ona bakarsan eğer yaşayacaklarımı bilseydim bende en başta normal diye tutturupta onca sancıyı çekmz en başta sezeryan derdim en azından belki oğlumun ilk merhabasını görebilirdim.ayrıca şu çatır çatır normal doğurdum sezeryan nedirki kessinler alsınlar diyenlere de sinir oluyorum doğrusu söylemeden geçemiycem çok şükür tamam hemen ayaklandım ertesi gün kendi işimi görür durumdaydım ama kimse kusura bakmasın hem normal doğum sancısını (sunni sancıyı ) hemde sezeryanı görmüş olan biri olarak o çatır çatır doğurdum diyenlere hadi ordan yat o masaya boydan boya kesilde sonra konuşalım diyesim geliyo.

ahyatucum bana da yapılmamıştı ya ilkinde.Bak aklıma getirdin şimdi onu hiç düşünmemiştim .Gece 12den sonraa birşey yeme demişti jale hn.ki ben akşam yemeğinden sonra birşey yememiştim.sabah 9 da suni sancı ile normal doğum yapacaktım.sonra normal yapamazsın boşuna çektirmeyelim saat 16 da sezeryana alıcam dedi.Ben tabi hala aç.tam ameliyathaneye girdik,vakum makinesi arızalanmış hayde gene odaya gittim.Akşam 19 da aldılar sezeryana.Herhalde ondan yapılmadı bana da lavman.Kısmet olursa bunda da aç gideyim bari.

ahyatu cnm bende jimerde doum yaptım cnm
yalnız ben akşam yemeği yemiştim en son yattık 4 te suyum geldi 5 de hastaneye yatışım oldu 1 cm açıklığım vardı gittiğimde saat 10 gibi muayenem oldu yine 1 cm di doum zor olucaktı suni takıldı akşam 5 ekadar sancı çektim lavmanda bu arada yapıldı tabi açlıkla alakası yok cnm akşam 9 da akşam yemeği yedim 26 satt aç kaldım yinede lavman yapıldı su bile içirmediler dudağımı ısladı yeşim allah razı olsun ondan yani kişiye sorulmuyor cnm seni rahatlatan bir durum doum anında bidurum olacağına riske atılmıyor boşaltıyolar seni

antika cnm sancı çekmek falan tmmda doum esnası varya bilmiyoum nette okuyordum 15 dk en uzun doum diye yeşim gelsede anlatsa allahım hepsine güç kuvvet versin 1,5 saat öldüm öldüm dirildim dikiş desen yine aynı komple kesilip dikildim

offff kızlar yaaaaaaaa moralim çok bozuldu adet oldum yaaaaaaaaa :sinifsinif::sinifsinif: neden böyle oluyor anlamıyorum:sinifsinif::sinifsinif:

modaymış öle dediler bana hadi cnm sizde annemisiniz ver günü git doğur gel ohhh ne güzel biz çekiyoz sancıyı asıl anne biziz dediler....ben kendim tercih etmedim ki sezeryanı haberleri yok.neyse baya kızmış durumdayım...neyse artık yapıcaklarsa yapılcak lavman en azından bağırsaklar rahatlar napalım:kedi:

bende aç gittim yapılmadı.ya açıkçası çokta önemli değil yapılması bağırsaklar rahatlar ama ben uygulamayı sevmiyorum malesef :kedi:ne bilim insan çekiniyor hadi sonda bi derecede lavman hyr derdim eğer yapılıyorsa eve yaparım ben kendim az çok tıbbi bilgim var yani orda yapılmaz bakalım arıcam jale hanımı yapılcak derse evde yapıp gidicem orda gerek yok...benim sabah 9 hastaneye yatış verdi jale hanım ama kaçta alır ameliyata bilmiyrum bakalımm görcez gidince.

doktora gidiyormusun canım?sebebi varmı 2 yıldır hamile kalamamanın.

canım geçen sene yine temmuzda tedaviye başaldık 3-4 ay bi tedavi gördüm ben de hiçbir sorun yok ilk yapılan tahlillere göre ve bizim eşimle beraber bi süre sonra biraz psikolojimiz bozuldu her ay hüsrana uğramaktan ve vazgeçtik bıraktık tedaviyi şimdi geçen ay tekrar başaldık ama bu sefer eşimden başaldık onun tahlillerinde de hiç bişey çıkmadı herşey gayet normal şimdi işte dr bu adetimin 9. gününde kanalrımın tıkalı olup olmadığına bakacak o da ufak bi ihtimal dedi tıkalı olması çünkü herşeyin gayet temiz ve ağlıklı dedi şimdi haftaya cumaretsi onu yaptırcaz eğer tıkalı değilse ona göre bi tedaviye başlıcak eğerki zaten tıkalı ise de tek çöüzmün tüp bebek olduğunu söyledi yani haftaya belli olacak kesin ama dr unun dedeğine göre sizin sorununuz sadece bence psikolojik diyo bakalım ne olacak haftaya bilmiyorumkismile

canım inş sonuç temiz çıkar kafanız çok takıyorsunuz sanırım kendinizi rahat bırakın biraz sonuçta bir evladınız var hiç yok değil.hamile kalmak tamamen psikolojik bir olay.sen içini ferah tut inş hayırlısı ile hamile kalırsın bizimle bu mutlu haberi paylaşırsın.....

işallah canım işallah o günleri görmeyi çok istiyorum artıkkk:Saruboceq: ama napalım vakti saati var diyip beklicez allahıma kalmış artık o ne zaman veririse olur allahım bu evladıma sağlık versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…