- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Nihayet çay bardaklarımı aldım annem hurdaya çıkarmaz inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltılık nasılBurhan çeyiz düzme işi nasıl gidiyor? Ben evli olup ceyizsiz moddayim yavaş yavaş almaya başlıyorum
Porselen mi? Seramik mi acaba?Kahvaltılık nasıl
Seramik yazıyor. Hangisi sağlamPorselen mi? Seramik mi acaba?
Bence güzel değil. Biraz göz yoruyor. Zeytin yaprağı seviyorsan Su nasıl?Kahvaltılık nasıl
Bunu da gördüm de tabakları çok küçük duruyor yaBence güzel değil. Biraz göz yoruyor. Zeytin yaprağı seviyorsan Su nasıl? Eki Görüntüle 3406835
Gayet hoş burhan:)Kahvaltılık nasıl
Ölçüleri bunlar;Bunu da gördüm de tabakları çok küçük duruyor ya
Porselen alb dedi herkes seramik çabuk deforme oluyormusSeramik yazıyor. Hangisi sağlam
Evet buna baktım. Hem seramik hem küçük hem diğerleriyle hemen hemen aynı fiyata. Değmez gibi.Ölçüleri bunlar;
Eki Görüntüle 3406836
Bilmiyorum senin baktığınla aynı mı
Ama tabii büyük bir takım değil sanki. Daha çok çay kurabiye seti gibi
Bende alacagim porselen dusunuyorum seramikler hem hassas oluyor hemde renk solmasi vs yasanabiliyor. Fiyati daha fazla ama seramikte bedava degil nihayetinde. Birde nacizane tavsiyen hemen evlenmeyecekseniz zamansiz parcalar almaya bakin. Sonra pisman olabilirsinizSeramik yazıyor. Hangisi sağlam
O zaman karacadan bakacağızPorselen alb dedi herkes seramik çabuk deforme oluyormus
Ya neler önerirsiniz kullanışlı olan? Ne alacağımı bilmiyorum.Bende alacagim porselen dusunuyorum seramikler hem hassas oluyor hemde renk solmasi vs yasanabiliyor. Fiyati daha fazla ama seramikte bedava degil nihayetinde. Birde nacizane tavsiyen hemen evlenmeyecekseniz zamansiz parcalar almaya bakin. Sonra pisman olabilirsiniz
Benim tavsiyem kesinlikle özellikle renkli seramik tarzı şeyler almayın. Seramikler en ufak birbirine degmede atiyor ve öyle de kullanılmıyor. Daha kalitesiz olanlari zamanla çizik çizik oluyor. En güzeli porselen. Benim tavsiyem zamansız sade parçalar duz beyaz olabilir. Renkli peceteler bardaklar ile her seferinde farklı masalar kurabilirsinizYa neler önerirsiniz kullanışlı olan? Ne alacağımı bilmiyorum.
Aaaa iyi ki dediniz gidip seramik alacağıdımBenim tavsiyem kesinlikle özellikle renkli seramik tarzı şeyler almayın. Seramikler en ufak birbirine degmede atiyor ve öyle de kullanılmıyor. Daha kalitesiz olanlari zamanla çizik çizik oluyor. En güzeli porselen. Benim tavsiyem zamansız sade parçalar duz beyaz olabilir. Renkli peceteler bardaklar ile her seferinde farklı masalar kurabilirsiniz
Annenin evinde kullandığın ürünlerden sağlam ve kullanışlı bulduklarını düşünerek kendi evin için ürün bak bence.Ya neler önerirsiniz kullanışlı olan? Ne alacağımı bilmiyorum.
Evet bu aralar 3 harfli marketlere kaliteli ev eşyaları geliyor şermin. Sabah yatağımdan doğrulmadan teyzeler kapıyor En iyisi kasiyerle kanki olup ayırtmakAnnenin evinde kullandığın ürünlerden sağlam ve kullanışlı bulduklarını düşünerek kendi evin için ürün bak bence.
Marketlere gelen porselen yemek setleri de güzel oluyor.