Bursa acıbadem tüp bebek yaptıranlar

Hemen paylaşayım temmuzda başladım tedaviye 11.700 dü sanirim fiyatı. Zaten bursadaki diger yerlere gittiyseniz fiyatların hemen hemen aynı olduğunu göreceksiniz. Osman haldun bey ile şahin hoca arasında kalmıştım osman hoca biraz sert mizaçlı bende zaten psikolojik olarak yipranmisim çekemem diye şahin hoca daha sakin mizaçlı onu tercih ettik. Hastanenin karşında Sinanoğlu eczane var sanirim bursada fiyat almadigimiz yer kalmsdi en uygun fiyati da orasi verdi. İlaclar kisiye gore değişiyor ama benimki 6 bin tuttu sanirim hepsi. Dondurma işlemi 2560tl di sanirim. Belli bir sayıdan sonra fazla embriyo varsa embriyo başına ek 100tl mi ne aliyorlarmis. Gelelim işleme. Transfere kadar hersey iyi geçti şükür hiç sorun yaşamadım transferden sonra 13. Gun kanamam başladı beta seviyemde kese görecek kadar fazla olmadığı için iğnelerle devam edip betaya bakiyoruz sürekli. Sanki regl oluyorum gibi kanamam var ister istemez stres oluyorum olmadı ki düşük mu oluyor diye. Ama sanırım normal bir durum ki gayet relakslar. Kese görünmeden birsey diyemedikleri için. Bende artık bekliyorum bakalim insallah birsey olmaz bebisime. Birde benimle ilgilenen emine hemşire var kendisini hastanede hiç görmedim telefonla konuşuyorum hep elli kere sradimt soru sordum belki ama uf demedi o yüzden onu da çok sevdim insallah gidişatım güzel olurda bende birgün dogurdum kizlar derim :)) şahin hoca mizaç olarak insanı sakinleştiren bir insan ama onu sevmeseydim kesinlikle osman haldun hocayı seçerdim. Bence bursada ikisi

Son durumunuz nedir acaba bende yeni başladım tedaviye

Merhabalar bende şahin beye tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum kaç emriyo koyuyo acaba ben 2 tane koydurmak istiyorum ama koyuyor mu bazı merkezler koymuyor

2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…