- 17 Aralık 2020
- 26
- 5
- 32
zor bekleyiss gerçek ten bu süreçteki stres ayri bi dert zaten hayirlisi bakalimAynen canım olsun bazılarının 2. Bazılarının 4. Denemede oluyor senin için doğru zaman ne zamansa o zaman olucak inş
Aynen hem maddi hem manevi zor gerçekten bende başlıyorum hepimize nasip olsun inşzor bekleyiss gerçek ten bu süreçteki stres ayri bi dert zaten hayirlisi bakalim
Hayırlısı olsun bende yarın yaptırcem bakalm olmazsa nasip artıkmerhbacnm vala benimkisi olumsuz cikti nasip deilmis artik bi sureligine kendi hsline birakicaz olursa olur nasip artik
İnşallah canımmAynen hem maddi hem manevi zor gerçekten bende başlıyorum hepimize nasip olsun inş
İnşallah canmm nasip artılkTeşekkür ederim yarın çıkıcak senin sonucun inş olumlu olur
Yarın sonucunu söyle olumlu olumsuz birlikte üzülüp seviniriz hepimiz aynı yolun zorlukların içindeyizİnşallah canmm nasip artılk
Sağol canm mutlaka yazarım aynen öle bu yeri bu yüzden seviyorum çok teşekkür ederimm bende senden iyi haberler duyarım inşallahYarın sonucunu söyle olumlu olumsuz birlikte üzülüp seviniriz hepimiz aynı yolun zorlukların içindeyiz
hayırlısı olsun canım üzülme desekte üzülmemek elde değil .başka dondurulmuslarin var mı varsa kendini toplayınca yine denersin.guzel sonuçlar alıcaz inşallah hepimiz birgünBenim olmadı canım 0.100 şaka gibi allah kararlamıştır ya gününü
6 kere aldım o negatif sonucu benhayırlısı olsun canım üzülme desekte üzülmemek elde değil .başka dondurulmuslarin var mı varsa kendini toplayınca yine denersin.guzel sonuçlar alıcaz inşallah hepimiz birgün
Aynen canm hayırlısı artıkk yaahayırlısı olsun canım üzülme desekte üzülmemek elde değil .başka dondurulmuslarin var mı varsa kendini toplayınca yine denersin.guzel sonuçlar alıcaz inşallah hepimiz birgün
Üzülme canım benim elbet nasip olucak inş bir dahakine şehirdışı dene İstanbul’da yada Ankara istersen ama nasipten öte yokBenim olmadı canım 0.100 şaka gibi allah kararlamıştır ya gününü
Sizin pozitifti galiba keseyi gördünüz mü6 kere aldım o negatif sonucu ben
pozitifi görmüştüm ama malesefki dış gebelik oldu bu şekilde olması emin ol negatif almaktan daha çok üzüyormuş.laparsokobi oldum daha yeniSizin pozitifti galiba keseyi gördünüz mü
Bende dış gebelik geçirdim zor olduğunu biliyorumpozitifi görmüştüm ama malesefki dış gebelik oldu bu şekilde olması emin ol negatif almaktan daha çok üzüyormuş.laparsokobi oldum daha yeni
Geçmiş olsun birdepozitifi görmüştüm ama malesefki dış gebelik oldu bu şekilde olması emin ol negatif almaktan daha çok üzüyormuş.laparsokobi oldum daha yeni
teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsunGeçmiş olsun birde
Bende teşekkür ederimteşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun
canim nasil sonuc merak ettimHayırlısı olsun bende yarın yaptırcem bakalm olmazsa nasip artık
Tekrar sil baştan olcak canım nasip artıkhayırlısı olsun canım üzülme desekte üzülmemek elde değil .başka dondurulmuslarin var mı varsa kendini toplayınca yine denersin.guzel sonuçlar alıcaz inşallah hepimiz birgün