- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.821
Tamam canım seni dikaktle dinliyorum öle yapacağım bende sağolNe yapım canım bilmek de gerekiyo Boyle seyleri daha var günümüz hafta sonu cıksıN. Zaten belli olcak daha kana anca gecmış olcak yarın tam 7 gün rahme inmesi 2 3 gün tutunması sürüyo zaten bakma yapıyorum ara da bakıyorum ama cıkması zaten imkansız yani
Sizi Aralık grubundan okuyodum ben insallah olmustur 5 yumurta biri döllensin yeter insallah olmusturBende 31 aralığı bekliyorum bu ay aşılamam iptal oldu fazla yumurtam olduğu için 5 tane ben de şansım 2 kat olur diye doğal yolla deniyorum yumurtlama günlerim bitince kaşık ağrım geçmişti ama dün gece 5 de karnımın altı ve yumurtalık bölgemin ağrısıyla uyandım sabah da bi ıslaklık hissettim adet oldum sandım koştum bi şey yok sadece akıntı bi de bu ara sürekli idrara çıkıyorum bazen zorla tutuyorum psikolojik değildir umarım ağrım da devam ediyor ama geceki kadar şiddetli değil bakalım nasip
Cok merak ediyorsan pazar bi dene ama en ıyı pazartesi biizm için senin de 28Tamam canım seni dikaktle dinliyorum öle yapacağım bende sağol
aynı benim belirtler benimde 31 aralık bekliyorum adetim ogunBende 31 aralığı bekliyorum bu ay aşılamam iptal oldu fazla yumurtam olduğu için 5 tane ben de şansım 2 kat olur diye doğal yolla deniyorum yumurtlama günlerim bitince kaşık ağrım geçmişti ama dün gece 5 de karnımın altı ve yumurtalık bölgemin ağrısıyla uyandım sabah da bi ıslaklık hissettim adet oldum sandım koştum bi şey yok sadece akıntı bi de bu ara sürekli idrara çıkıyorum bazen zorla tutuyorum psikolojik değildir umarım ağrım da devam ediyor ama geceki kadar şiddetli değil bakalım nasip
İnşallah ya olsun artık hepimize nasip etsinSizi Aralık grubundan okuyodum ben insallah olmustur 5 yumurta biri döllensin yeter insallah olmustur
Umarım pozitifi görürüzaynı benim belirtler benimde 31 aralık bekliyorum adetim ogun
İnsallah canım rabbim bütün isteyebleri mutluluk gözyasına bogsunUmarım pozitifi görürüzÇok bekledim artık yetmez mi bekledim yahu
Tebrikler sağlıkla ilerlesiniz inş çok sevindim sizin adınızaİnanamıyorum güzelim napayım ya
Benimde kasıklrm batıyor ya belkide üşüttüm diye düşünüyomDEdiğin sey Kasık batması olabilir mi bilmiyorum cok kendimi dinlemek de istemiyorum ben en belirgin sey akıntı ve batma suan belki ben oyle istediğim içindir adet gecmeden belirtiye de inanmıyorum ama ne kaldı varsa da cıkacak yoksa da
Pazar denerim o zaman canim varsa var aynen ama dedim ya bende hiç belirti vs yok göğüslerim de halen acımıyor ona şaşırıyorum zaten azda olsa olurdu hatta geçen ay çok çok oldu adete yakın ama bu ay tık yok yaCok merak ediyorsan pazar bi dene ama en ıyı pazartesi biizm için senin de 28beklemek zor ama son düzlük az kaldı varsa var yoksa yok
Çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallahTebrikler sağlıkla ilerlesiniz inş çok sevindim sizin adınıza
Çoookkk aminnnÇok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah
Bi ay bi ayı tutmuyo ki canım valla insallah olmustur ya hakkımız da hayırlısı ben de akıntı kontrolü yapıyorum sonra diyorum iyice sapıttın yaPazar denerim o zaman canim varsa var aynen ama dedim ya bende hiç belirti vs yok göğüslerim de halen acımıyor ona şaşırıyorum zaten azda olsa olurdu hatta geçen ay çok çok oldu adete yakın ama bu ay tık yok ya
İnsallah baska seydendir oBenimde kasıklrm batıyor ya belkide üşüttüm diye düşünüyom
Aminn canım inşallahİnsallah baska seydendir orabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin
Kız senin akintida hakikaten heee bayağı bayağı geliyor ne zamandır insAllah gebeliktendir canım ya bakalım nasip kısmet artıkBi ay bi ayı tutmuyo ki canım valla insallah olmustur ya hakkımız da hayırlısı ben de akıntı kontrolü yapıyorum sonra diyorum iyice sapıttın ya
Bu ara iste Boyle normal de kuruluk olurdu sımdı kıvamlı kaygan baya sürekli orda bi ıslaklık oluyo fark ettiğim umarım gebeliktendir normal de kuru olurum Boyle olmazKız senin akintida hakikaten heee bayağı bayağı geliyor ne zamandır insAllah gebeliktendir canım ya bakalım nasip kısmet artık
Himmmm doğrudur sen kendini daha iyi bilirsin canım benimde adete yakın ıslak kaygan olur meselaBu ara iste Boyle normal de kuruluk olurdu sımdı kıvamlı kaygan baya sürekli orda bi ıslaklık oluyo fark ettiğim umarım gebeliktendir normal de kuru olurum Boyle olmaz