Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

leadangelll gelmişşş naber canım tam seni arıcaktım aklıma geldin baktım geç oldu yarın ararım diyodum kendi kendime burdaymışsın nabere tatlım nerelerdesin

bu arada çok şükür öyküm iğileşti dünden bu yana ateşi çıkmadı çok şükür zaten başka bi şikayetimiz de yoktu

slm hatunlar ben geldim planda yokken babm gelmişti bizde onun peşine takıldık gittik gitmişkende kaldık amca kızının oğluşu sünent oldu işte koşturmaca birde bizim düğün yakın malum onun telaşları anneme bol bol ütü yapmakla geçti vaktim kardeşin ıvırını zıvırını yıkadık yıkadık ütüledik i,şte

öncelikle hazinsonlar arkadaşımız hakkında yorumlarınızı merak etmiştim çok sağolun kızlar biliyordum sizlerden böyle şözler duyacağımı özellikle fitre bizde eşimle bizde düşünmüştük süper olur

kaderim ardanın cicilerinden yap bir paket ilk buluşmaya çağırıcam zaten çok şeker bir arkadaş sizlerde tanışırsınız
sonra meleğim çok geçmiş olsun işte hava değişimleri böyle oluyor hayretki dilimi ısırayım biz bu haftayı sorunsuz atlattık ilk kez gidip geldik sorunsuz alışıyor galiba benimki artık

cimcimem cnm kadın var die ben sende aramadım meşgul ederim die seni ama zaten buluştuğunuzda gelir inş.

sonra hamişler tatilden dönenler kuzularla uğraşanlara çokkk çokk slmlar
yarın görüşmek dileğiyle tuğkan uyumuşken ben yatar by

günaydın kızlarr benim adam dün hatırlamadı evlilik yıldönümümüzü:eek:klava:hiçbirşey söylememiştim annem arayana kadar.annem kutlamak için aramış tabi benimki baya bi bozuldu ama ne fayda.sürünsün biraz çok kızdım darıldım:umursamaz:

Günaydın hanımlar,cumartesi doktora gitim,herşey yolunda ama rüyalarım tersine çıktı OĞLUM OLACAK.Yüksek ihtimalle diyorum ama kesin olarak bir sonraki ay söyleyebilirim dedi.Fakat yanılma olacağını sanmıyorum çünkü eşimle ikimiz de gördük.13. hafta olduğu için erken dedi,bu haftada %5 yanılma ihtimali oluyormuş.Sağlıklı ya önemli olan o tabi.Bu arada oğlum hep farketmez diyordu ama duyunca sevinçten çıldırdı...

günaydın hatunlarrr

nazcım cnm allahım hayırlı evlat nasip etsin inş. oğluş olsun kız olsun sağlıklı sıhattli olsun insan 2. de olmayana özenir ama yinede vardır bir hayır allahım böyle kararladığına göre

günaydınnn
melekçim resimler harika canım
özellikle öykü hanımın bikinisine bayıldımm.
bilekliklerimizde aynı mavi mavii
ilknur seni koca alsanaalsanasmile bunu haketmiş
affetme sakın bakalım bidaha unutuyormu,
ledangel sende hoş geldin canımm.hazır bile ledangel..
nazz sende benim gibi 2 oğluş annesi olacaksın hee.
evde 3 böcek bir çiçek misali ben hamile kaldığımı öğredniğim andan
itibaren sağlıklı hayırlı evlat olsun erkek kız farketmez hep bu duayı ettim.
tabi ilki erkek olunca insan ister istemez etrafındakilerin gazına geliyor..
belki bu kızdır.inşallah kızdır allah gölüne göre kız verir inşallahh.diyenlerin gazına gelerek kızmı acaba diye düşünüyordum..
sanki ben kız istediğim için doğuruyorum gibi herkez bu yönde konuşuyordu.tabi kızım olacağını duysaydım belki çok şokla beraber sevinirdim ama oğlum olacağını öğrendiğim anda asla üzülmedim.annelik iç güdüsü ben oğlum olacağını biliyordum zaten hissetmiştim..
oğlum ise hep erkek olsun diye dua ediyordu..hemcins ya ondan
neyse canım hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah..

