Sizce Ne demek istemiş

Diyelim ki
1 Kayinvalideniz oyle demek istediyse bu cok yersiz cirkin bir söz. Ama ne yapabilirsiniz ki. Neticede yasini basini almis belki 50 yili askin zamandir bi karakteri var ve degistiremez kimse
2 oyle demek istemedi cumle kuramadi niyeti o degildi hatta tonlamalarindan falan filan siz oyle anladiniz. Anlamak istediniz veya.. yine ne yapabilirsiniz ki. Neticede sizin o sevdiginiz hayatinizi birlestiediginiz esinizin annesi.. sevmek sevdiğinin gonlundeki her zerreyi de sevebilmektir. Derler ya..
Yazdiklarinizdan oyle anlasiliyor ki hoş düşünceli empati kurabilen bir hanimsinjz...
Ve eminim ki siz de *bazi seyleri duyup unutmak gerekir * yontemini biliyorsunuz..

:) selametle

Benim kv de böyle eşim de biliyor huyunu ama ne desin annesini değiştiremez. Ha ilk başlarda daha ileri gittikleri oldu o zaman eşimin annesiyle konuştuğunu biliyorum devam etmediler. Ama bu aşırı basit bi olay
Evet basit bi olay ama ben 1 senelik evliyim ve b
Benm kayınvalidem de öyle. Çocuklarının hiçbir suçu yokturb suçları olsa bile yoktur. Takıyor muyum hayır. Umrumda mı ? Asla.. evin içine ben kocamla giriyorim kaynvalidemle değil.. gidip şu konuyu kocanıza anlatmanız bile hata.. yaşandı bitti eşnle arana niye taşıyorsun ?
cunku çok iyi biliyorum kayınvalidem anlatacak hatta kayınbabamda anlatacak bu yüzden ilk benden duymasını istedim

Evet basit bi olay ama ben 1 senelik evliyim ve b

cunku çok iyi biliyorum kayınvalidem anlatacak hatta kayınbabamda anlatacak bu yüzden ilk benden duymasını istedim
He o zaman sıkıntı. Bizde anlatmaz kayınvalide

Diyelim ki
1 Kayinvalideniz oyle demek istediyse bu cok yersiz cirkin bir söz. Ama ne yapabilirsiniz ki. Neticede yasini basini almis belki 50 yili askin zamandir bi karakteri var ve degistiremez kimse
2 oyle demek istemedi cumle kuramadi niyeti o degildi hatta tonlamalarindan falan filan siz oyle anladiniz. Anlamak istediniz veya.. yine ne yapabilirsiniz ki. Neticede sizin o sevdiginiz hayatinizi birlestiediginiz esinizin annesi.. sevmek sevdiğinin gonlundeki her zerreyi de sevebilmektir. Derler ya..
Yazdiklarinizdan oyle anlasiliyor ki hoş düşünceli empati kurabilen bir hanimsinjz...
Ve eminim ki siz de *bazi seyleri duyup unutmak gerekir * yontemini biliyorsunuz..

:) selametle
evet çok doğru ,ben empati çok fazla yapan biriyim ve sürekli şunu söylüyo kafam neden benim annem eşime böyle davranmazken bunlar bana trip atıyo surat aşıyo Laf sokuyo diyorum .eşim bana tamam demeyi öğren der hep bende su duyduklarını unutma işini çözmeye çalışıyorum ya :) 1 senelik evliyim ve bana böyle şeyler saçma geliyo savunmaya alıyorum kendimi maalesef

Yahu daha malını kötüleyen duymadık ki oğluna toz kondursun!
Adeta bir idol gözünde evlatları, o tip annelerde.
Neyine uzatıyorsunuz ‘he ben yaptım anne bak senin 30 senede yaptığını ben bozabildim, ben neymişim’ deyin geçin.
Neyin sidik yarışı bu, saçma.

Hatta eşim suan orda eminim bu olayı anlatıyorlar .Eşim beni savununca sinir oluyorlar öyle de bi durum var bunu eşim söyledi.ben babam demedim diye olay çıktı evde baba diyorum diye iste her yerden sildi beni İnstgramdan geri ekledi falan sonra faceden eklemek istedi kullanmıyorum dedim diye bir daha sildi :) :) çocuk çocuk hareketler :) Neuse hepinize teşekkürler Ben yorumlarınızı ıygulucam takmıcsm umursamıcam sanırım en doğrusu bu

