Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

sm kızlar baktım bayağıdır girememişim muhabbete bi yarımsaatimvar geleyim dedim...valla fceye girince vakit kalmıyor 2 saat kaydirigubbakcemile2 ama çokta bişy kaçırmamışım yeşimcim o telefonu aç be kuzum sempatiksalakcinni valla bu hafta kabus gibiydi diyebilirim üstelik bugün evlilik yıldönümümüz ama kutlama filan olmıyacak sadece bir yemek :çok üzgünüm:bu hafta 2 gün ile tatilimizi yarıda kestik malesef :a015:canımla ne planlarımız vardı ama:uhm:neyse Allah sağlık versn diyorum başkada bişey demiyorum....kızlar bizde geçen hafta yaptık adım çöreğimizi bayağı sıralıyoruz ama düştük mü kütttt diye pek ağlıyoruz öyl elini filanda tuturmuyo eskisi gibi :roflol:büyüdüler canlarım yaaaa...antikacı pek hamarat gördüm seni :nazar:

oyy oy antikacım valla adam haklı çoğuu sen bile haatırlamıyorsundur :1hug: bizim birliktelikte nikahta düğüne anı gün 3ü bir rada nescafe gibi :asigim: 15yıl bugün itibariyle bitirdik bizde 10 yıl birlikteydk 5 yılda evliyiz:nazar:hiç unutmadı 6 ağustosu canım benim :1hug:kızlar balık erkekleri bu konuda 10 numara test edilmiştir bıkmadan usanmadan kutluyoruz işte :asigim::asigim::asigim::nazar:

ilknurcum bence o da sana numara yapıyor bak göra.s. kaderim sus kız şimdi yeşim başlıyacak söylemeye tembel hatunlar diye :)) valla ben 4 yıl ortodondist yanınaydım sanılanın aksine hep emziğin faydalarını duydum en önemlisi bebeklere emme refleksni artırıyormuş ama sınırlama 2 yaşına kadar ve uyanıkken ağzında olmaması koşuluylaymış....yeşim beni parçalıycak :)))

Son düzenleme:
ilknur canım çizelgeyi bende yapamamıştım okadar uğraşmama rahmen,
bir yerde azda olsa bir eksiklik varsa olmuyor.
ledangel yapmıştı bana özelden halletmiştik,
gerçi ledangelde yok piyasada kız sende karacabeyemi gittinn..ohh ne güzel,
benim annem bana yakın diye sevniyorum bende
bazende keşke biraz uzak olsada 1,2 hafta takılsam ne güzel olur diyorum,
bende ayrı bir dengesizimm.
antika aklıma gelmişken bu havuz işi ne oldu ya,
devammı seninn.ben oğlumu yaz okuluna verdim 2.hafta iptal olmuşş havuz
anlamadım kafam acayip attı ama,okadar da konuştum iki saat müdürle,zaten 1 sattilik gidiyorlardı,,,
cimcime çok dikkat etmek gerekn bir döneme girdik
tabi siz bizden önde olduğunuz için daha bir dikkat etmek gerekir.
benimkide geçen yürüteçten çıktıı oda delirdi anası gibi,,
şok oldum yürütece koyup mutfağa gittim bir baktım arkamdan sürüne sürüne geliyor.akannehir
aman dedim ne oliii birimi var yoksa içerdeohaoldumsmile
şok oldum aldım kucağıma sarıldım oturudm düşündüm biri giripte ardamı mı çıkarrttı diyeesempatiksalakcinni
delirddimmi ne
neyse bir daha koymuyorumm.
annemlere giderken yürüteçle gidiyoruz.orda yeğenelrim bisiklet sürüyor oğğlumda onlarla birlikte annemlerin terasında..bizimkide yürüteçç aman ne güzl koşturuyorlar bir görün,,
biraz geyik bir muhabbet oldu farkındayım ama canım sıkılıyor..ne yapayımm.
kocamda yok ist gitti hala gelmedi..

