• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan gelen evlilik teklifi

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
30
merhaba arkadaslar

Yaklasik bir hafta once erkek arkadasim evlilik teklifi etti. Bir gece oncesi kavga edip ayrilma noktasina gelmistik buda onun korkusuyla ertesi gun hic bir hazirlik yokken evlilik teklifi etmek istemis. Tabi once annemden izin almis annemde izin vermis.

İki uc saat icinde karar aldigi icin erkek arkadasim bir mekan bulamamis mumlar falan guzel olsun diye parkta bahcede yapmak istememis bide ben anlamayim diye halasinin evini tercih etmis kuzenleriyle salonu cok guzel hazirlamislar teklif sirasinda iceride uc kuzeni bir kardesi vardi video konfeti amacli alkislamak amacli falan

Daha sonra annesi halasi da eve geldi iftar yaptik ayrildim evime geldim. Buraya kadar hersey normal ta kiii sabah ise gidene kadar ise gittim. Sabah annem mesaj atmaya basladi mutlulugunu bozmak istemedim ama kazik sevgilin niye beni cagirmadi onun annesi teklifi gordu ben gormedim beni kandirdi benden boyle izin almamisti yalanci bir daha benim evime gelmesin diye saydirdi

Hirsini alamamis olsa gerek ki sevgilime de bir ton mesaj atmis boyle yapacagini bilseydim izin vermezdim anneni cagirdin ben esek basimiyim faln sevgilim surekli ozur diledi akil edemedim boyle dusuncegini bilemedim diye ama annem anlamadi yarim saat arayla kin kusan mesajlar atti

Hersey bitti sandim ki sevgilimin annesine de mesaj atmis kutlama yapmissiniz hayirli olsun ama hic hos degil diye daha sonra ben vazgectim artik fikrim olumsuz demis istemiyorum oglunu demis

Kac gundur agliyorum en guzel gunum burnumdan geldi tadini cikaramadan yasadigim olaylara bakin sevgilimde cok uzuluyor bilseydim etmezdim suna bak hayatimizda kac kere yasariz boyle seyi burnumdan geldi diye kiziyor ama asla saygisini asmiyor

Daha oncede annemle ilgli cok kayit acmistim ama olmuyor annem destek olmuyor ne yapiyim nasil davraniyim bilmiyorum akil verin nolur

merhaba arkadaslar

Yaklasik bir hafta once erkek arkadasim evlilik teklifi etti. Bir gece oncesi kavga edip ayrilma noktasina gelmistik buda onun korkusuyla ertesi gun hic bir hazirlik yokken evlilik teklifi etmek istemis. Tabi once annemden izin almis annemde izin vermis.

İki uc saat icinde karar aldigi icin erkek arkadasim bir mekan bulamamis mumlar falan guzel olsun diye parkta bahcede yapmak istememis bide ben anlamayim diye halasinin evini tercih etmis kuzenleriyle salonu cok guzel hazirlamislar teklif sirasinda iceride uc kuzeni bir kardesi vardi video konfeti amacli alkislamak amacli falan

Daha sonra annesi halasi da eve geldi iftar yaptik ayrildim evime geldim. Buraya kadar hersey normal ta kiii sabah ise gidene kadar ise gittim. Sabah annem mesaj atmaya basladi mutlulugunu bozmak istemedim ama kazik sevgilin niye beni cagirmadi onun annesi teklifi gordu ben gormedim beni kandirdi benden boyle izin almamisti yalanci bir daha benim evime gelmesin diye saydirdi

Hirsini alamamis olsa gerek ki sevgilime de bir ton mesaj atmis boyle yapacagini bilseydim izin vermezdim anneni cagirdin ben esek basimiyim faln sevgilim surekli ozur diledi akil edemedim boyle dusuncegini bilemedim diye ama annem anlamadi yarim saat arayla kin kusan mesajlar atti

Hersey bitti sandim ki sevgilimin annesine de mesaj atmis kutlama yapmissiniz hayirli olsun ama hic hos degil diye daha sonra ben vazgectim artik fikrim olumsuz demis istemiyorum oglunu demis

Kac gundur agliyorum en guzel gunum burnumdan geldi tadini cikaramadan yasadigim olaylara bakin sevgilimde cok uzuluyor bilseydim etmezdim suna bak hayatimizda kac kere yasariz boyle seyi burnumdan geldi diye kiziyor ama asla saygisini asmiyor

Daha oncede annemle ilgli cok kayit acmistim ama olmuyor annem destek olmuyor ne yapiyim nasil davraniyim bilmiyorum akil verin nolur
Annen haklı. Kusura bakma.

Anneniz çokmu alıngan? Benim annemde öyle ama onu değiştiremeyeceğimi anladım artık. Biraz abartmış evet ama erkek arkadaşınız da çok düşüncesiz geldi bana. Annesini falan neden çağırıyor ki? Muhtemelen anneniz sizi artık aileye aldılar, onlara daha cok değer verecekseniz diye düşünüp üzülmüştür

Sevgilinin yaptigi da is mi simdi? Kadina evlilik teklif edecegni soyluyor ama kutlama icin kendi anasini, kardesini, kuzenlerini topluyor.
Gercekten ayip.

Herseye de herkesi dahil ederseniz daha cok sey burnunuzdan gelir.
Esim evlilik teklifini kendi yapti. Kimseyi toplamadi, kimseye soylememis benimde haberim yoktu. Aileler sonra ogrendi. Zaten evlilik teklifine kadar ikimizde birbirimizin ailelerini tanimiyorduk bile.

