- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
biraz farklılıklarda olsa adetler hemen hemen aynı herhalde.kaynanam çok düşkün böyle şeylere mantığıma ters gelmediği sürece izin veriyorum yapmasına gönlü olsun kadının hem eğlence oluyo bizede:1rolleyes:kızlar biraz temizlik yapayım dedim bugün şöyle üsten üsten başladım hiç içime sinmedi ne varsa çıkardım herşeyi.ne mutfak dolabı kaldı ne baza içi bi görseniz herşey dışarda şimdide işler gözümde dağ gibi büyüdü akşam oldu adam işten gelicek ne yemek yaptım ne ortalığı toparlayabildim canım sıkıldı oturdum yine buraya zaten kızımda uyanır şimdi offff sihirli bi değneğim olsada şu ev işlerini halletsem saniyede:bbo::bbo:
selam kızlarr..karamukcum inşallah bi sorun çıkmazda hayırlısıyla sende hamile kalırsın.allah gönlüne göre versin canım..........
kızlar günaydınlarrr
tatilden dönenler hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
amanda bakın mink paşalar ayaklanmaya başalmışlar asıl siz şimdi bundan sonra yandınız bi ayaklansınlarda bakın görün peşinden koşmak ne demek oluyo heryere dalıp çıkıyolar heryeri karıştırıyolar ama çok şeker oluyolarropuyorumnanaktan
kızlar bizde eşim için dr a gittik şu bebek meselesi için eşimde de hiç bir problem çıkmadı şimdi bi dahaki aya adet dönemimden sonra benim tüplerime bakacaklar eğer onlarda da bişey yosa vakti saati var deyip beklicez eğer onlarda bi tıkanıklık varsa kesin tüp bebek diyo dr. bakalım herşey bidahaki aya belli olacak hayırlısı ile :Saruboceq:
inşallah canım en kısa zamanda bende hamileyim diye bağıracaksın burada,
allahım isyteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu.
herkez anne olmayı hakediyor..bu duyguyu tatmayı hakediyor..
sağol karamukcum inş seninde hayırlı hamilelik haberlerini duyarız....duacı olucam senin için.
günaydın kızlaarrrr...........iki gün sonra evlilik yıl dönümümüz. evliliğimizde altı yılı geride bıraktık kocişimle.bekliyorum bu kez hatırlıycakmı bakalım.akşam bilerek hafta sonu bizi annemlere bırak dedim tamam olur kalk eşyaları hazırla dedi.sonra hazırlarım dedim öyle kaldı.sadece ne tepki gösterecek merak etmiştim.odun benim adam ya yine unutucak hiç değer vermiyo böyle şeylere.ben istiyorum ki defalarca söylemeyeyim kendisi hatırlasın ama yok hiiiç romantik değil.yinede aşığım ben ona ayy canım benim yaŞeniz
Günayyydııınnn aradım taradım ve buldum sizi :)
kaderim ben burdayım canım ya kızımın başında bekliyorum uyurken cıyk derken daha emzik ağıza başka türlü uyumuyo benimki.o uyurken bende buralardayım.takılıyorum işte böyle.aklinialirimsmileaklinialirimsmile