melek kız 2 haftayamı girdiniz
bu ne tatil kız bitmek bilmedi,,
ohh gez canım gez bizim için de gez
öykü ne yaptı annesii sevdimii.denizi havuzu,

mrbbb kızlar girmeyeli muhabbetler koyulmuş:))ama ben artık çok fazla giremiyorum malum doğum temizliği hazırlık koşuşturma gidiyor.bide bugün havuza gittik ordan kızımın okula drama dersine katılık ama resmen bittimmafoldumbençok yoruldum ben ya gezerken yada düğünlerde oynarken doğum yaparsam şaşırmıcam zatnkaydirigubbakcemile3ama artık evdeyim kısmetse bi pazartesi günü çarşıya çıkıcam bebiş için ekskler var onları alayım bitti.size iyi muhabbetler yine yolum düşerse bakarım:)))

haklısın aderim çok zor bir döneme girdik kaydirigubbakcemile2 aklım çıkıyor düşüp kafayı ters bir yere çrpıcak diye...yere bırakıyorum hoppp bir yerlere tutunup kalkmış ayağa :emir_bebek: meleğin tatili bitti ama öykücük bugün 40lara kadar ateşlenmiş evde kuzu gibi yatıyormuş yavrum :sinifsinif:KADERİM nasıl çıkmış kız yürüteçten aklını oynatır insan yok yok ben diyorum hani derler ya şeytanın işi yok diye :))) bizimki 2 aylıkken düştüğünde biz de aynı şeyi düşünmüştük eşimle aldı birisi yere bıraktı bunu dedik aklımızı oynatıyorduk ohaoldumsmile yürütece baktın mı klipsleri açılmış mı diye ???OOO ANTİKAM dağ heeeee aman ne yapıcan dağda kız her yer arap hafta içi bile insnlar üst üste mübarek her ağaca bir insan düşüyor bi de kızlar dikkat ettiniz mi dağ bu sene çok pis hemde her yer :eek:lmaz:

aman ahyatu boşverrrrr temizliği kız dön arkanı gene ev dağanık nasılsa Allah yardımcın olsun ayyy prenses şimdide drama dersi mi alıyor çok tatlı zilli maşallah..
hakikatten kızlar leadangel nerde o böyle apansız yok olmazdı kesin nette sorun var yeni geldi gitmezde kracabeye yarın bir arıyalım bakalım:KK1:

antikacım bizimde hepsi farklı farklı ben bile unuttum bazılarını.benim için evlilik yıldönümü doğum günümü unutmasında önemli olan o.yoksa sevgililer günü herkese.ben bana özel bizim için özel günleri hatırlasa yeter diyorum artık napayım:sm_confused: cimcime canım ya benimkide balık erkeği bizde kocişimle 10 yıldır birlikteyiz.bide asker bekledim sözlüydüm tabi ozamanlar.evlenmeden önce daha ÇOK ÖNEM VERİRDİ ÖZEL GÜNLERİMİZE AMA ARTIK yanındayım ondan mı bilmem fazla değervermiyo gibi geliyo bana.neyse bekleyip görücem bakalım hatırlıycakmı. bu arada atatuğunada maşallah canım:nazar::nazar::nazar:darısı bizim başımıza .bizde dört ayı geride bırakıyoruz artık büyüyor kuzucum. kaderim cimcimem ne tatlıdır onlar şimdi paytak paytak başlarlar yürümeye:nazar:az kaldı az.çok koşucaksınız peşlerinde:eek:öpün kuzucuklarınızı benim için.
ahyatu canım şu hazırlıklar doğuma kadar bile bitmez yorma kendini fazla gezme dinlen deyicem ama doğumdan sonrada insan eve tıkılıp kalıyo be güzelim tadını çıkar son günlerinin gönlünce gez dolaş yormadan kendini.kızın nasıl tepki veriyo kardeşe.benimde oğlum dört yaş üstüydü oyüzden sordum.hemen hemen her muayeneye götürdük kardeşini görsün varlığına alışsın diye ama yinede doğduğunda kıskançlık yaptı.sürekli benimle yatmak istedi.karedeşini emzirirken özellikle kucağımdayken onunla ilgilenmemi istedi devamlı dikkati üzerine çekmek istiyordu .en çokta bebeğin uyku zaman ları problemli geçiyordu.uyanması için çığlıklar atmaya başladı( sebebi ses yapmaması için uyrmıştım birkaç defa)ama aradaki dengeyi sağladım çok şükür oğlumda alıştı artıkkardeşine.bazen yanına uzanıp konuşuyo kardeşiyle.kızımda gülümsüyo abisine o halleri çok hoşuma gidiyo kuzucuklarımın canlarım benim.allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah.kızlar daldım gittim saat bir olmuş hadi ben kaçtım herkese iyi gecelerboshayallersmile

