- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.841
Adetiniz yakın mıKızlar altımdan kan gibi ama kan gibi olmayan lekelenme geldi dört beş damla neden sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz yakın mıKızlar altımdan kan gibi ama kan gibi olmayan lekelenme geldi dört beş damla neden sizce
Bide çok kasık agrım varKızlar altımdan kan gibi ama kan gibi olmayan lekelenme geldi dört beş damla neden sizce
Yakınsa adet tarıhın oluyosundurBide çok kasık agrım var
Adete ne kadar varKızlar altımdan kan gibi ama kan gibi olmayan lekelenme geldi dört beş damla neden sizce
Adete çok varsa yerleşme olabilir.Kızlar altımdan kan gibi ama kan gibi olmayan lekelenme geldi dört beş damla neden sizce
Ypk var daha 31 aralık 3 ocak arasıAdetiniz yakın mı
Himmm anlamdım o zaman ama yerleşme belirtisidir olabilir mi OKYANUS302Ypk var daha 31 aralık 3 ocak arası
Yerleşme olabilir veya size bahsettiğim değerlendirdiğiniz için olmuş olan kanama olabilirYpk var daha 31 aralık 3 ocak arası
Yerlesme kanaması yasayan da var ara kanama geçıren de var bilemiyorum canımHimmm anlamdım o zaman ama yerleşme belirtisidir olabilir mi OKYANUS302
Kızlar inşallah myledir kahverengi leke gibi geldiYerlesme kanaması yasayan da var ara kanama geçıren de var bilemiyorum canım
Yerleşme olabilir veya size bahsettiğim değerlendirdiğiniz için olmuş olan kanama olabilir
Çatlama ne zamandıEvet kahverengi leke gibi geldi daha gelmedi daha
Hayırlısı olsun canım insallah iyi biseyden olmustur diyelimEvet kahverengi leke gibi geldi daha gelmedi daha
Geçen haftaydıÇatlama ne zamandı
İnşallah olmuşturGeçen haftaydı
İnşallah olmuşturGeçen haftaydı
Hala buralarda dolanıyorum uyku gırmıyo gozumeİnşallah olmuştur