- 16 Haziran 2011
- 14.973
- 63.298
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Tamam daŞermin niye öyle diyon çatal kaşık gereksiz bişi mi çelikler gün geçtikçe pahalanıyor.
Fecrayı aldım trendyoldan 900 TLye geldi. Bir de normal alıyım dedim. Karacada kalmamıştı, gittim Madame Cocodan aldım hahshGüzel olabilir önyargılı olmayayım ama ne bileyim aklıma hiç gelmez oradan almak.Benim bir Karaca var 12 kişilik. Çeyiz setinin içindeydi o. Nehir var günlük, marketten aldım, 6 kişilik. Bir de goldlar var o da Fecra diye bir marka. Onu evlendikten sonra aldım. Güzel çıktı, makinede yıkanıyor bir şey olmadı.
Boyna asılan küçük piyono dediğin akordion muydu yani? Bunu mu kasdetmistin söylerkenLensledim akordiyon diyor
Ooo yaparsın artık bir sunum goldlarla.Fecrayı aldım trendyoldan 900 TLye geldi. Bir de normal alıyım dedim. Karacada kalmamıştı, gittim Madame Cocodan aldım hahsh
Aynen çok pahalıymış.Boyna asılan küçük piyono dediğin akordion muydu yani? Bunu mu kasdetmistin söylerken
Kız benim sevgilim Ciguli miminnak da değil, trendyolda 80 bin TL'den açmışlar fiyatı.
Tabiki neyim eksikOoo yaparsın artık bir sunum goldlarla.
Sen KK yemek yarışmalarına da katılırsın şimdi. Yeni rakip yükleniyor…Tabiki neyim eksikfecraysa fecra moroccoysa Morocco
Bir kere katılacağım dedim katılmadım nevreste beni koymaz artık.Sen KK yemek yarışmalarına da katılırsın şimdi. Yeni rakip yükleniyor…
Hahahahhahhaha benim de fire verdiğim olmuştu. Nevoş affeder.Bir kere katılacağım dedim katılmadım nevreste beni koymaz artık.
Benim de oldu.Hahahahhahhaha benim de fire verdiğim olmuştu. Nevoş affeder.
Bir kere miBir kere katılacağım dedim katılmadım nevreste beni koymaz artık.
Yeni gelin sunumu isteriz pembiş pembişTabiki neyim eksikfecraysa fecra moroccoysa Morocco
Ben yıllardır interin çatal kaşık bıçak setini kullanıyordum. Kararma bile yapmadı. Hem misafir, hem günlük almıştım.Çeyizciler huu nerdesiniz yahu Madame Cocoda Pierre Cardinde English homede yüzde 70 indirim varmış. Peki bu salak Burhan ne yaptı gitti Madame Cocodan çatal kaşık bıçak seti aldı hepppsi çizikkk. Onun yerine git nevresim takımı alsana diyesin. İade edicem. Neyse sizden fikir alayım bilgilendiriym dedim.
Margaret Hale yenGEnC @minerva1988
Daha bambu bişiyim yok kesme tahtası alacağım Allah nasip ederseNabıyonus kıslar ortalığı bambu mambu iskandivav miskandinav doldurdunuz mu?
Temmuz ayında yapalım ben varım
Kahvaltı için iyi oluyor. Birkaç parça alabilirsin.Daha bambu bişiyim yok kesme tahtası alacağım Allah nasip ederse
Sunumluk çok güzel şeyler var nevoş. Bilirsin, Uygun AVM'de görmüştüm.Kahvaltı için iyi oluyor. Birkaç parça alabilirsin.
Evet kare, yuvarlak minik tepsileri iyi oluyor. Üzerine beyaz minik porselen kaseler ile kahvaltı ya da kuruyemiş için güzel oluyor. Tabakları oluyor. Beyaz porselen ile çok yakışıyor.Sunumluk çok güzel şeyler var nevoş. Bilirsin, Uygun AVM'de görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?