-
- Konu Sahibi possibleornot
Tamam kızmayın tam anlattığınız gibisiniz.Ben ikiyüzlü değilim bahsettiğiniz şeyin tanımı tam olarak bu. Kiracının da kapısına dayanmadım.
İkimizde çevremize danıştık bu konuyu. Nasıl olabilir diye. Ben de buraya deneyimlerinizi öğrenmek için açtım. Kaldı ki o konudaki yorumlarımın da hala arkasındayım.
Benim nasıl biri olduğumu çevremdeki insanlar biliyor ben size bir ispat mecburiyetinde değilim. İyi geceler dilerim
Size birşeyin ispatını yapmak zorunda değilim.Tamam kızmayın tam anlattığınız gibisiniz.
Ağzını dahi açtırmıyor bu konularda maalesefHiç üzülme..Biraz daha sabret. Sen güçlüsün.
Annen de ezilmiş de olsa Akıllı bir kadın senin zor duruma düşmene izin vermez.
başta böyle anlatmadığı için babasının kendisinden aldığı 2500 tl ile ilgili 2 konu açtığı için ben de linçlemiştim.ama bak bu konuda ayrıntılı yazınca olayı anladım.üyeler tam bilgi vermiyorlar başlıkta bizler de ne yazılırsa onu yorumluyoruz maalesefOturmam ıstemem diyin demedim zaten bu kadar kendinizi anlattığınız şekilde bakınca en azından sahiplerinden olayı cozmesini beklermissiniz gibi geliyor.
Yoksa verilen müstakil eve kim oturmak ıstemez ama babanızı anlatırken kendinizi olmayan şekilde anlatmayin gerek yok diyorum.
Bu arada babanızla çok zor işiniz Allah kolaylık versin o konuda işiniz zor.
Bana dese ki durum yok alamam tamam ben hallederm derim. Ama bunu yapmasını istemiyorumAllah vere de babanız bu "beklentilerini" dünürlerinin yüzüne de söylemese bari. Ben anlattıklarınızdan yola çıkarak onda bu ışığı görüyorum.
İstemede yatak odasını da alıverin diye şakaya vurarak söyleyebilir bence. O zaman görün siz rezilliği.
Bir şekilde buna engel olmanız gerek bence.
Yapmayın zaten anlattığınız gibisiniz demiştim ya.Size birşeyin ispatını yapmak zorunda değilim.
Yok arkadaş insan sarrafı :)başta böyle anlatmadığı için babasının kendisinden aldığı 2500 tl ile ilgili 2 konu açtığı için ben de linçlemiştim.ama bak bu konuda ayrıntılı yazınca olayı anladım.üyeler tam bilgi vermiyorlar başlıkta bizler de ne yazılırsa onu yorumluyoruz maalesef
arkadaş ta kötü niyetli değil.iyiliğinize yazmış aslında.siz dikaktli olun bu nişan nişan sonrası düğün konularında.babanız bir densizlik yapıp ta eş ailesini kızdırmasın bu işi bozmasın allah korusun.böyle çok hikaye okudum bdv de yıllar içinde.eş adayı ailesiyle yalnız bırakmayın babanızı derim benYok arkadaş insan sarrafı :)
Olsun anlattigi kadar yorum yap Ceyceycim. Biz tanımıyoruz sonuçta cevresi biliyor nasıl olduğunu.başta böyle anlatmadığı için babasının kendisinden aldığı 2500 tl ile ilgili 2 konu açtığı için ben de linçlemiştim.ama bak bu konuda ayrıntılı yazınca olayı anladım.üyeler tam bilgi vermiyorlar başlıkta bizler de ne yazılırsa onu yorumluyoruz maalesef
İşte alınmayın ama bedavaya halletme kafasında galiba babanız. Bazı insanlar, kızımızı veriyoruz, daha ne vereceğiz kafasındalar maalesef.Bana dese ki durum yok alamam tamam ben hallederm derim. Ama bunu yapmasını istemiyorum
Onların yanında şimdiye dek bir pot kırmadı.arkadaş ta kötü niyetli değil.iyiliğinize yazmış aslında.siz dikaktli olun bu nişan nişan sonrası düğün konularında.babanız bir densizlik yapıp ta eş ailesini kızdırmasın bu işi bozmasın allah korusun.böyle çok hikaye okudum bdv de yıllar içinde.eş adayı ailesiyle yalnız bırakmayın babanızı derim ben
Nedense sizden başka kimseye bu tarz bir yorum yapmadım . :) Ben bahsettiğiniz gibi biri olsaydım ev konusundaki mahcubiyetim için takıların çoğunu ailene verelim çok masraf olacak diye bir teklifte de bulunmazdım.Olsun anlattigi kadar yorum yap Ceyceycim. Biz tanımıyoruz sonuçta cevresi biliyor nasıl olduğunu.
Ben de yanlış anlamış olabilirim, hatam varsa kabul ederim, özür de dilerim hiç hep ben haklıyım havalarim yoktur insanım sonuçta.Nedense sizden başka kimseye bu tarz bir yorum yapmadım . :) Ben bahsettiğiniz gibi biri olsaydım ev konusundaki mahcubiyetim için takıların çoğunu ailene verelim çok masraf olacak diye bir teklifte de bulunmazdım.
Benim için yardım edilecek yorumlar kıymetli haklısınız.Ben de yanlış anlamış olabilirim, hatam varsa kabul ederim, özür de dilerim hiç hep ben haklıyım havalarim yoktur insanım sonuçta.
Ama açtığınız konulara göre yorum yapıyoruz ve burda açtığınız konu aileniz ama kendinizi de çok överek sıkıştirmissiniz araya. O şekilde anlattığınız tarzdaki insanları da tanıyorum bana uymadı öyle dedim.
Sonradan eklediklerinize de bilemem doğruysa da değilse de.
Begenmediyseniz engelleyin gitsin. Geri kalan herkes yardımcı oluyor sonuçta. Sizin de konu açma nedeniniz yardım almak, oraya odaklanın.