- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
Sizin ne dediğinizi bilmiyorum, evet benim de savunduğum budur ama bu şekilde şımarıklık ve maddiyatçılık çıkışlarını da tasvip etmediğimi belirttim. Kayınpederi iyilik yapmaya çalışırken ayıp etmiş, bu olayın içine kızın ailesi girmemiş olsaydı, ev onlara da gösterilip "beğenmedik" lafı duyulmasaydı, büyütmemesini salık verirdim. Sonrasında da evi satar mı, kiraya mı verir ne yapacaksa yapar kız. Ama şu durumda ortada cidden sinirlenilecek bir ayıp var ve bu ailelere yansımış.
Ha kayınpederi kıza evi almaktan vazgeçseydi, ben de "mecbur değil, almaz almaz" derdim. Şu an öyle bir itibar yarattı ki kayınpeder, sanki özellikle beğenmedikleri evi öğrenip onu almış gibi oldu.
Ben de şunu diyorum. Kayınpederin bu yaptığı hareket nasıl ayıpsa kız tarafının da sürekli evi sorması ayıp. Kız tarafının bu tutumu da rahatsız etmiş olabilir. O zaman nişanlısıyla el ele verip çıkacaklar kiraya. Ya da gidip kız tarafıyla erkek tarafı konuşacak. Yüzüne vuracaklar sen bu evi niye aldın diye. Ama gene de sonuçta bir ev alınmış,hiç yardım da edilmeyebilirdi. Çok çok döküntü bir ev değil sanırım. Bir kaç yıl kirada oturulup idare edilebilir ve para biriktirilebilir