haklısın aderim çok zor bir döneme girdik kaydirigubbakcemile2 aklım çıkıyor düşüp kafayı ters bir yere çrpıcak diye...yere bırakıyorum hoppp bir yerlere tutunup kalkmış ayağa :emir_bebek: meleğin tatili bitti ama öykücük bugün 40lara kadar ateşlenmiş evde kuzu gibi yatıyormuş yavrum :sinifsinif:KADERİM nasıl çıkmış kız yürüteçten aklını oynatır insan yok yok ben diyorum hani derler ya şeytanın işi yok diye :))) bizimki 2 aylıkken düştüğünde biz de aynı şeyi düşünmüştük eşimle aldı birisi yere bıraktı bunu dedik aklımızı oynatıyorduk ohaoldumsmile yürütece baktın mı klipsleri açılmış mı diye ???OOO ANTİKAM dağ heeeee aman ne yapıcan dağda kız her yer arap hafta içi bile insnlar üst üste mübarek her ağaca bir insan düşüyor bi de kızlar dikkat ettiniz mi dağ bu sene çok pis hemde her yer :eek:lmaz:

yok canım ya çıkması imkansız gibi anca düşüp kafayı vurması lazım
eee tabi oazmanda ağlaması lazım..
yürüteci alıp inceledim hiç bir yeri çıkmamış alttan çıtçıtları var ama arda onu açamaz
diyelim açtı nasıl kapatacak bidaha..aklım almadı..
dağ konusuna cimcimeye katılıyorum.
bende arkadaşın sevdasına gittim yoksa asla gitmezdim her yer arapp
ve aşırı pis özelikle sarıalan çok piss
geçen sene abimler caprise gitmiştiler..araplar vardı şansımıza dediler.
ve havuz resmen pislik içindeydi..çoluk çombalak 1 kere havuza girip gelmilşler özelikle bayanların olduğu bölüm havuzu göremiyorduk çocuktan dediler hepsinde en az 3 tane
.bu araplarmı piss yaa

melekçim öyküye çok geçmiş olsun.
umarım iyileşmişinizdir..
ahyatu ne çarşsıı kız bu havadakaydirigubbakcemile
bırak kim halletçekse halletsin yaz bir kağıda eksikleri sakın ha pazartesi dışarı çıkma
çokı sıcak kızlar dikkat etmek gerek
özelikle yaşlılar.tansiyon şeker hastaları,hamilelr ve biz ardamla ikimizdelikafadulden
eşim gelip alırsa beni arkdaşa bırakıyor.yok gelemesse vallah bir yere çıkmıyorum.açıyorum klimayı ohhh
serin serin,
bu arada şu ramazana değineyim ne yapçaz bilmiyorum..
geçen sene hadi iyidik,laelaelaelaelae, şaka bir yana hamileilkte 2 gün oruç tutabildim..
aslında hiç oruç borcum yoktur elimden geldiğince hep tutmuşumdur özel günler hariçç
bu senede tutacağım tabi allahım izin verirse
ama susuzluğa ve sigaraya nasıl dayanacağım bilmiyorum.
eşimde iftara sadece ilk bir hafta geliyorr..sonra 3 hafta işyerinde açıyorlar onalrın sezonu açlıyor..
tek başıma iftarr ayy çok kötüü yaa

ayy günaydın demeyi unutmuşumm
ledangeli bak bende merak ettim şimdii.karacabeye gittiğini düşünüdm vallah..

