Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

bizde biraz farklı sanırım adım çöreği. bizdeki adette kızsa iki kız çocuğu erkekse bebek iki erkek çocuğunun ellerinden tutturulup cuma günü yürütülür tam cumayla sela arası hatta küçükte bi tekerlemesi vardır:
Salladım selaya Yürüsün Cmaya derler üç adım yürütürler, ve lokma dökülür dökülen lokma bir cami bahçesinde tüm cumadan çıkanlara ve sokaktaki çocuklara dağıtılır. cumadan çıkan erkelere verilme sebebide hem imanlı hem iş güç sahibi olsun diyedir. garip adetler ama adet olmuş işte :)))
bu arada şu kızcağızın topiğe yazan şımarığa laf söylememek için durdum durdum ama dayanamadım kakıştırdım sonunda.

biraz farklılıklarda olsa adetler hemen hemen aynı herhalde.kaynanam çok düşkün böyle şeylere mantığıma ters gelmediği sürece izin veriyorum yapmasına gönlü olsun kadının hem eğlence oluyo bizede:1rolleyes:kızlar biraz temizlik yapayım dedim bugün şöyle üsten üsten başladım hiç içime sinmedi ne varsa çıkardım herşeyi.ne mutfak dolabı kaldı ne baza içi bi görseniz herşey dışarda şimdide işler gözümde dağ gibi büyüdü akşam oldu adam işten gelicek ne yemek yaptım ne ortalığı toparlayabildim canım sıkıldı oturdum yine buraya zaten kızımda uyanır şimdi offff sihirli bi değneğim olsada şu ev işlerini halletsem saniyede:bbo::bbo:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynı şeyi bende istiyorum bazen deyneyede gerek yok bi söz bicümle şöle deyiversekk hoooopppp ortalık toplansa deyiversek hopppp üç çeşit yemek, salatası, tatlısı, deyiversekk hopppp temizlkte bitse hatta hepsinden öenmlisi benimde en sevmediğim ev işi çamaşır asıp tolamaktır onu yapsa bana yeter kaydirigubbakcemile3 bazen sabahtan asıyorum öğlene kurumuş oluyo onlar bana bakıyo ben onlara yok diyom sonra. sonra sonra derken bi bakıyom akşam olmuş hatta yatma vakti bi balkona çıkıyom bu kez kendimden utanıp topluyom yoksa bırakıvercem öle kaydirigubbakcemile3 yerim olsa bi kururtma makinası alcam o kadar nefret ediyom yani çamaşır asmaktan bazen üşenip ütüyle kurutuyom sırf asmıyım diye adamada daga geçiyo çoraplar dümdüz etmişin demek yine asmmak zor geldi ona üşenmüyon asmaya üşeniyon diye kaydirigubbakcemile3 napim benimkide huy

kızlar günaydınlarrr
tatilden dönenler hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
amanda bakın mink paşalar ayaklanmaya başalmışlar asıl siz şimdi bundan sonra yandınız bi ayaklansınlarda bakın görün peşinden koşmak ne demek oluyo heryere dalıp çıkıyolar heryeri karıştırıyolar ama çok şeker oluyolarropuyorumnanaktan
kızlar bizde eşim için dr a gittik şu bebek meselesi için eşimde de hiç bir problem çıkmadı şimdi bi dahaki aya adet dönemimden sonra benim tüplerime bakacaklar eğer onlarda da bişey yosa vakti saati var deyip beklicez eğer onlarda bi tıkanıklık varsa kesin tüp bebek diyo dr. bakalım herşey bidahaki aya belli olacak hayırlısı ile :Saruboceq:

Günaydın kızlarrrrrrr...bir kaçgündür yoktum ama muhabbetler baya koyulmuş .bende artık doğuma hazırlıklar başladı ev temizliği son alışverişler ve kocaman bir heyecan son 19 gün kısmetse..

selam kızlarr..karamukcum inşallah bi sorun çıkmazda hayırlısıyla sende hamile kalırsın.allah gönlüne göre versin canım..........

selam kızlarr..karamukcum inşallah bi sorun çıkmazda hayırlısıyla sende hamile kalırsın.allah gönlüne göre versin canım..........

ay canım benim işallah yaa ben de öyle umuyorum:Saruboceq: seninde az kaldı hayatım hadi allahım işallah kolay doğumlar versin sana da:Saruboceq:

inşallah canım en kısa zamanda bende hamileyim diye bağıracaksın burada,
allahım isyteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu.
herkez anne olmayı hakediyor..bu duyguyu tatmayı hakediyor..