Yahu daha malını kötüleyen duymadık ki oğluna toz kondursun!
Adeta bir idol gözünde evlatları, o tip annelerde.
Neyine uzatıyorsunuz ‘he ben yaptım anne bak senin 30 senede yaptığını ben bozabildim, ben neymişim’ deyin geçin.
Neyin sidik yarışı bu, saçma.
😀😀keşke öyle deseydim zaten bundsn sonra gülcem geçecem ya

evet çok doğru ,ben empati çok fazla yapan biriyim ve sürekli şunu söylüyo kafam neden benim annem eşime böyle davranmazken bunlar bana trip atıyo surat aşıyo Laf sokuyo diyorum .eşim bana tamam demeyi öğren der hep bende su duyduklarını unutma işini çözmeye çalışıyorum ya :) 1 senelik evliyim ve bana böyle şeyler saçma geliyo savunmaya alıyorum kendimi maalesef

Kendinizi cok guzel tanımışsınız
Bu hayatindaki olumsuzluklarla mucadele eden bir insan icin buyuk bir adım..
Kendinizle ilgili soylemlerinize eklemeler yapabilirsiniz..
Mesela, ben insanlari oldugu gibi kabul ederim.
Ben canimi sıkan sozleri unuturum hic aklimda tutmam
Gibi... bunlara ihtiyac duydugunuz cumleleri ekleyebilirisniz
Hani derler ya insanin sözü kaderidir diye.
Tabiî mesele anlasilsin diye mübalağa etmsler.. ama yasadiklarimizin cogu soylediklerimizdir gercekten...

Kızlar merhaba .Ben 1 senelik evliyim eşimle aramız çok iyi sadece bir konuda tartışırız oda annesi babası .benim bi Kayınvalide ve kayınbaba var çocuk gibi Tripli .eşimde bu durumdan çok şikayetçi ve kaynım da şikayetçi ama o başka şehirde çalıştığı için rahat .(bi iki hafta kaynıma gitseler snlasamaz sinirle gelirler yani ) ne tuhaf insan kendi evladına nasıl triplenir bilmiyorum ..ve kayınbabam çok zor bi insan hep baskı,emir üstünde büyütmüş çocuklarını banada ilkte yapmaya kalkıştı cok tartışmalar yaşadık sayısı belli değil asla buna müsade etmem .neyse konu şu ,geçen hafta abimin düğününde kayınvalidem küçük parmağını kırdı.alcıya aldılar ve ben 2 günde bir eşim istediği için evine gidip yemek yapıp geldim geçen gün bugün yemeğe kal dedi eşim çalışıyordu ve kendi annemlerde geçmiş olsuna gelecekti .ben ikram yaptık bulaşıkları yıkadım yemek hazırladım yedik tam kalkıcaz bi muhabbetten açıldı kayınvalidem benim çocuklarımın hiç kötü huyu yoktur dedi bende 1 tek bağırması var sinirlenince dedim bana oda nişanlanınca oldu hiç bayılmayan insan bayıldı dedi bana Nevrim döndü .bende Benmi değiştirdim anne ne diyorsun o hep sinirliydi benlik değil biz onla nisanlıyken hiç kavga etmedik genelde babası sıkar ondan benim yanımda morali bozuk olur dedim .oda benim çocuklarım babasına alışık ama suan babasının hareketlerine takar oldu diğer oğlum öyle değil dedi .burda ne demek istediği apaçık ortada bende sinir olsun diye oda değişir evlenince dedim .neyse konu böyle uzadı kayınbabam geldi oda tabi karısının yanına çıktı ve bana KV ben sana demedim sen değiştirdin demek istemedim dedi eşinin yanındada hep sürekli .bende tamam siz haklısınız dedim ve annemler geldi gidesiye kadar belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin diye hizmet ettim ve eve gittim .eşime anlattım eşim bana hak verdi kıskanmış sanki annem dedi .şimdi kızlar kv bana değiştirdin demek istememiş mi ve oğlunu benden mi kıskanıyo .benim için o gün bitti yani o da ayrı birsey eşim için saygı duyuyorum sadece
Kayınvalidene neden eşini gömüyorsun ki aslında kusursuz göstermen lazım öyle çatlar aaah zamanla anlarsın...

Kiz bu kayinvalidelere kayinpederlere boyle pat pat nasil cevap veriyonuz valla hayret ediyom. Ben boyle bisey yasasam asla cevap vermem gecerim yani hayatima da fazla sokmam olur biter. Hic ugrasamam valla ya enerji lazim bu islere 😅 şaka bi yana da hakikaten fazla samimi olmak zorunda falan degilsiniz ki mecbur olduunuz zamanlarda mecburen saygi icerisinde gorusun yeter, kimse kimseyi cok sevmek iyi anlasmak zorunda deil.

Back