- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.901
Yaaa çiğ karıştırıyorum yanlış mı yapıyorumBıldırcın yumurtasını sakın çiğ kullanmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çiğ karıştırıyorum yanlış mı yapıyorumBıldırcın yumurtasını sakın çiğ kullanmayın
Kötü bir şey değildir umarım.Bilmiyorum canım ya ara kanama olabilir yumurtlama kanaması
Bundan sonrası Allahü tealaya Emanet haydi bakalımBi bildiği vardır o zaman. Hadi hayırlısı
Evet canım çok tehlikeli araştır bir istersenYaaa çiğ karıştırıyorum yanlış mı yapıyorum
Eğer yumurtlama kanaması ise normalKötü bir şey değildir umarım.
Yaaa afrodizyak etkisi varsa bende mi yesemManyakMisir keciboynuzu özü yani pekmezi yada kendini kaynatıp içirebilirsin yanlız adam da afrodizyak etki yaratıyo artı e vitamini valla durmuyo yani ben bide ceviz fındık falan yaptım muz bitter arpası fazla geliyo gece gece güldüreyim sizi at gibi masallah
O kadar çok şey duyup yapıyorum ki bunu araştırmadım eşim de tiksinerek zorla içiyor. Araştırayım yarın teşekkür ederim canımBundan sonrası Allahü tealaya Emanet haydi bakalım
Evet canım çok tehlikeli araştır bir istersen
Kaş yapalım derken göz çıkarmayalımO kadar çok şey duyup yapıyorum ki bunu araştırmadım eşim de tiksinerek zorla içiyor. Araştırayım yarın teşekkür ederim canım
Belki kadına da yapar diycem ama keciboynuzu erkekler için hormonlarında sorun yoksa bal Corek otu tarcın yada incir suyu kaynat için kendin de cok kürler var ama önce hormonlarının normal olup olmadığını bilmen gerekYaaa afrodizyak etkisi varsa bende mi yesem
Yok hormonlarıma yeni baktırdım canım şükür sorun yok Eşim zaten her daim ilişkiye hazır kıvamda oluyo keçiboynuzunu da yerse düşünemiyorum ksksıxıjsjxBelki kadına da yapar diycem ama keciboynuzu erkekler için hormonlarında sorun yoksa bal Corek otu tarcın yada incir suyu kaynat için kendin de cok kürler var ama önce hormonlarının normal olup olmadığını bilmen gerek
Aynen canım haklısın. Doğru sanılan çok yanlışım var.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Yavaş yavaş öğrenicez canım. Ne kadarlık evlisinAynen canım haklısın. Doğru sanılan çok yanlışım var.
1,5 yıl canım evlendiğimiz ilk günden beri korunmadık hiç ama gebelik elde edemedim. Sen pekiY
Yavaş yavaş öğrenicez canım. Ne kadarlık evlisin
Bende 1.5 yıllık canım. İlk 6 ay vajinismus sürem oldu. Daha sonra denedik aşı olduk korunduk tekrar aşı korunma derken bir ay dene bir ay korun olunca olmadı. Düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz denebilir. Hatta bu ay düzenli ilişki bile olmamıştı umudum yoktu o yüzden. Eşim sabah 8 akşam 11 çalıştı. Yumurtlama gününü bile kaçırdık. Bakalım ocak için tüm nevaleler hazır gerisi Rabbime kalmış1,5 yıl canım evlendiğimiz ilk günden beri korunmadık hiç ama gebelik elde edemedim. Sen peki
Aşı sürecinde korunmak gerektiğini bilmiyordum. Ben de aşı oldum ama korunmadım. Bir şey ifade etmedi tabi. Allahım inşallah bu ay nasip eder hepimize ben de geçen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum iğne sonrası ilşki olacağımız vakit cenaze çıktı eşim şehir dışına gitti geçen ay öyle hayal kırıklığı oldu bu ayda doğal yolla denemeye karar verdimBende 1.5 yıllık canım. İlk 6 ay vajinismus sürem oldu. Daha sonra denedik aşı olduk korunduk tekrar aşı korunma derken bir ay dene bir ay korun olunca olmadı. Düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz denebilir. Hatta bu ay düzenli ilişki bile olmamıştı umudum yoktu o yüzden. Eşim sabah 8 akşam 11 çalıştı. Yumurtlama gününü bile kaçırdık. Bakalım ocak için tüm nevaleler hazır gerisi Rabbime kalmış
Erkekler o konuda masallahı varYok hormonlarıma yeni baktırdım canım şükür sorun yok Eşim zaten her daim ilişkiye hazır kıvamda oluyo keçiboynuzunu da yerse düşünemiyorum ksksıxıjsjx
İnsallah sağlıkla gelir civcivAşı sürecinde korunmak gerektiğini bilmiyordum. Ben de aşı oldum ama korunmadım. Bir şey ifade etmedi tabi. Allahım inşallah bu ay nasip eder hepimize ben de geçen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum iğne sonrası ilşki olacağımız vakit cenaze çıktı eşim şehir dışına gitti geçen ay öyle hayal kırıklığı oldu bu ayda doğal yolla denemeye karar verdim
Gerçekten ya neden öyle. Bende istiyorum libido şöyle her zaman tavan olsunErkekler o konuda masallahı var
Epimedyumlu macun var canim.ama icerigine kimyasal ekliyorlarmi bilmiyorum.hamile kalmayi dusunenler arastirip alsin.esim almisti.ondan gizli bir kac kez yedim ve gercekten cok etkiliyor libidoyu.İnsallah sağlıkla gelir civciv
Gerçekten ya neden öyle. Bende istiyorum libido şöyle her zaman tavan olsun
İnsAllah cnm olmazsın güzel olur insAllah senin için bende öle hissediorumİnsallah olmayız ya merak ediyorum cok bılıyo musun bilmem içimde degısık bi his var