antikacım bizimde hepsi farklı farklı ben bile unuttum bazılarını.benim için evlilik yıldönümü doğum günümü unutmasında önemli olan o.yoksa sevgililer günü herkese.ben bana özel bizim için özel günleri hatırlasa yeter diyorum artık napayım:sm_confused: cimcime canım ya benimkide balık erkeği bizde kocişimle 10 yıldır birlikteyiz.bide asker bekledim sözlüydüm tabi ozamanlar.evlenmeden önce daha ÇOK ÖNEM VERİRDİ ÖZEL GÜNLERİMİZE AMA ARTIK yanındayım ondan mı bilmem fazla değervermiyo gibi geliyo bana.neyse bekleyip görücem bakalım hatırlıycakmı. bu arada atatuğunada maşallah canım
darısı bizim başımıza .bizde dört ayı geride bırakıyoruz artık büyüyor kuzucum. kaderim cimcimem ne tatlıdır onlar şimdi paytak paytak başlarlar yürümeye
az kaldı az.çok koşucaksınız peşlerinde
öpün kuzucuklarınızı benim için.
ahyatu canım şu hazırlıklar doğuma kadar bile bitmez yorma kendini fazla gezme dinlen deyicem ama doğumdan sonrada insan eve tıkılıp kalıyo be güzelim tadını çıkar son günlerinin gönlünce gez dolaş yormadan kendini.kızın nasıl tepki veriyo kardeşe.benimde oğlum dört yaş üstüydü oyüzden sordum.hemen hemen her muayeneye götürdük kardeşini görsün varlığına alışsın diye ama yinede doğduğunda kıskançlık yaptı.sürekli benimle yatmak istedi.karedeşini emzirirken özellikle kucağımdayken onunla ilgilenmemi istedi devamlı dikkati üzerine çekmek istiyordu .en çokta bebeğin uyku zaman ları problemli geçiyordu.uyanması için çığlıklar atmaya başladı( sebebi ses yapmaması için uyrmıştım birkaç defa)ama aradaki dengeyi sağladım çok şükür oğlumda alıştı artıkkardeşine.bazen yanına uzanıp konuşuyo kardeşiyle.kızımda gülümsüyo abisine o halleri çok hoşuma gidiyo kuzucuklarımın canlarım benim.allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah.kızlar daldım gittim saat bir olmuş hadi ben kaçtım herkese iyi gecelerboshayallersmile