Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşş.ama olmazsada vardır bir hayır diceksin dediğin gibi allah olan evladına sağlık sıhhat versin...

selam hanımlar herkeziiidr umarım ben yorgun ve uykusuzluktan bayılmak üzereydim ama bugün daha iim bu haftam fulll misafirli geçti çok şükür herkezi aldım dünde arkadaşlarımız vardı güzeldi herşey şimdide anneme gidiyorum kızımı alıp bu akşam ordayız iftarda herkeze hayırlı iftarlar olsun

karamuk takılma cnm ya gerçekten kafanıozdan attığınızda olucak buna inan

seda hadi atlatmışsın cnm ya ben daha hiç başlamadım almaya tuğkana üzüldüm üzerine kendimde hasta olunca hiç heveslenmedim inş. tuğkanı kontrole götürüp getiriyim benimde yoğun bir misafir trafiğim olucak allah yardımcım olsun

yine ben geldimmm.
leadangel canım sözüm sana değil.neler yaşadığını az çok biliyoruz neler çektiğini biliyorum zaten sözüm abuk subuk konuşanlara. ahyatu o sözü söyleyince farkettim birileri damarına basmış.banada çok yapıldı çünkü heleki bir arkadaşım öyle bi üstüme varmıştıki onlar geldi aklıma tepki öylelerine yani sakın alınma güzelim.bazırları sezeryanı oldu bitti ne gördünki gibi algılıyo. yani ekrar tekrar söylüyorum kesinlikle seni kastedmedim canım nolur üstüne alınma.

karamuk takma artık canım Allah büyük elbet zamanını bekliyodur. hem olmasa bile bak bi tane nur topu gibi bi oğlun var Allah ona uzun ömürler sağlık sıhhat versin.

canım ya basmazlarmı damarıma dengesiz insanlar neymiş bizde annemiymişiz yarım anneymişiz o sancıyı çekince anne olunuyomuş falan bunları duyunca insan sinir oluyor..leadangel alınmaz bence bizden kimse birbirine bişi demiyo herkez kendi tercih etmiyor doğum şeklini doktorlarımız yada o anki şartlar neyi getirirse herkez onu yaşıyor.sonuçta normal yada sezeryan herkez anne oluyor anneliğin yarımı tamımı olurmu ya yada doğum şekliyle yargılana bilirmi ama biz hala böyle geri bi toplumda yaşıyoruz.boşverin kızlar herkez yaşadığını ve kendi anneliğini biliyor kim ne derse desinn.

cnm kesinlikle alınmam ben zaten sizlerde biliyorsunuz konuşmalarımdan bebek sağlıklı bir şekilde doğsunda doğum şekli öenmli değil demişimdir çoğu yazımda normal doğum çok istedim herkeste ister o doğum anını görebilmek için dünyalara bedel onu kucağına almak o şekilde insanın hayatında yaşayacağı en güsel tecrübe diyorum ben doum için allahım herkese nasip etsin inş.

ewet en önemlisi anne ve bebeğin sağlıklı bir şekilde doğum yapması şeklinin önemi yok bencede.herkez normal doğum trcih eder ben ilkinde çok istedim normal doğumu ama jale hanım muayeneden sonra yapamazsın dedi bende ısrar etmedim napalım bi şekilde doğcaksa bu çocuk her yol bize uyar:)

o ne saçma ithammış yarımı tamımı oluyormuş bunu söyleyenle muhatap bile olma derim

haklısın cnm zaten öyle dengesiz insanların lafına bakıp şu son 2 günde kendimim üzemem...
bu arada kızlar size bişi sorcam ya
gecenin bu saatinde aklına nerden geldi demeyin muhabbeti geçti biz işin işinden çıkamadık.şimdi ben 23 ağustosta kısmetse doğum yapcam ya inşş benim meleğim hangi burç olcak????bi yerde aslan bi yerde başak tam değişme gününe denk gelmiş farklı şeyler çıkıyor kafam karıştı hani çok inandğıma değil merk ettim içinizde ilgilenen yada bilen varsa yazarmı bana zahmet olmazsaaaa

günaydın hanımlarrr
ahyatuğ canım boşver takam kafana son günlerinde böyle şeyleri cahil insanalrın boş lafalrı bunlar hayatım
burçları gelnce canım senin minik aslan burcu olur çünkü 24 ünden sonra başak burcuna geçiyor a.s

günaydın kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan ahyatum karamuğunda dediği gibi aslan burcu olucak kızın:ecrin_bebek:

bende asrslan burcu die biliyorum ama bazı yerlerde 23 ağustos başak burcu gözüküyor o yüzden kafamız karıştı:)benim minik melek büyüyünce anne başka gün bulamadınmı dicek beni doğurcak tam değişim gününde doğucakya...ay ne bilim ya burçlarla alakam olmayınca bakmadım sadece arslan olcak die düşündük..

bizimkide öyle oldu benim oğlumda 21 haziran tam ikizlerin son günü a.s

canım hiç üzülme olucaksa vakti saati vardır onun.senin sana anne diyen bi yavrun var zaten.benim etrafımda hiç anne olamamış.defalarca tüp bebek denemiş insanlar var canım en yakınımda gördüm dayımla yengemin 20 yıl sonra çocukları oldu.allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın bu duyguyu tattırsın.....:Saruboceq:

sağol canım çok şükür allahıma bana o sevgiyi tattırdı ya hiç olmasaydı beminde yangemle dayımda hiçbir problem yoktu ama 8 sene sonra oldu çocukları bilmiyorum artık kısmet ne zamansa

canım ya başak burcuda fena değil.ben başak burcuyummm.kocacım balık.oğlum yay.kızım koç.ne ararsan var bizde.he heh hekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…