- 4 Mayıs 2023
- 284
- 642
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Parex wondero seti en iyisiVileda için öneriniz var mı ? Benim aklımda hep vileda turbo vardı ama Pareksin temiz ve kirli suyunu ayrıştıran bir modeli varmıs sanırım hangisi iyidir acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parex wondero seti en iyisiVileda için öneriniz var mı ? Benim aklımda hep vileda turbo vardı ama Pareksin temiz ve kirli suyunu ayrıştıran bir modeli varmıs sanırım hangisi iyidir acaba
Çeyizine elysa almayanları dövüyorlar hahah Ondan ben de alacaktım ama herkeste var ya restoranlarda bile çok görüyorum bence artık alınmamalıPasabahce elysa'ya bak bi
Ay gecen gun Bnde aynısını dusundum nolduysa birden bı aydınlanma yaşadımÇeyizine elysa almayanları dövüyorlar hahah Ondan ben de alacaktım ama herkeste var ya restoranlarda bile çok görüyorum bence artık alınmamalı
Ben mopa geçtim daha çok sevdimVileda için öneriniz var mı ? Benim aklımda hep vileda turbo vardı ama Pareksin temiz ve kirli suyunu ayrıştıran bir modeli varmıs sanırım hangisi iyidir acaba
Ben fileden alıyorum baharatları cam şişede kalanlar için de ikeadan dümdük almıştım. Benim evim asla yeni gelin evi olmayacakBen de daha almadım önerilere açığım
Yüzde yetmiş indirimi ben de gördüm ama öncesinde bir yüzde ellilik bindirim olmuş zaten:) her zamanki fiyatlar gibi geldi banaÇeyizciler huu nerdesiniz yahu Madame Cocoda Pierre Cardinde English homede yüzde 70 indirim varmış. Peki bu salak Burhan ne yaptı gitti Madame Cocodan çatal kaşık bıçak seti aldı hepppsi çizikkk. Onun yerine git nevresim takımı alsana diyesin. İade edicem. Neyse sizden fikir alayım bilgilendiriym dedim.
Margaret Hale yenGEnC minerva1988
Nevresim takımları pike örtüler bayağı iyi fiyata gelmişti. Onu bir degerlendir derim. Normalde pahalılar. Zaten oralardan fincan takımı havlu nevresim dışında bişi almicanYüzde yetmiş indirimi ben de gördüm ama öncesinde bir yüzde ellilik bindirim olmuş zaten:) her zamanki fiyatlar gibi geldi bana
Kız sevgilimle bininci günümüzü kutlayacaz. Ne alayım/ ne yapayım sen bir akıl ver heleNevresim takımları pike örtüler bayağı iyi fiyata gelmişti. Onu bir degerlendir derim. Normalde pahalılar. Zaten oralardan fincan takımı havlu nevresim dışında bişi almican
Enişte dağ taş işlerini seviyormuş. İşini kolaylaştıracak bir şey olabilir.Kız sevgilimle bininci günümüzü kutlayacaz. Ne alayım/ ne yapayım sen bir akıl ver hele
Yeniden mutfak bile inşa edebildiği bir alet çantası var zaten. Kamp için de her şeyimiz var. Uyku tulumu hariç ama iki kişilik uyku tulumu ona hediye olmaz ki. Zaten almamız gereken ve benim de kullanacağım bir sey uyanıklık olur onu hediye diye kakalamak.Enişte dağ taş işlerini seviyormuş. İşini kolaylaştıracak bir şey olabilir.
Bence bir enstrüman al yan flüt olabilir ya da şu elle çalınan bişi vardı boynuna asıyorsun mini piano gibi bişi pahalı olduğunu sanmıyorum. Yeni bir hobi olur.Yeniden mutfak bile inşa edebildiği bir alet çantası var zaten. Kamp için de her şeyimiz var. Uyku tulumu hariç ama iki kişilik uyku tulumu ona hediye olmaz ki. Zaten almamız gereken ve benim de kullanacağım bir sey uyanıklık olur onu hediye diye kakalamak.
Normalde hep çizim mizim,şarkı kitap öyle şeyler yapardık, son doğum gününde ilk defa parayla bir şey aldim/akıllı sporcu saati. tahmin bile edemeyeceğim kadar çok sevdi. Bütün özelliklerini kullanıyor.
Yine çok seveceği bir şey almak istiyorum ama çok da para harcamak istemiyorum
O %70 indirimlere pek itibar etmiyorum ben. Ayrıca çkb niye oradan alınır yav. A101’e gelen Nehir markadan almıştım ben günlük takımı. En azından markanın uzmanlık alanı çelik.Çeyizciler huu nerdesiniz yahu Madame Cocoda Pierre Cardinde English homede yüzde 70 indirim varmış. Peki bu salak Burhan ne yaptı gitti Madame Cocodan çatal kaşık bıçak seti aldı hepppsi çizikkk. Onun yerine git nevresim takımı alsana diyesin. İade edicem. Neyse sizden fikir alayım bilgilendiriym dedim.
Hoşgeldin çeyiz gurmesi. Ne bilelim biz bişi bilmiyok. Kız yorumları güzeldi neyini beğenmişlerse.O %70 indirimlere pek itibar etmiyorum ben. Ayrıca çkb niye oradan alınır yav. A101’e gelen Nehir markadan almıştım ben günlük takımı. En azından markanın uzmanlık alanı çelik.
Hoşgeldin çeyiz gurmesi. Ne bilelim biz bişi bilmiyok. Kız yorumları güzeldi neyini beğenmişlerse.
Aklımda canlananBence bir enstrüman al yan flüt olabilir ya da şu elle çalınan bişi vardı boynuna asıyorsun mini piano gibi bişi pahalı olduğunu sanmıyorum. Yeni bir hobi olur.
Şermin niye öyle diyon çatal kaşık gereksiz bişi mi çelikler gün geçtikçe pahalanıyor.B Burhan Burhanitto senin durumun bilmemekten değil. Kapıldın bir rüzgâra gidiyorsun. Sosyal medya hesapları mı gaza getiriyor seni; eş,dost, akraba mı anlayamadım.
Gerçek ihtiyaçlarını alarak yola çık; kendine ve bütçene çok yüklenme.
Çatal bıçak seti için kesinlikle korkmaz tavsiye ederimÇeyizciler huu nerdesiniz yahu Madame Cocoda Pierre Cardinde English homede yüzde 70 indirim varmış. Peki bu salak Burhan ne yaptı gitti Madame Cocodan çatal kaşık bıçak seti aldı hepppsi çizikkk. Onun yerine git nevresim takımı alsana diyesin. İade edicem. Neyse sizden fikir alayım bilgilendiriym dedim.
Lensledim akordiyon diyorAklımda canlananEki Görüntüle 3429473
Boyna asılan piyano ne ya, çabuk bul adı neymiş, Cook güzel fikir
Güzel olabilir önyargılı olmayayım ama ne bileyim aklıma hiç gelmez oradan almak. Benim bir Karaca var 12 kişilik. Çeyiz setinin içindeydi o. Nehir var günlük, marketten aldım, 6 kişilik. Bir de goldlar var o da Fecra diye bir marka. Onu evlendikten sonra aldım. Güzel çıktı, makinede yıkanıyor bir şey olmadı.Hoşgeldin çeyiz gurmesi. Ne bilelim biz bişi bilmiyok. Kız yorumları güzeldi neyini beğenmişlerse.