Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşime bi şeyler yedirip içireyim mi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı

Olursam ama ovulasyon soyleyecem yine ben dayanamıyorum
Hiç bilmiyorum canım inan ki kendimi cok kaptırıp da adırı hayal kırıklığına ugramak da istemiyom
Bu ay böyle çok umutlaniyorum dikkat ediyorum diye ama insallah hayal kırıklığı yaşamam 6.ay olacak artik
Ben bu ay oyleyim asıro bi his umut var içimde ama olmazsa yıkımı da dusunmek lazım cok kaptırıp da üzülmek de istemiyorum her sey nasip bi seyimiz yok önüme bakarım

Ayyy amin canım dün ilşki sonrası kanlı akıntı geldi umarım bir şeyler ters gitmemiştir
Aaa kendinizi kastınız mı
Hiç bilmiyorum canım inan ki kendimi cok kaptırıp da adırı hayal kırıklığına ugramak da istemiyom
Bilmiyorum canım ya bana öyle geliyor inşallah yanılmam kirpik fotoğrafını atsana top top mu bakalım

Tabiki öyle canim 9lmayinca da vardır zamanı diyip yolumuza devam ediyoruz Rabbım bizlere hayırlısını nasip etsin

Aaa kendinizi kastınız mı

Bilmiyorum canım ya bana öyle geliyor inşallah yanılmam kirpik fotoğrafını atsana top top mu bakalım
Kasma değil de gündüz ilşki olmuştu akşam da lavaboya girdim kan gibi değildi de sanki akıntı içinde pembe çizik var gibiydi başına gelen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…