Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ay nasıl sakin olayım hala aklımda düşünsene ya hanımefendi gezmeden eksik olmyck haftasonu 14 yasında ki kızına emanet edecek cocuğu artı cocuk ac kalacak ve arkadas bu insana güvenecekcocuk bakmak demek yedirip içirip yatırmak değil ki onlan kaliteli zaman gecirmek oyun oynamak sarkı söylemek vs...bu bakıcının aldığı para helal mi hak ederek mi alıyor sizce?yazık bebişe ya

antkcm ya buraya yazdım kızlar olayı bilmiyr kızlar bakıcı topiğinde bir arkadas kendi bakıcısı!ile ilgili sorunlarını yazmısta ona diyorum link vermeyi becersem verirdiiimmmantkcm sen versene tatlımmm

Günaydın hanımlar =))

Çarşamba akşamı eşimle beraber Newyork da 5 minareye gittik. Diğer Mahsun filimleri gibi bu da harikaydı zaten. Hatta en güzeliydi belki de.. Yabancı oyuncular ortamı inanılmaz hareketlendirmiş çok beğendim. Haluk Bilginer e zaten bir laf bile söyleyemem.. Tek kelime ile muhteşemdi oyunculuğu..

Neyse..

Ben İstanbuldayım
Eşim eğitime gelirken dün gece yarısı benimde sürükledi peşinden.
Tuğkanımın doğum gününe yetişemeyiz sanırım, anca akşamına leadangel sendeyiz. Bizden kurtuluşun yok anam senin =))))))

Off ya babam da İstanbuldaymış ama diğer halamda kalıyormuş. Ben büyük halama geldim kalmak için =((
İnşallah karşılaşmayız diyeceğim ama malesef ki yüz yüze geleceğimizden adım gibi eminim..
4 yıl sonra inşallah çok da fazla olay çıkmaz.
Eşimde ben varım, sana kimse dokunamaz diyor. Canım benim yaaa, ben bu adamın hakkını nasıl ödeyeceğim. Allah bizi ayırmasın. Çok seviyorum =)

çok küstüm

inş. karşılaşırısnız ben karşılaşmanızı istiorum seni hamişken görmeli torununun hatırına o sorun çıkarmaz sen meraklanma halanlar orda babannen serkan sorun çıkmaz sen belki merhamete gelir az hasret gideririsiniz çok isterim çok
babanene halanlara amcanın eşine yani herkese slm ssöle öptm

Çok küsme canım leadangel ım =))

Geri dönüyoruz bu akşam. Eşim aradı az önce. Sınavdan 1 soruyla kalmış. Sınavı geçemeyince geri yolluyorlarmış, bu gece yine Bursa dayız inşallah. Çok mu kırıldın ne yaptın acaba al işte geri dönüyorum sana =)))
Pazar Tuğkanın yanındayız =))

Valla sinirlerimiz bozuldu, ikimizde telefonda kahkahalarla güldük.
Olacak iş değil..

vallhi kırıldım bide haber vermeden gittin die aslında kırıldım
ama bukadrada değildi hani çok sevindim serkanın kaldığına değilde geri dönmenize muccckk

naz seni gördüm aşşağıda pazar bekliyorum cnm diğe herkese söyledim sana özel msj atmayı planlarken denk geldik süper buyur gel cnm

Canım benim gece olmuş kendi gidecek bana dedi ki topla eşyanı seni de götürüyorum..
Pat diye yani yoksa ben sana haber vermeden bişi yapar mıyım aşk olsun kardeşim ;((

:))))))) günaydın geçmişi okudumda ona gülüyom leadangel siparişler verilmiş :)))
nilimsi bende şimdiye kadar bakıcıya kızarak okudum konuyu ama canım yavaş yavaş anneyede kızmaya başladım doğrusu. hayıflanıyor ama vazda geçmek istemiyor gibi gelmeye başladı o kadından inş. çocuk için hayırlısı olur. ayrıca yazımı okumuşsundur belki haksızmıyım ama böyle bir cahildense bu konuda eğitimli yada halen okumakta olan biri bana daha mantıklı geliyor.
neyse kızlar bu sabah uykuyu kaçırmışım resmen. aşıdan herlade Devrim iki gecedir biraz mızmız doğru düzgün uyumuyor. bide temizliği bitireyim dedim onlarında yorgunluğu eklenince bu sabah 11:00 2de kalktım. herif gittikten sonra holdeki imderlerin üzerine yuvarlanıp kitap almıştım elime oyalanayım diye, hazır ortalıkta sessizken okuyim dediydim uyuyup kalmışım bi uyandım benim bıcır gelmiş girmiş yanıma Allahtan uykuda ezmemişim çocuğu. yok bilsem gene dikkatli olurum ama bilmeden böyle gelip sokulması (( bu aralar çok yapmaya başladı bunu uyanıp beşikten iniyo kimin yanına isterse sokulup uyuyo. bazende sobanın önünde yatıyo nerden huy edindi bilmiyorumki ((