ehh bi sus be kaderim dediğinizi duyar gibiyim
sustum sustumm.
aklıma son bişey daha gelmesse

aman ahyatu boşverrrrr temizliği kız dön arkanı gene ev dağanık nasılsa Allah yardımcın olsun ayyy prenses şimdide drama dersi mi alıyor çok tatlı zilli maşallah..
hakikatten kızlar leadangel nerde o böyle apansız yok olmazdı kesin nette sorun var yeni geldi gitmezde kracabeye yarın bir arıyalım bakalım:KK1:

sormayın ya yapıyorum daha işim bitmeden ev dağılıyor delircem.ama badana lazımdı bana o yüzden kalkıştım yoksa hiç uğraşmıcaktım temizliğe.ewet canım drama dersi alıyor okulda o kadar güzel birşeyki drama mutlaka çocuklarınızı yollayın kızım şuan kardeşine hazırlık yapıyor hocası ona kardeş oyunları oynatıyor kıskanmasın die.dün bizde katıldık derse daha doğrusu sadece büyüklere verdi dersi velilere ama inanırmısın çocuk olduk hepimiz çok güzel oyunlar oynadık ben hatta bi ara gülme krizine girdim muhteşem bişi herkeze tavsiye ederim drama dersini.

antikacım bizimde hepsi farklı farklı ben bile unuttum bazılarını.benim için evlilik yıldönümü doğum günümü unutmasında önemli olan o.yoksa sevgililer günü herkese.ben bana özel bizim için özel günleri hatırlasa yeter diyorum artık napayım:sm_confused: cimcime canım ya benimkide balık erkeği bizde kocişimle 10 yıldır birlikteyiz.bide asker bekledim sözlüydüm tabi ozamanlar.evlenmeden önce daha ÇOK ÖNEM VERİRDİ ÖZEL GÜNLERİMİZE AMA ARTIK yanındayım ondan mı bilmem fazla değervermiyo gibi geliyo bana.neyse bekleyip görücem bakalım hatırlıycakmı. bu arada atatuğunada maşallah canım:nazar::nazar::nazar:darısı bizim başımıza .bizde dört ayı geride bırakıyoruz artık büyüyor kuzucum. kaderim cimcimem ne tatlıdır onlar şimdi paytak paytak başlarlar yürümeye:nazar:az kaldı az.çok koşucaksınız peşlerinde:eek:öpün kuzucuklarınızı benim için.
ahyatu canım şu hazırlıklar doğuma kadar bile bitmez yorma kendini fazla gezme dinlen deyicem ama doğumdan sonrada insan eve tıkılıp kalıyo be güzelim tadını çıkar son günlerinin gönlünce gez dolaş yormadan kendini.kızın nasıl tepki veriyo kardeşe.benimde oğlum dört yaş üstüydü oyüzden sordum.hemen hemen her muayeneye götürdük kardeşini görsün varlığına alışsın diye ama yinede doğduğunda kıskançlık yaptı.sürekli benimle yatmak istedi.karedeşini emzirirken özellikle kucağımdayken onunla ilgilenmemi istedi devamlı dikkati üzerine çekmek istiyordu .en çokta bebeğin uyku zaman ları problemli geçiyordu.uyanması için çığlıklar atmaya başladı( sebebi ses yapmaması için uyrmıştım birkaç defa)ama aradaki dengeyi sağladım çok şükür oğlumda alıştı artıkkardeşine.bazen yanına uzanıp konuşuyo kardeşiyle.kızımda gülümsüyo abisine o halleri çok hoşuma gidiyo kuzucuklarımın canlarım benim.allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah.kızlar daldım gittim saat bir olmuş hadi ben kaçtım herkese iyi gecelerboshayallersmile

canım ya evi badana yaptırdık yoksa temizlik yapacağım yoktu ama badana yapılınca iyi bi temizlik oldu ama bitti çok şkr.kızım kardeşini dört gözle beklior eşyalarını hazırladı dolabına yerleştirdi onun isteği üzerine beşik odasına konuldu.anlıcan kardeşe hazırız sanırım.zaten o çok kardeş istedi sürekli ağladı benim neden kardeşim yok ben çok yanlızım die arkadaşları var ama o hep bi kardeş aradı kendine bide hep kız olsun istedi allah ta onun gönlüne göre verdi şimdilik herşey yolunda bakalım.benim kızımda haziranda 4 yaşına girdi 2006 doğumlu oğlunla aynı yaşta sanırım.baklaım olunca görücez kızımın tepkisini.okulda drama dersi alıyor şuan ona özel kardeş oyunları oynatıyorlar kıskanmasın die hocası daha önce çok çocuğa oynatmış ve sonuç almış biz doğumdan önce başladık oyunlara inşş sonuç güzel olur...alkisalkisalkis

