- 24 Ekim 2014
- 99
- 32
- 31
sizin 11inde mi belli olucaktı sonuç test yaptınız mıİnşallah hayırlısı olur hakkınızda biraz ara verim tekrar denicem inşaallah
Evt canmm dayanamadm yaptm ama negatif çıktı kan testini de yaptırınca haber vercem bursayasizin 11inde mi belli olucaktı sonuç test yaptınız mı
İnşallah hayırlısı olur herkes için rabbim herkesin yüzüne güler inşallahbir arakadaş daha vardı bugün belli olucaktı bizimle paylaşırsa sonucu öğrenicez merak ettim onuda
İdrar testimi yaptın ben bir dış gebelik geçirdim idrar testi negatif çıkmıstı ama kanda pozitif belki öyledir bazen öyle uluyormuşEvt canmm dayanamadm yaptm ama negatif çıktı kan testini de yaptırınca haber vercem bursaya
İdrar testi yaptm canm inş öledir valla aynı şeyleri yaşamak zor ama napcen katlanıyoruz miniklerimiz içinİdrar testimi yaptın ben bir dış gebelik geçirdim idrar testi negatif çıkmıstı ama kanda pozitif belki öyledir bazen öyle uluyormuş
Dış gebelik kendiliğinden mi kaldı canmmİdrar testimi yaptın ben bir dış gebelik geçirdim idrar testi negatif çıkmıstı ama kanda pozitif belki öyledir bazen öyle uluyormuş
Evet kendiliğinden kaldım ama dış gebelik oldu maalesef sabret sende 11 ine moralini bozmaDış gebelik kendiliğinden mi kaldı canmm
Allahım isteyen herkese versin ya 5 senelik evliyim benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu insann ister istemez morali bozuluyor gerçi rabbimin vardır bi bildiği diyorum ama işte gönül dinlemiyorEvet kendiliğinden kaldım ama dış gebelik oldu maalesef sabret sende 11 ine moralini bozma
Amin inş isteyen herkese versin ben 5 senelik değil ama aynı psikoloji bendede var maalesef insan yıpranıyorAllahım isteyen herkese versin ya 5 senelik evliyim benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu insann ister istemez morali bozuluyor gerçi rabbimin vardır bi bildiği diyorum ama işte gönül dinlemiyor
Merhaba arkadaşım sonucun nasıl oldu merak ettimilk deneme bizimkisi erkek inferltesiydi insallah bakalim sali günü belli olucak
Haklısın vallaAmin inş isteyen herkese versin ben 5 senelik değil ama aynı psikoloji bendede var maalesef insan yıpranıyor
Ben bugün geldim adetin 2. Günü gel dedi ne gibi işlemler uygulanacak acabaHaklısın valla
Kontrol edecek yumurta toplama işlemi olcak ilk önce onn için ilaç verir bir sıkıntı görmezse ilk adımı atmışsın canm hakkında hayırlı olsunBen bugün geldim adetin 2. Günü gel dedi ne gibi işlemler uygulanacak acaba
Teşekkür ederimKontrol edecek yumurta toplama işlemi olcak ilk önce onn için ilaç verir bir sıkıntı görmezse ilk adımı atmışsın canm hakkında hayırlı olsun
Yapıyor canmm benim hemen yumurta büyütme işlemi yapıyolarTeşekkür ederimo gün ilaç vericek yani alttan kontrolü adetken yapıyor mu acaba
merhbacnm vala benimkisi olumsuz cikti nasip deilmis artik bi sureligine kendi hsline birakicaz olursa olur nasip artikMerhaba arkadaşım sonucun nasıl oldu merak ettim
Aynen canım olsun bazılarının 2. Bazılarının 4. Denemede oluyor senin için doğru zaman ne zamansa o zaman olucak inşmerhbacnm vala benimkisi olumsuz cikti nasip deilmis artik bi sureligine kendi hsline birakicaz olursa olur nasip artik
Teşekkür ederim yarın çıkıcak senin sonucun inş olumlu olurYapıyor canmm benim hemen yumurta büyütme işlemi yapıyolar