ay yawrum kedicik gibi sokuluyor dokunsal devrimcik:)yavas yavas mı ben baya baya kızdım bu kadının zaten güvenilcek yeri kalmamıs ki empati ypın kendi cocuklarımızla böyle birsey yasadığımızı ayyyyyyyyy düşüncesi bile korkunccc leadangel el,fangek kızcelerim msn ye dönmüş burası:)banada ortaköyden abbastan waffle istyrmmmm bir ara bursayada sube acmıstı abbas beni tanıyorlardı artık iş çıkısı beni arayan oraya geliyordu:)Allahtan kapattılar yoksa 100 kilo olacaktım ama dayanamıyrm waffle tabi düzgün yapan yerlere burda kükürtlüde de yapan yerler war ama beğenmedm iyiki de beğenmemişim:)

kızlar kötüyüm kötüyümbana acilen söyle cok iyi bir psikolog lazım.öfkemi kontrol edemyrm sürekli gecmişte yasıyrm sürekli bağırıyrm iyi değilim hayret bunları buraya nasıl yazıyrm...sabah esimle tartıstk yine sorun onun ailesi ecmişte yasananlar gecmiş gecmiştr kapat git dimi olmuyr yapamıyrmmmm esim harika biri ve onuda bunalttımbahar hasthnesnde gttm ama beni cok tatmin etmedi kimseye sylymyrmsöyle uygun (maddi acıdanda burda baya doktor war cekirgede ama fiatları cok astronomik)esimle sabah tartıstk sesimiz yükseldi haliyle babamın da bir dairesi war bu apartmanda ve 20 25 seneden beri babamı tanıyorlar burada sabah babam gelmiş ona sikayet etmişler cinlerim tepemde dolasıyrm ya ben ailem üzülmesn die hiçbisey anlatmıyrm yansıtmıyrm sen kalk adam söyle olcak işmi babam geldi nolur anlat kızım diyor ben dişleirmi sıkıyrm nefret edyrm zaten bu kokos apartmandan tasınamam da kendi evimiz cok tuhaflar ya doğum yaptım kimse gelmedi insan kapıdan da olsa hayırlı olsun der dimi neymiş benden dawet beklyrlrms oldu doğurdum gelin bana mı diyeym 2 seneden beri gelecekler kutlamaya bende cağırmadım acaip dedikodu war ve dedikodudan hiç hazzetmem ben dört dörtlük biri değilimki dedikodu yapayım ayrıca cok büyük günah dedikodu telefonlarım susumuyor annem arıyor kardesm arıyor kapıcıyı cağırdım muhtemelen o demiştr yönetcyee sikayet edcm elimden ne geliyorsa yapcm hayır gel bana söyle haklılardır rahatsz etmişzdr ama 30ma gelmişim babama nasıl söylersn?gecen yıl alt katımda bir bayan vardı evli değillerdi cocuklarıda wardı hatta kadın adamı bıcaklamıstı düşünün her gün ya her gün abartmıyrm kavga olurdu bir kere sikayet etmedm ama etmem gerekmiş anladım neyseki kadın tasındı gitti cok sükür ay uzun olduuu

aman yalan dünya bugün varız yarın yokuz zaman gecyr diyorum kendime ama yapamıyrm nefsime yeniliyorum siz nasıl kendinizle basa cıkıyorsunuz kızlar yardıma ihtycm war

nilimsi anladığım kadarıyla evdesin cnım bak ben devrimi alıp kent meydanına gidiyorum şimdi istersen sende ömeri al gel canım hem biraz sakinleşirsin. özelinden cebimi yazıyorum gelirsen çaldır meydanın bahçesinde buluşalım. ama açamam telim bozuk canım biliyosun canım.

bende abbastan istiyrum cnm waffle bende çekirge tarafındaki yere gitmedim ama elifangel denedi beyenmiş bikere toplanıp gidelim yaf sözedeede cnm acayip çekti

nilimsi öfke kontrolü zor cnm kendini frenlemek bazen çok zorlaşıyor her evde oluyor böyle durumlar zman zaman ama sürekli hel getirmemk gerek artık bizim miniklerde herşeyin farkındalar onlar içinde öfkemizi kontrol etmemiz şart oluyor bencede güsel bir psikiyatr bulve git jimerde vardı ismini hatırlamıyorum birde onu dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…