Bursa acıbadem tüp bebek yaptıranlar

ben ucretsiz muayene oldum ongorusmede instagramda cider dernek var takip edin form doldurun hem fiyatta 400 tl indirim hemde muyene ucretsiz Sahin bey ve ekibini sevdik ilgililerdi fakat muayene saatinde hic bir zaman muyene olamadik 2 saat bekledigimiz olmustur insan mucizesi icin katlaniyor bazi şeylere 9 subatta tranfer sonucum aciklanicaj umarim pozitid olur
Tamam bakalım form doldurayım Çarşamba’ya aldım randevuyu inş olur tutar cümlemize bütün istiyenlerin olsun inş tabiki eksikleri vardır ama işte bizde katlanıyoruz

ben ucretsiz muayene oldum ongorusmede instagramda cider dernek var takip edin form doldurun hem fiyatta 400 tl indirim hemde muyene ucretsiz Sahin bey ve ekibini sevdik ilgililerdi fakat muayene saatinde hic bir zaman muyene olamadik 2 saat bekledigimiz olmustur insan mucizesi icin katlaniyor bazi şeylere 9 subatta tranfer sonucum aciklanicaj umarim pozitid olur
Derneğe bir ücret ödeniyor mu birde birde maliyet ne kadar Tuttu acaba

Sonucunuzu bizimlede paylaşırsanız sevinirim birde ilk denemeniz mi

Benimde 3. Tüp bebeğim şahin beyde 11 şubat test günüm ilkim tutmadı ikinci tuttu artışlarım iyidi 4 5 gün sonra düşükle sonuçlandı tiroit hormonum çok yükselmiş şuan beklemedeyim hayırlısı oldun hakkımızda iyidir ama şahin bey ve ekibi ben memnunum olmazsa tekrar oraya gidicem

Benimde 3. Tüp bebeğim şahin beyde 11 şubat test günüm ilkim tutmadı ikinci tuttu artışlarım iyidi 4 5 gün sonra düşükle sonuçlandı tiroit hormonum çok yükselmiş şuan beklemedeyim hayırlısı oldun hakkımızda iyidir ama şahin bey ve ekibi ben memnunum olmazsa tekrar oraya gidicem
hadi hayırlısı inş olumlu sonuçlanır ücündede şahin beye mi gittiniz

Kaç yaşındasınız acaba belirli bir hastalık var mı benim rahim şeklim t birde üst üste mi denediniz yoksa sene Aralık’lar mı
28 benim ben tiroid var benimm ilkiyle ikinci arka arkaya denedim ikinci tuttu ama tsh 11 e çıkınca düşüğe neden oldu 1 ay ara verdim ocak 30 tranfer oldu beklemedyim rahimde sıkıntı yok çikolata kistim var ama sorun olmaz dedi doktor

X