- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 27
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Aa lütfen saklama kabıyla tupperi bir tutmaSaklama kabını Tupperware yazdıran hayat bana neler yapmaz
Tupper ömürlük nerdeyse diğerleri hemen yamuluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa lütfen saklama kabıyla tupperi bir tutmaSaklama kabını Tupperware yazdıran hayat bana neler yapmaz
Binde çok güzel çay bardakları var kocaman. Gözüm kalmıştı gidiyim de alıyımPasabahce elysa'ya bak bir
Ben de
Bu ay çay bardağı alıyoruzBen de
Çok güzel lensliyim fiyatı ne kadarmış diyeTüm ceyizim aha şunlarEki Görüntüle 3373716 Eki Görüntüle 3373717 Eki Görüntüle 3373718
:) hepsi dev indirimdeyken aldım , "nasılsa tarzım bu, en kötü sıkılırsam birilerine ev hediyesi götürürüm" dedim de attım sepete
Evle markasından tenekeler. Diğeri de zaten her yerde var . Ben khakma'dan aldım trendyolda, çok kaliteli duruyor,hoşuma gitti yaniÇok güzel lensliyim fiyatı ne kadarmış diye
Ben zamanında aldım.Hatirlamak bile istemiyorum evde duruyor öylece.Ne heveslerle neler neler aldım.Evet hanımlar, nasibin nerden geleceği belli olmayacağı gibi benim gibi bir çöpü bile olmayan bağğyanlar için çeyiz topiği iyi olacaktır diye düşündüm. Her ay çeyizimize bir parça alıyoruz. Topiğime besbekar bağyanları bekliyorum.
Wow woww wowwwBen zamanında aldım.Hatirlamak bile istemiyorum evde duruyor öylece.Ne heveslerle neler neler aldım.
Tavsiyem tabak çanak'tan çok çeyizinizi kitaplarla doldurun.
Modası geçiyor.Cogu aldığımız şey gereksiz mesela ben hamur mikseri almaya özendim aldım.Oylece duruyor.Wow woww wowww
Trendyolda mıKızlar Karaca da kupalar uygun şuan sadece İnternet satışı olanlara bakabilirsiniz. Slzlslsl
Kendi sitesinden aldım dur özelden atayım sana aldıklarımıTrendyolda mı