- 8 Mart 2010
- 363
- 0
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
işallah canım işallah o günleri görmeyi çok istiyorum artıkkk:Saruboceq: ama napalım vakti saati var diyip beklicez allahıma kalmış artık o ne zaman veririse olur allahım bu evladıma sağlık versin :Saruboceq:
yine ben geldimmm.
leadangel canım sözüm sana değil.neler yaşadığını az çok biliyoruz neler çektiğini biliyorum zaten sözüm abuk subuk konuşanlara. ahyatu o sözü söyleyince farkettim birileri damarına basmış.banada çok yapıldı çünkü heleki bir arkadaşım öyle bi üstüme varmıştıki onlar geldi aklıma tepki öylelerine yani sakın alınma güzelim.bazırları sezeryanı oldu bitti ne gördünki gibi algılıyo. yani ekrar tekrar söylüyorum kesinlikle seni kastedmedim canım nolur üstüne alınma.
cnm kesinlikle alınmam ben zaten sizlerde biliyorsunuz konuşmalarımdan bebek sağlıklı bir şekilde doğsunda doğum şekli öenmli değil demişimdir çoğu yazımda normal doğum çok istedim herkeste ister o doğum anını görebilmek için dünyalara bedel onu kucağına almak o şekilde insanın hayatında yaşayacağı en güsel tecrübe diyorum ben doum için allahım herkese nasip etsin inş.
canım ya basmazlarmı damarıma dengesiz insanlar neymiş bizde annemiymişiz yarım anneymişiz o sancıyı çekince anne olunuyomuş falan bunları duyunca insan sinir oluyor..leadangel alınmaz bence bizden kimse birbirine bişi demiyo herkez kendi tercih etmiyor doğum şeklini doktorlarımız yada o anki şartlar neyi getirirse herkez onu yaşıyor.sonuçta normal yada sezeryan herkez anne oluyor anneliğin yarımı tamımı olurmu ya yada doğum şekliyle yargılana bilirmi ama biz hala böyle geri bi toplumda yaşıyoruz.boşverin kızlar herkez yaşadığını ve kendi anneliğini biliyor kim ne derse desinn.
o ne saçma ithammış yarımı tamımı oluyormuş bunu söyleyenle muhatap bile olma derim
ewet çok saçma ama böyle geri insanlar var işte napcaksın.muhatap olduğum insanlar değil zaten ona daha çok bozluyorum....
bende asrslan burcu die biliyorum ama bazı yerlerde 23 ağustos başak burcu gözüküyor o yüzden kafamız karıştı:)benim minik melek büyüyünce anne başka gün bulamadınmı dicek beni doğurcak tam değişim gününde doğucakya...ay ne bilim ya burçlarla alakam olmayınca bakmadım sadece arslan olcak die düşündük..
canım geçen sene yine temmuzda tedaviye başaldık 3-4 ay bi tedavi gördüm ben de hiçbir sorun yok ilk yapılan tahlillere göre ve bizim eşimle beraber bi süre sonra biraz psikolojimiz bozuldu her ay hüsrana uğramaktan ve vazgeçtik bıraktık tedaviyi şimdi geçen ay tekrar başaldık ama bu sefer eşimden başaldık onun tahlillerinde de hiç bişey çıkmadı herşey gayet normal şimdi işte dr bu adetimin 9. gününde kanalrımın tıkalı olup olmadığına bakacak o da ufak bi ihtimal dedi tıkalı olması çünkü herşeyin gayet temiz ve ağlıklı dedi şimdi haftaya cumaretsi onu yaptırcaz eğer tıkalı değilse ona göre bi tedaviye başlıcak eğerki zaten tıkalı ise de tek çöüzmün tüp bebek olduğunu söyledi yani haftaya belli olacak kesin ama dr unun dedeğine göre sizin sorununuz sadece bence psikolojik diyo bakalım ne olacak haftaya bilmiyorumkismile
canım hiç üzülme olucaksa vakti saati vardır onun.senin sana anne diyen bi yavrun var zaten.benim etrafımda hiç anne olamamış.defalarca tüp bebek denemiş insanlar var canım en yakınımda gördüm dayımla yengemin 20 yıl sonra çocukları oldu.allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın bu duyguyu tattırsın.....:Saruboceq:
bende asrslan burcu die biliyorum ama bazı yerlerde 23 ağustos başak burcu gözüküyor o yüzden kafamız karıştı:)benim minik melek büyüyünce anne başka gün bulamadınmı dicek beni doğurcak tam değişim gününde doğucakya...ay ne bilim ya burçlarla alakam olmayınca bakmadım sadece arslan olcak die düşündük..
canım ya başak burcuda fena değil.ben başak burcuyummm.kocacım balık.oğlum yay.kızım koç.ne ararsan var bizde.he heh hekaydirigubbakcemile3