yok napalım işte torpilimizde yok bursumuzda yok.. böyle torpillilerde işte hak yiyorlar ama torpilsizde vemiyorlar.. nereye gittiysem geri çeviriyorlar bitçemiz yok diyorlar.. belkide onlarda torpillilere veriyorlardir sıra bana gelicne yok!!!!
cnmcım burası depremden sonra wermiyor artık verdikleride yetimler falan yani belediyenin burs için ayırdığı miktar yok bndde basvurdum kii babam belediyeden emekli bana bile cıkmadıısenağlama
ama alanları duyuyorum şekey? atso ya mail attım onlarda mailş atmış bana bu yıl burs kayıtları almıyoruz sadece gecen yıllardaki ögrencilerimize burs a devam ediyoruz diye heskez sözleşmiş sanki bu yıl neden se? eger biryerden alırsan felan benım haberım olsun ok?okullar açıldıgında sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernegi vericekmiş haberın olsun..
aaa onu bilmiodum benn. o dernek nerdkii?? neysee zaten o atso ne işe yarıyor bilmem onca sirket sanayi kuruluşu war kimse wermiyor uyuz bir durumm cebe atıyorlar herhaldee sanki ölürler werselerrr neyse haberim olursa burslardan yazarım burayaaa
Atatürkçü Düşünce Derneği,Çağdaş Kadınlar Derneği ve partilerden yardım alabilirsin.aielenin ekonomik durumu gösteren bir belge ile tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?