- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.881
Bat 20 ocak canım. Ovulasyon kullanacağım bu ay vitaminlerime devam.Ocak kaç canım? Bu ay nasıl bir yol izleyeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 20 ocak canım. Ovulasyon kullanacağım bu ay vitaminlerime devam.Ocak kaç canım? Bu ay nasıl bir yol izleyeceksin
6 ay ne ki 2 yılım olacak neredeyse benimBu ay böyle çok umutlaniyorum dikkat ediyorum diye ama insallah hayal kırıklığı yaşamam 6.ay olacak artik
İnşallah gol olur canımDöngünün 14.günündeyim canım yumurtlama haftasındayım bu ay ilaç falan kullanmıyorum doğal yoldan deniyorum
Klomen kullanıyor musun.Bat 20 ocak canım. Ovulasyon kullanacağım bu ay vitaminlerime devam.
Rabbım hiç ummadığın beklemediğin anda çiçekler actirsin umutlarını canim6 ay ne ki 2 yılım olacak neredeyse benim
Ayyy amin canım dün ilşki sonrası kanlı akıntı geldi umarım bir şeyler ters gitmemiştirİnşallah gol olur canım
Hiç bilmiyorum canım inan ki kendimi cok kaptırıp da adırı hayal kırıklığına ugramak da istemiyomBence hamilesin
Ben bu ay oyleyim asıro bi his umut var içimde ama olmazsa yıkımı da dusunmek lazım cok kaptırıp da üzülmek de istemiyorum her sey nasip bi seyimiz yok önüme bakarımBu ay böyle çok umutlaniyorum dikkat ediyorum diye ama insallah hayal kırıklığı yaşamam 6.ay olacak artik
Magnezyum çinko d vitamini folik asit kullanıyorum. Folik asit in içinde b12 varKlomen kullanıyor musun.
Ahhh canım inanıyorum bizim de çiçekler açacak en yakın zamandaRabbım hiç ummadığın beklemediğin anda çiçekler actirsin umutlarını canim
B12 önermiyorlar sanırım bebek düşünenler için. Koruduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmemMagnezyum çinko d vitamini folik asit kullanıyorum. Folik asit in içinde b12 var
Aaa kendinizi kastınız mıAyyy amin canım dün ilşki sonrası kanlı akıntı geldi umarım bir şeyler ters gitmemiştir
Bilmiyorum canım ya bana öyle geliyor inşallah yanılmam kirpik fotoğrafını atsana top top mu bakalımHiç bilmiyorum canım inan ki kendimi cok kaptırıp da adırı hayal kırıklığına ugramak da istemiyom
Tabiki öyle canim 9lmayinca da vardır zamanı diyip yolumuza devam ediyoruz Rabbım bizlere hayırlısını nasip etsinOlursam ama ovulasyon soyleyecem yine ben dayanamıyorum
Hiç bilmiyorum canım inan ki kendimi cok kaptırıp da adırı hayal kırıklığına ugramak da istemiyom
Ben bu ay oyleyim asıro bi his umut var içimde ama olmazsa yıkımı da dusunmek lazım cok kaptırıp da üzülmek de istemiyorum her sey nasip bi seyimiz yok önüme bakarım
Ben sabahları aç karnına bıldırcın yumurtası bal süt yapıyorum inşallah işe yararKızlar eşime bi şeyler yedirip içireyim mi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı
Doktorum verdiB12 önermiyorlar sanırım bebek düşünenler için. Koruduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmem
Kasma değil de gündüz ilşki olmuştu akşam da lavaboya girdim kan gibi değildi de sanki akıntı içinde pembe çizik var gibiydi başına gelen var mı acabaAaa kendinizi kastınız mı
Bilmiyorum canım ya bana öyle geliyor inşallah yanılmam kirpik fotoğrafını atsana top top mu bakalım
Insallah en kısa zaman da göbusler dolsun gözyaşlarımız sevinçten olsunAhhh canım inanıyorum bizim de çiçekler açacak en yakın zamanda
Bıldırcın yumurtasını sakın çiğ kullanmayınBen sabahları aç karnına bıldırcın yumurtası bal süt yapıyorum inşallah işe yarar
Bi bildiği vardır o zaman. Hadi hayırlısıDoktorum verdi
Bilmiyorum canım ya ara kanama olabilir yumurtlama kanamasıKasma değil de gündüz ilşki olmuştu akşam da lavaboya girdim kan gibi değildi de sanki akıntı içinde pembe çizik var gibiydi başına gelen var mı acaba