kızlar aşımız vardı şimdi sağlık ocağından geldik.canım yavrum ağlarken mosmor oldu.inşallah ateş kaldırmaz kuzucum.valla kaderim bu defa affetmiycem.eylülde de doğum günüm var bakalım onu hatırlıycakmı.hep iş hep iş bi yere kadar birazda bizle ilgilenmeli bunu anlıycak artıkÇok üzgünüm çoook nazcım allah sağlıklı, hayırlı evlat versin canım.erkekte olsa kızda olsa canının parçası hiç ayırt edilmiyor inanki.benimde oğlum erkek kardeş istiyordu kızımız doğdu hala istiyor isim bile düşünmüş.nerden estiyse erdoğan,kaleci volkan varmış ben bilmem bide kuşu vardı gökdenizdi adı bunlardan birini koyucakmış.duaları kabul olurda hamile kalırsam şaşmayın.delikafaduldendelikafadulden

doğum gününde bari daha sert olkaydirigubbakcemile böyle koştur onu
ayy yuva yıkıcı gibi oldum..

nilimsi nerelerdesin sen bakimmboshayallersmile tatill uzun sürdü anlaşılan..

hayırlı olsun nazcım rüyaların tersi çıkar diye bilirim ben de
çünkü ben rüyamda erkek bebk görmüştüm ve kızım oldu bana da jale hanım 11.haftada kız dedi ve hiç yanılmadı şükür hayırlı olsun canım oğluşun sağlıkla gelsin aramıza

günaydın kızlar...meleğim resimleri facede görmüştüm bayılmıştım bizde 2 günde olsa sarımsaklıya gittik resimleri bende yükliyeceğim ama düğün cenaze bi de atatuğun hiçbirşey yememesi beni çok yorar oldu çok moralim bozuk kızlar yaaaa bugün 11 saat sadece suyla durduğu halde kahvaltı etmeyince çileden çıktım bağırmışım birazcık alındı ağlamak ama öyle böyle değil o ağlar ben ağlarım ikimizde sinir krizi geçirdik mafoldumben yaaa zorla yedirmeyin diyo uzmanlar ama aç olduğunu bile bile nasıl israr etmem 3 haftadır rotamız şaştı kötüye doğru bir gidiş çırpı gibi kaldı küçüldükçe küçüldü bu gidişle ağlamaktan kör olacağım valla o yemedikçe ben ağlıyorum :eek:lmaz:kaşık gördü mü sinir krizi geçiriyor ne oluyor bu çocuğa anlamıyorummmmmmm :eek:klava:

nazcım hayırlısıyla al kucağına inş yakışıklı prensini a.s.bana jale hnm 11 haftalıkken erkek olma ihtimali yüksek ama kimseye deme kendini de çok hazırlama bi dahaki sefere net görürüz demişti yanılmadı ama doğrusu sana da şöyle senin gibi çok güzel saçları olan kara bir kız yakışırdı doğrusu Allahım herkesin gönlüne göre hayırlı evlat versin :tomato:ilknurcum geçmiş lsun cnm yaaaa çok canı yandı demek :KK43:( inş ateşsiz sorunsuz geçer aşınız...

Son düzenleme:
cimcimecim sıkma canını
inan öykü de aynı sadece su içiyo severek yemek yemiyo kahvaltı etmiyo
üzülüyorum ama zorlamıyorum napayım

cimcimem üzülme cnm ya valli geçici bir durum sıcaklar ve dişlerdir yine
bizimkide 15 gün evvelsi hiç ama hiç yemiyordu 3-4 kaşık verirsem bir öğünde sanslıydım zqayıfladı benimkide görünce anlıycaksınız zaten ama başladı yemeye köyde yine değişir cnm ya takma kafana

Sağolun kızlar.Bu arada ben Jale hanıma gitmiyorum.Kötü günler geçirdiğim o dönem söylemiştim Zuhal hanımdan randevu aldım diye.Sonra Jale hanım arayınca yine Jale hanıma devam ederim diye düşündüm ama randevumu da iptal etmedim.Bir kere de ona gideyim dedim ve gittiğimde o kadar memnun kaldım ki anlatamam.sonra 3 defa daha gittim ve ilgi hep aynı.Çok resmi ve ciddi bir bayan fakat uzun uzun anlatmayı çok seviyor.ben de bu özelliğini sevdim.Özellikle ultrasonda çok uzun bakıyor.Gördüklerinin yanında görmediklerini de söylüyor.Mesela kistin yok,eski ameliyat yaran çok iyi durumda,bebekte bizleri korkutan şu gibi durumlar yok gibi şeyler söylüyor.Eşim de çok memnun kaldı,devam edeceğiz gibi görünüyor.

X