- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.861
Hayırlı olsun canım kim yakın mıKızlar naptınız, biz bugün kız verdik giremedim buraya. Yarın da nişanımız var
BendeeeeeeHala buralarda dolanıyorum uyku gırmıyo gozume
Yakın canım eşimin amca kızıHayırlı olsun canım kim yakın mı
Eşim de nöbetçi valla uyuyamadım kasık agrın var mıBendeeeeee
Allah tamamına erdirsin insallahYakın canım eşimin amca kızıAminn Allah yüzlerini güldürsün
Benim de uykum yok ya kasık ve bel ağrısı baş gösterdi bende biseyler oluyor galibaHala buralarda dolanıyorum uyku gırmıyo gozume
Canım ne durumdasın? Güzel haber var mı yaptın mı testBat lar ne zaman benim Aralık 24ü
Hadi bakalım hayırlısı umarım yarın pozitif leri gorursunBenim de uykum yok ya kasık ve bel ağrısı baş gösterdi bende biseyler oluyor galiba
Insallah canim ben gene de değerlendiriyorum ne olur ne olmaz diyeHadi bakalım hayırlısı umarım yarın pozitif leri gorursun
Adet oldu canım sanırım gormemıssınCanım ne durumdasın? Güzel haber var mı yaptın mı test
O en güzeli ben hep diyorum koyu olcak da oyle yapcaz diye beklemeyin yapın yine testinizi de yapınInsallah canim ben gene de değerlendiriyorum ne olur ne olmaz diye
yaaa sonları pek okuyamadım okuyarak geliyordum ben deAdet oldu canım sanırım gormemıssın
Anlıyorum cnm seni benimde bı dönem öle idi vala karnım ağrıdı bu gün bel ağrım aşırı var midem bulandı ama bunlar bende adet olacak belirtileri hissettiriyor banaEşim de nöbetçi valla uyuyamadım kasık agrın var mı
Adet oldum canım 2 gün önceden maalesef umutlar ocak ayınaCanım ne durumdasın? Güzel haber var mı yaptın mı test
İnsallah olmayız ya merak ediyorum cok bılıyo musun bilmem içimde degısık bi his varAnlıyorum cnm seni benimde bı dönem öle idi vala karnım ağrıdı bu gün bel ağrım aşırı var midem bulandı ama bunlar bende adet olacak belirtileri hissettiriyor bana
Ocak kaç canım? Bu ay nasıl bir yol izleyeceksinAdet oldum canım 2 gün önceden maalesef umutlar ocak ayına
Bence hamilesinİnsallah olmayız ya merak ediyorum cok bılıyo musun bilmem içimde degısık bi his var
Bu ay böyle çok umutlaniyorum dikkat ediyorum diye ama insallah hayal kırıklığı yaşamam 6.ay olacak artikO en güzeli ben hep diyorum koyu olcak da oyle yapcaz diye beklemeyin yapın yine testinizi de yapın
Döngünün 14.günündeyim canım yumurtlama haftasındayım bu ay ilaç falan kullanmıyorum doğal yoldan deniyorum