- 21 Kasım 2017
- 27.527
- 120.294
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben kek pasta fanusu almıştım altı bambu, kapağı şeffaf mika. Hem o şekilde hem de altındaki bambuyu tepsi/sunumluk niyetine, kahvaltı, iftar sofralarında falan kullanıyorum.Sunumluk çok güzel şeyler var nevoş. Bilirsin, Uygun AVM'de görmüştüm.
Nehir deyip küçümsememek lazım walla ben de nehir kullanıyorum günlük çok memnunum.O %70 indirimlere pek itibar etmiyorum ben. Ayrıca çkb niye oradan alınır yav. A101’e gelen Nehir markadan almıştım ben günlük takımı. En azından markanın uzmanlık alanı çelik.
Evet.Ayy bu “çeyiz “ kelimesi bir bana mı komik ve boş geliyor
Siz evde plastik kaşık çatalla mı yiyosunuz güleserr, insanlar çatal da mı almasınAyy bu “çeyiz “ kelimesi bir bana mı komik ve boş geliyor
Evet sana sadece komik ve boş geliyor güleser. Adayın olmadığı için olabilir. Sen onu bunu boşver zayıflamana bak.Ayy bu “çeyiz “ kelimesi bir bana mı komik ve boş geliyor
Araplar gibi ellerini daldırıyor olabilirlerSiz evde plastik kaşık çatalla mı yiyosunuz güleserr, insanlar çatal da mı almasın
El lezzetiAraplar gibi ellerini daldırıyor olabilirler
Zayıflamam süper gidiyor. 1 beden küçüldümEvet sana sadece komik ve boş geliyor güleser. Adayın olmadığı için olabilir. Sen onu bunu boşver zayıflamana bak.
Güleser 36 bedenden 38 beden olmama ramak kaldı bizimle sırlarını paylaşırsan sevinirimZayıflamam süper gidiyor. 1 beden küçüldüm
Kız iki dk hor görecekti, hevesini baltaladık yazıklar olsun bize.Siz evde plastik kaşık çatalla mı yiyosunuz güleserr, insanlar çatal da mı almasın
Kız iki dk hor görecekti, hevesini baltaladık yazıklar olsun bize.
Ayy bu “çeyiz “ kelimesi bir bana mı komik ve boş geliyor
Siz evde plastik kaşık çatalla mı yiyosunuz güleserr, insanlar çatal da mı almasın
Evet sana sadece komik ve boş geliyor güleser. Adayın olmadığı için olabilir. Sen onu bunu boşver zayıflamana bak.
Şermine hak verenler şuan linçlesin lütfenÇeyiz olarak adlandırılan eşyalar, evli - bekar medeni hal ne olursa olsun; her koşulda her evin ve herkesin ihtiyacı diye öyle demiştir belki.
Güleser her gün atom parçaladığı için bu çeyiz olayları falan fazla banal geldi bence bünyesine.Çeyiz olarak adlandırılan eşyalar, evli - bekar medeni hal ne olursa olsun; her koşulda her evin ve herkesin ihtiyacı diye öyle demiştir belki.
Niye ki.Şermine hak verenler şuan linçlesin lütfen
Elim çok lezzetlidir, yemek yapınca bazen elimle dalasım geliyor ama eşim hep sen çok zarifsin dediği için utanıyorum dalamıyorumAraplar gibi ellerini daldırıyor olabilirler
Papatyalı takımı naptınMillet niye sustunuz güleser zayıfladığın gibi konumu da zayıflattın püğğ.
Üzerime yemek takımı önerisi atsın birileri yetooo. Çok kararsız kaldım
Göndermişler. Hala sen seç al parası benden dedi. Bakalım kime kitlenecek shshshPapatyalı takımı naptın