- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.921
Günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım ovulasyon yapcam birazdan bi bakım koyu mu yaklasıyo artık tırlattım iyiceGünaydın kızlar
Kiz hani yapmicaktinGünaydın canım ovulasyon yapcam birazdan bi bakım koyu mu yaklasıyo artık tırlattım iyice
Duramıyorum ya aha süresi de dolmadı cektimKiz hani yapmicaktin
Ayyy vallahi koyu hadi inşallah canim ☺
Adete yaklastıkca koyu yeniden mi yumurtlayacam bilemedim belli degıl miydi koyulcak gibi cıkıyodu ama koyulmus demi digerlerini biliyosunAyyy vallahi koyu hadi inşallah canim ☺
Evet onlara göre en koyusu canim bu ay oldu insallahAdete yaklastıkca koyu yeniden mi yumurtlayacam bilemedim belli degıl miydi koyulcak gibi cıkıyodu ama koyulmus demi digerlerini biliyosun
İnsallah olmustur HCG de bi sey yok ben carsamba da olabilirim ha adet tarihim 29 da olabilir 16 gün yumurtladıysam 15 koyuydu 29 gün gosteriyo takvim bilemedim umarım olmusturEvet onlara göre en koyusu canim bu ay oldu insallah
Umarım olmustur canım hayırlısı olsunAy var bencede yaaa
Umarım olmustur canım hayırlısı olsun
Biz 3 kişiyiz canım ikinci cocugumuzu bekliyorumBu ay yılbaşına girelim üç kişi kız Rabbim hayırlsıını versn
İnsallah olmustur hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlaaar Ben sadece çok idrara çıkmaya başladım birde kasıklarım ağrıyor ama 1 ocakta test yapıcam erken gebelik daha da yapmam. Bu Arada ovülasyona devam edicem ikinci bir yumurtlama olursa diye