günaydınnnn...
ooo öğlen oldu hala uyuyonuzmu yoksam
diyene bakın topiğin uykucusu ben öğlen oldu kalkın diyen gene ben
leadangel canım özeline yazdım ama özel mesaj kapasiten dolu olduğu için mesaj atamıyorum bi temizleyiver anacım da öle yolliyim.
bu arada boya konusunda kıvırdın sanki
şaka yapıyom tabi ben birazda sakinleşmek için sarıyı seçtim arada baya beyazlarım çoğalmıştı son dönemde gördükçe sinir oluyodum onları görmiyim diye böyle bişey yaptım ama röflede platin konusunda sana katılıyorum.ayrıca canlı makyajıda seviyorum ama kumrala pek canlı tonlar yada direk pastel kullanamıyosun sabitsin günlük makyajda bu yüzden değiştirdim.
nilimsi canım o filmi bende duydum hatta fıragmanlarını falanda izledim çokta merak ediyordum yorumun iyi oldu şimdi daha çok merak ediyorum
ve sanırım bu tarzı seviyorsun izlemediysen yine mahsun Kırmızıgül'ün çektiği İMAM isimli bir film var bak onuda tavsiye ederim baya oldu çekileli ama dvd sini bulabilirsin. ama asıl benim favorim aksiyon ve gerilim tarzı son dönemde testere serisinin son filmi geldi onada gidicem hala.birde izlemediyseniz kızlar sihirbazın çırağı mükemmel ötesi olmuş görsel efekleri oda biraz bilim kurgu tarzında.asıl neyi sevdiğim pekte belli değil demi
ama sinamayı gerçekten seviyorum. hoş seçmek zorunda kalsam Tiyatroyu değişmem ama. hatta biz şunu görsel sanatlara bağlayalım.asıl çoktandır tiyatroya gidemedim bir fırsat bulup gitmek istiyorum artık. hele şu an İstanbulda bir oyun gösterimde keşke Bursayada gelse Türkiyedeki ilk monolog tiyatrosu 7 farklı kadının hayatını anlatılıyor oyunda. kısaca dünyanın dört bir yanında hangi kültürde olursa olsun hangi seviyede olursa olsun erkek egemenliğinde kadının yaşam mücadelesi. oyun bir Rus yazar tarafından kalame alınmış ve ilk defa Türk kadını bir yabancı tarafından övülmüş.