benim 2 negatif aşılama ve 3 negatif tuo bebek denemem vardı.baska doktorda yaptrmistim.sahin beyle ilk denemem canım tavsiye ederim kendisinjsonucun nasıl çıktı canım peki ilk denemenmiydi bi ben de mart ayında başlayacağım ama doktora karar veremedim şahin beyi çok duydum ama arada kaldım
buarada kan sonucum 344 çıktı keseyi gör mek için bekliyrm nasipsebenim 2 negatif aşılama ve 3 negatif tuo bebek denemem vardı.baska doktorda yaptrmistim.sahin beyle ilk denemem canım tavsiye ederim kendisinj
eveeet bn varımŞahin beyde tüp bebek yapıpta olumlu olan var mı şubatta başlıycam ben kızlar
Çok sevindim darısı başımıza inşeveeet bn varımbaşka yerde 3 negatif denemeden sonra şahin beyde ilk denemizde tuttu şükür
hayırlı olsun inşallah çok sevindimeveeet bn varımbaşka yerde 3 negatif denemeden sonra şahin beyde ilk denemizde tuttu şükür
Bende Osman develioğlunu duymuştum şahin beyide övüyorlardı bizim bir tanıdığımızın başka doktorlarda olmamış şahin beyde ilk denemede olmuş bende şahin beyi deneyim dedimbende mart ayında başlamayı düşünüyorum doktorla bu ay içinde görüşme yapacağız nasip olursa inşallah suat hazer, murat erdemir, osman develioğlu bu doktorları da duydum özellikle osman develioğlunu önerdiler ama sertmiş biraz sanırım
Peki başladınız mı görüşme felan yaptınız mı süreç nasılBende Osman develioğlunu duymuştum şahin beyide övüyorlardı bizim bir tanıdığımızın başka doktorlarda olmamış şahin beyde ilk denemede olmuş bende şahin beyi deneyim dedim
Ben Temmuz’da gitmiştim ilk o zaman Kis vardı birde rahmim t şeklindeydi ameliyat olmamı istedi bende ameliyat oldum dinlenme sürecine girdim yarın randevu alıcam nasipse benim ilk denemem olucak inş olur daha önce kendiliğinden dış gebelik geçirmiştim sizin nasılPeki başladınız mı görüşme felan yaptınız mı süreç nasıl
bende herhangi bir problem yok sperm sayısı az olduğu için olmadı bizimki denedik baya bir süre sonra imkansız boşa kürek çekmeyin dediler bize direk tüp bebek önerdiler sonra murat erdemirle görüştüm ben jinemed hastanesinde ama yinede maliyetli olduğu için araştırma yapmak lazım diye düşündük eşimle marta bıraktık bu ay doktor görüşmeleri yapıcaz ona göre karar vericezBen Temmuz’da gitmiştim ilk o zaman Kis vardı birde rahmim t şeklindeydi ameliyat olmamı istedi bende ameliyat oldum dinlenme sürecine girdim yarın randevu alıcam nasipse benim ilk denemem olucak inş olur daha önce kendiliğinden dış gebelik geçirmiştim sizin nasıl
bende herhangi bir problem yok sperm sayısı az olduğu için olmadı bizimki denedik baya bir süre sonra imkansız boşa kürek çekmeyin dediler bize direk tüp bebek önerdiler sonra murat erdemirle görüştüm ben jinemed hastanesinde ama yinede maliyetli olduğu için araştırma yapmak lazım diye düşündük eşimle marta bıraktık bu ay doktor görüşmeleri yapıcaz ona göre karar vericez
Evet maliyetli o yüzden en iyisini bulmaya çalışmak hakkımız şahin bey muayne olmadıkça ücret almıyor bilgi alıcaksan sadecebende herhangi bir problem yok sperm sayısı az olduğu için olmadı bizimki denedik baya bir süre sonra imkansız boşa kürek çekmeyin dediler bize direk tüp bebek önerdiler sonra murat erdemirle görüştüm ben jinemed hastanesinde ama yinede maliyetli olduğu için araştırma yapmak lazım diye düşündük eşimle marta bıraktık bu ay doktor görüşmeleri yapıcaz ona göre karar vericez
bilgi alıcam sadece siz bu ay başlıyacak mısınız tedaviyeEvet maliyetli o yüzden en iyisini bulmaya çalışmak hakkımız şahin bey muayne olmadıkça ücret almıyor bilgi alıcaksan sadece
Evet başlıycam yarın randevu alıcam hakkımızda hayırlı olsunbilgi alıcam sadece siz bu ay başlıyacak mısınız tedaviye
ben ucretsiz muayene oldum ongorusmede instagramda cider dernek var takip edin form doldurun hem fiyatta 400 tl indirim hemde muyene ucretsiz Sahin bey ve ekibini sevdik ilgililerdi fakat muayene saatinde hic bir zaman muyene olamadik 2 saat bekledigimiz olmustur insan mucizesi icin katlaniyor bazi şeylere 9 subatta tranfer sonucum aciklanicaj umarim pozitid olurEvet maliyetli o yüzden en iyisini bulmaya çalışmak hakkımız şahin bey muayne olmadıkça ücret almıyor bilgi alıcaksan sadece
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun peki toplam maliyeti ne kadar tuttu sizinben ucretsiz muayene oldum ongorusmede instagramda cider dernek var takip edin form doldurun hem fiyatta 400 tl indirim hemde muyene ucretsiz Sahin bey ve ekibini sevdik ilgililerdi fakat muayene saatinde hic bir zaman muyene olamadik 2 saat bekledigimiz olmustur insan mucizesi icin katlaniyor bazi şeylere 9 subatta tranfer sonucum aciklanicaj umarim pozitid olur