Merhaba ben de Şahin bey hastasymda tup bebek ilaçlarını en uyguna nerede bulablrz siz nereden aldınız acaba yardımcı olablrmsnzOn görüşmede ücretsiz bakıyor muayene olacaksanız 780 tlydi tüpbebek fiyatalri ilacalr ahric 12bin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de Şahin bey hastasymda tup bebek ilaçlarını en uyguna nerede bulablrz siz nereden aldınız acaba yardımcı olablrmsnzOn görüşmede ücretsiz bakıyor muayene olacaksanız 780 tlydi tüpbebek fiyatalri ilacalr ahric 12bin gibi
Bebde daha başlamadım ilaçalra ama biyerde ordaki eczanelr yardimci oluyorlar denmiştiMerhaba ben de Şahin bey hastasymda tup bebek ilaçlarını en uyguna nerede bulablrz siz nereden aldınız acaba yardımcı olablrmsnz
Son durumunuz nedir acaba bende yeni başladım tedaviyeHemen paylaşayım temmuzda başladım tedaviye 11.700 dü sanirim fiyatı. Zaten bursadaki diger yerlere gittiyseniz fiyatların hemen hemen aynı olduğunu göreceksiniz. Osman haldun bey ile şahin hoca arasında kalmıştım osman hoca biraz sert mizaçlı bende zaten psikolojik olarak yipranmisim çekemem diye şahin hoca daha sakin mizaçlı onu tercih ettik. Hastanenin karşında Sinanoğlu eczane var sanirim bursada fiyat almadigimiz yer kalmsdi en uygun fiyati da orasi verdi. İlaclar kisiye gore değişiyor ama benimki 6 bin tuttu sanirim hepsi. Dondurma işlemi 2560tl di sanirim. Belli bir sayıdan sonra fazla embriyo varsa embriyo başına ek 100tl mi ne aliyorlarmis. Gelelim işleme. Transfere kadar hersey iyi geçti şükür hiç sorun yaşamadım transferden sonra 13. Gun kanamam başladı beta seviyemde kese görecek kadar fazla olmadığı için iğnelerle devam edip betaya bakiyoruz sürekli. Sanki regl oluyorum gibi kanamam var ister istemez stres oluyorum olmadı ki düşük mu oluyor diye. Ama sanırım normal bir durum ki gayet relakslar. Kese görünmeden birsey diyemedikleri için. Bende artık bekliyorum bakalim insallah birsey olmaz bebisime. Birde benimle ilgilenen emine hemşire var kendisini hastanede hiç görmedim telefonla konuşuyorum hep elli kere sradimt soru sordum belki ama uf demedi o yüzden onu da çok sevdim insallah gidişatım güzel olurda bende birgün dogurdum kizlar derim :)) şahin hoca mizaç olarak insanı sakinleştiren bir insan ama onu sevmeseydim kesinlikle osman haldun hocayı seçerdim. Bence bursada ikisi