Bursa acıbadem tüp bebek yaptıranlar

Yanlız kızlar burda kimsenin olumlu olmamış biraz hevesim kırıldı şahin beyle ilgili

Canım öle düşünme herkes bir değil ki yine sen bilirsin de herkesin farklı bünyesi
Aynen canım haklısın herkesin farklı bünyesi ama işte bizim gibi bir umut arayanlar için ne bileyim devam Bursa’da daha iyi biri bulamadım zaten Bursa dışı vardırda şimdilik bursada devam hepimiz için hayırlısı olsun

Aynn canımm pozitif oluyoruzz birbirimize güç ve umut oluyoruzz inşallah olacak bizimde benim gibi okan herkese bol bol dualar ediyorum 3 aylar giriyor kimin duasının kabul olacağı belli değil o yüzden sizlere dua eder dua beklerimm

Tabiki canım bende dua edicem bizim pozitif enerjiye umuta ihtiyacımız var

Yaaa bn hala adet olmadım böle olan var mı tutmadı bebişler ama gelen giden yok 7 gün gecikti

Merhaba yazma gereği duydum 1 sene önce bir doktorum tavsiyesi üzerine jinemed Bursa bebek merkezine gittik gitmez olaydık eşimin tüm psikolojisini bozdu teselli verip yardımcı olacağına yok siz geç kaldınız yok boşuna uğraş verdiniz gibi gibi boş sözler sonra araştırdım Bursa'da Şahin zetor oğlunda tedavi yapmaya başladık şu ana kadar tedavisi devam ediyor gereksiz hiçbir ilaç ve başka bir yöntem kullanılmadı tekrar iyice bir araştırın derim sonuç olarak maliyetli bir tedavi şimdiden çok geçmiş olsun rabbim cümlemize şifalar versin

çok teşekkür ederim zaten kafamda eledim bende jinemedi çarşamba gününe randevu aldım şahin beyden görüşme için Allah nasip ederse karar verip doktora martta başlayacağız tedaviye siz tedavinin hangi aşamasındasınız peki

Bende çarşamba icin randevu aldim hepimiz için hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…