melekçim öyküye çok geçmiş olsun.
umarım iyileşmişinizdir..
ahyatu ne çarşsıı kız bu havadakaydirigubbakcemile
bırak kim halletçekse halletsin yaz bir kağıda eksikleri sakın ha pazartesi dışarı çıkma
çokı sıcak kızlar dikkat etmek gerek
özelikle yaşlılar.tansiyon şeker hastaları,hamilelr ve biz ardamla ikimizdelikafadulden
eşim gelip alırsa beni arkdaşa bırakıyor.yok gelemesse vallah bir yere çıkmıyorum.açıyorum klimayı ohhh
serin serin,
bu arada şu ramazana değineyim ne yapçaz bilmiyorum..
geçen sene hadi iyidik,laelaelaelaelae, şaka bir yana hamileilkte 2 gün oruç tutabildim..
aslında hiç oruç borcum yoktur elimden geldiğince hep tutmuşumdur özel günler hariçç
bu senede tutacağım tabi allahım izin verirse
ama susuzluğa ve sigaraya nasıl dayanacağım bilmiyorum.
eşimde iftara sadece ilk bir hafta geliyorr..sonra 3 hafta işyerinde açıyorlar onalrın sezonu açlıyor..
tek başıma iftarr ayy çok kötüü yaa

ah sorma mecbur çıkcam çarşıya ben.sabah erken çıkarım dedim kızımı sabah havuza yolcu edip eşimle çıkarız dedik sıcağa kalmadan.napayım başka çıkcak kimse yok benim ailem bursa dışında oturuyor,kayıınvalide yaşlı hiç çıkmaz görümceler var ama fayda yok napcan iş başa düşüyor:sinifsinif:allhtan eşim evde o araba ile götürcek getircek ilk önce jale hanıma kontrele ordanda presese kıyafetler almaya:)))) ramazan geldi hoşgeldi çok seviyorum ramazan ayını koşuşturmayı kalabalık iftar sofralarını o sıcacık mis gibi ramazan pidelerini allahım ne güzel bir ay hediye etmiş bizlere herşeyi ile güzel.ama ben bu sene oruç tutamıcam sanırım bunun için çok üzülüyorum.ama doğumdan sonra telafi edicez inş.canım yanlız iftar çok zor oluyordur eminim ben eşimle olunca bile hep daha birileri olsun istiyorum sofrada kalabalık daha güzel oluyor.ama olsun yinede tut allah şimdiden kabul etsin cnm oruçlarını.

kızlar ramazanlaedada ben evde olmuyorum canım ayın iki haftası vardiyem uymuyordu eşim devamlı gündüz ben vardiyeli çalışıyorum.kısmetse bu ramazanda evdeyim.en azından eylüle kadar

selam kızlar ben döndüm tatilden tatil çok güzel geçti herşey süperdi öykü tatilde çok eylendi bizi hiç üzmedi öğlenleri şzlonkta kendi kendine uyudu gölgede akşamları da bebek arabasında uyudu erkenden bizde eşimle dolaştık otelin bahçesinde oturduk dinlendik güzelce
öykü bütün gün havuzda oynadı çok şükür oralarda hasta falan olmadı hergün yedi dondurmalar da cabası tabii
eve geldik 2 gün sonra ateşi çıktı başka bi şikayetimiz yok şükür
öksürüğü hapşuruğu yok sadece ateşi var çok korktum kaç gündür uyuyamadım bu gün daha iyi gibi
37, buçuğa düşmüş ateşi tabi sürekli ateş düşürücü lıyo doktorumuz boğaz enfeksiyonu dedi inşallah hemencik atlatır minnoşum

bu arada herkez umarım iyidir geçmişi okuyamadım pek bakamıyorum öykü hanımdan hepinizi çok özledim öyküm iğleşsin en kısa zamanda görüşelimmm

X