inşallah canım en kısa zamanda bende hamileyim diye bağıracaksın burada,
allahım isyteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu.
herkez anne olmayı hakediyor..bu duyguyu tatmayı hakediyor..

sağol karamukcum inş seninde hayırlı hamilelik haberlerini duyarız....duacı olucam senin için.

günaydın hanımlarrropuyorumnanaktan
çok sağolun kızlar yaa işalalh dilkelriniz dediğiniz gibi olur :Saruboceq:

bende son günlerde bir derdim var topiğine yapıştımsempatiksalakcinni
bakıyorum buralara kimsecikler yok
koşş kaderim diyorum başka topiklere:hulya:
gezenti oldum iyice..
salona geçtim bende şimdi ardama döktüm oyuncakalrı ohh ne güzel oynuyor..
anasıda kk da
kız bu havada ne geziyonuz sıcak yanıyor dışarısı evinizde oturun azcukk.
bakın bana serin serin ev gibisi yok vallah.

günaydın kızlaarrrr...........iki gün sonra evlilik yıl dönümümüz. evliliğimizde altı yılı geride bıraktık kocişimle.bekliyorum bu kez hatırlıycakmı bakalım.akşam bilerek hafta sonu bizi annemlere bırak dedim tamam olur kalk eşyaları hazırla dedi.sonra hazırlarım dedim öyle kaldı.sadece ne tepki gösterecek merak etmiştim.odun benim adam ya yine unutucak hiç değer vermiyo böyle şeylere.ben istiyorum ki defalarca söylemeyeyim kendisi hatırlasın ama yok hiiiç romantik değil.yinede aşığım ben ona ayy canım benim yaŞeniz

kaderim ben burdayım canım ya kızımın başında bekliyorum uyurken cıyk derken daha emzik ağıza başka türlü uyumuyo benimki.o uyurken bende buralardayım.takılıyorum işte böyle.aklinialirimsmileaklinialirimsmile

canım benimkide odun hemide kalass
ama evlilk yıl dönümü doğum günümü unutmaz 30 hazirandı evlilk yıl dönümümüz dü
annemlerdeydim akşama annemlere gel yemeğer dedim hem beni alıcak tabi
ben hiç çaktırmadım ama evlilk yıl dönümüzü
neyse zil çaldı açtım eşim
elinde bir buket çiçek:gitme:çok duygulandırmıştı beni..
ama senede 2 defa yetiyor tabii
her zaman yapsa yani çok değil ayda bir yapsa yine yetecek
ama dedimya odunn işte

canım bizimde öyle
ağladığı an susturucuyu veriyoruz susuyorakannehir

kızlar bu çizelgeleri nasıl eklediniz?bende sürekli hata veriyo.bir saattir uğraşıyorum bi türlü beceremedim.yardımcı olursanız sevinirim.bilmiyorumkismile

selam hanım hanımcıklarrr....
YEŞİMMMMMM hoşdeldinnnn :))))
napıyonuz kızlar valla beni hiç sormayın bi kaç gündür ramazan temizliğine kalkıştım canım çıktı neyseki bu gün bitti. bi balkon camını bıraktım oda ayın onunda balkon seramik döşenecek hem demire pimapen yaptırıcam benim bızdık tırmanmaya başladı ((( Allah korusun bi anlık dalgınlığa gelir falan kapansın içim rahat etsin.şimdilik işim bitti sayılır birazdanda Devrim'in kalkmasını bekliyom dağa dayımlara çıkıcam bir iki günlüğüne hem kafa dinleyelim hemde serin serin uyuyalım.
neyse benden bu kadar sonra görüşürüz beni özleyin anacımmmm bayyyyy

heee adamların odunluk konusu vardı ona dil atmazsam rahat edemem :))) sizinkiler en azından odunmuş benimki tomruk daha :))) odunluğa ble erişemedi ve kendiside tastikliyo :)))) hoş adam da haklı hangi yıldönümünü hatırlıycak bizde tarih çok.
birliktelik yıldönümümüz benim en önem verdiğim odur. resmi nikah yıldönümü düğün ayrı tarih dini nikah ayrı tarih :)))) eee bide doğum günü ve sevgililer günü var heee bunca tarihten kaçını hatırlıyo sadece sevgililer gününü her nedense onu hiç unutmaz öbürlerinde hiç hatırlamaz :)))hala sevgilimsin sen benim diyo. bende aklından zorun var senin ne sevgilisi geldim 30 uma 8 sene oldu hala bıkmadınmı benden diyom :)))) sankilim banada iyilik yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…