Haklıyken haksız duruma düşmek bu oluyor.
Bu kadar devlet meselesi haline getirip sorun çıkarana kadar, kibarca sitemini dile getirebilmeliydi.
Kin kusan mesajlar diyorsunuz, çok fazla, çok.

Valla bilmiyorum, oğlanın annesi olsam ve karşımdaki bana özür dilettirecek, beni unuttuğum şey sebebiyle mahçup edecek olgunluk ve ağırlıkta gelmeyip bir de böyle sorun çıkarıyorsa "Yok vazgeçtim" diye, çocuğuma da hakaretin bini bi para olsa... Ağzının payını veririm. Dua edin de kv tarafından bi atak gelmesin.

Oglanin annesi yerinde bende sizin ailenizi artik istemezdim. Cünkü evlenseniz ve bir hatasi olsa nasil davranacaklari belli oldu bastan. Yani anneniz kirilmakta hakli,ama tüm o hareketleri cok kötü olmus. Sizin adiniza cok üzüldüm. Ama bunu da sormadan gecemicem: ayrilma esigine geldiginiz kisi nerdeyse ertesi gün evlenme teklifi yapiyor ve siz kabul ediyorsunuz. Sizce bu iyi bir fikir mi?

Anneniz haklı. Bakın şimdi kendi açınızdan düşünün. Size ballandıra ballandıra anlatıyorlar, sonra sizi çağırmadan kutlamalar yapılıyor. Hiç hoşunuza gitmezdi değil mi?

Annenize yapılan da çok ama çok saygısızca olmuş. Gönlünü alsın damat bey artık. Sakın anneniz için de kötü bir cümle dahi etmeyin, evlenince katlanarak sizi bulur o laflar.

Bence annenize prim vermeyin. Önceki konularınızı okuduğum için bunu söylüyorum. O konuları bilmesem söylemezdim. Belki kızacaksınız bana ama eğer sevgilinizi seviyorsanız, mutluysanız kimsenin bencilliğine kurban etmeyin mutluluğunuzu..

bu saygısızla evlencen mi şimdi bir de ayrılma noktasına gelip kavga ettiğiniz birinin evlilik teklifini kabul etmek niye ? böyle saçmalık görmedim. kişisel gelişiminizi tamamlamadan evlenmeyin

Haklıyken haksız duruma düşmek bu oluyor.
Bu kadar devlet meselesi haline getirip sorun çıkarana kadar, kibarca sitemini dile getirebilmeliydi.
Kin kusan mesajlar diyorsunuz, çok fazla, çok.

Valla bilmiyorum, oğlanın annesi olsam ve karşımdaki bana özür dilettirecek, beni unuttuğum şey sebebiyle mahçup edecek olgunluk ve ağırlıkta gelmeyip bir de böyle sorun çıkarıyorsa "Yok vazgeçtim" diye, çocuğuma da hakaretin bini bi para olsa... Ağzının payını veririm. Dua edin de kv tarafından bi atak gelmesin.
Erkek arkadaşımın annesi arayıp özür diledi annemden bir daha yapmayız akil edemedik yapma etme diye

Anneniz hakli
Ve bence iyi yapmis
Burda hep ailem boyle fedakar soyle yardimci konulari okuyoruz neye yariyor es kisisi evlerine gitmiyor bir havalar
Yapilan sey telafisi olmayan tekrari olmayan bir anidan uzak kalmak- omur boyu aralarinda bu konu olacak
Kendi annesini akrabasini toplayan insan sizide dusunmeliydi
Bence sizde donup annem neden yoktu diye sormalisiniz ve asla anneniz hakkinda kotu bsy soylemeyin
Burda bir cok uyeye evlenmeden sevgili / nisanli ile ilgili uyarilarda bulunduk kimse dinlemedi evlendikten sonra bin pisman ah ailem konulari acildi..
Umarim sizde sevgilinizi iyi degerlendirirsiniz

Anneniz hakli
Ve bence iyi yapmis
Burda hep ailem boyle fedakar soyle yardimci konulari okuyoruz neye yariyor es kisisi evlerine gitmiyor bir havalar
Yapilan sey telafisi olmayan tekrari olmayan bir anidan uzak kalmak- omur boyu aralarinda bu konu olacak
Kendi annesini akrabasini toplayan insan sizide dusunmeliydi
Bence sizde donup annem neden yoktu diye sormalisiniz ve asla anneniz hakkinda kotu bsy soylemeyin
Burda bir cok uyeye evlenmeden sevgili / nisanli ile ilgili uyarilarda bulunduk kimse dinlemedi evlendikten sonra bin pisman ah ailem konulari acildi..
Umarim sizde sevgilinizi iyi degerlendirirsiniz
Amaç kutlama değildi aslında ben zaten onlara iftara gidecektim yani sevgilim bize gelmişti bende onlara davetliydim tekrar gitmemek adına o gün yemek yedik ve geldim

Erkek arkadaşımın annesi arayıp özür diledi annemden bir daha yapmayız akil edemedik yapma etme diye

Olgun, sakin ve nazik kadınmış kv adayınız bari.
Ama cidden annenizin yaptığı çok aşırı; kin kusmak demişsiniz herhalde beddua-hakaret karışımı bi şeylerdi değil mi? Çok fazla ve çok ayıp...

Back
X