- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.801
İnsallah olmustur ondan oluyordur diyelim yasakmış akıntı attım ya bi daha atmam msj geldi deminNeden olur acaba
Biz gurbetteyiz de çok cesaret edemedik inşallah önümüzdeki ağustosta atama isteyip gitmeyi düşünüyoruz bu sebeple şu an düşünmeye karar verdikoo olmuş sizin bayagı biz erken başladık herhalde
Ağa neden yasakmış kiİnsallah olmustur ondan oluyordur diyelim yasakmış akıntı attım ya bi daha atmam msj geldi demin
Peki sizin bunun önce böyle bir akıntınız oluyor muydu ben hiç dikkat etmemiştim o yüzden bilemiyorumİnsallah olmustur ondan oluyordur diyelim yasakmış akıntı attım ya bi daha atmam msj geldi demin
anladım neyse hayırlısı olsun biz gene eşimle aynı işte çalışıyoruz kendi işleri benide aldılarBiz gurbetteyiz de çok cesaret edemedik inşallah önümüzdeki ağustosta atama isteyip gitmeyi düşünüyoruz bu sebeple şu an düşünmeye karar verdik
Yok canım kuruluk oluyordu bunu bu ay hissettim bide uyuyorum ben de 3 gündür oglumla gozlerim yanıyo kapanıyo resmen umarım olmusturPeki sizin bunun önce böyle bir akıntınız oluyor muydu ben hiç dikkat etmemiştim o yüzden bilemiyorum
Keşke bizim de öyle bir imkanımız olsa ama biz devlet memuru olduğumuz için çok mümkün değilanladım neyse hayırlısı olsun biz gene eşimle aynı işte çalışıyoruz kendi işleri benide aldılardip dipeyiz hep
Ay inşallah olmuştur inşallah hepimizinki olmuştur Rabbim isteyen hak eden herkese versin inşallahYok canım kuruluk oluyordu bunu bu ay hissettim bide uyuyorum ben de 3 gündür oglumla gozlerim yanıyo kapanıyo resmen umarım olmustur
Amin canımAy inşallah olmuştur inşallah hepimizinki olmuştur Rabbim isteyen hak eden herkese versin inşallah
Süpersin canım ya vallahi net takip ediyorsunCok gevmiş okuyu buyuk yumurta gormez hepsi kucuk derse coktan çatlamıştır ama bugun oldu yarın gıttın gorebilir diye biliyorum benim 13 gün oldu 15 gün gittim gormedi ama progesteron yükselmeye baslamıstı catladıgını hormon baktırmak lazım
Benim de oldu canım buraya da atmıstım beyaz topak topak mayasur gıbı sımdı de kaygan işiyorum sanıyorum
Cıkmaz canım merak etme ben bakıyorum ara ara anca pazar pazartesi günü cıkar erken daha 10 gün olmadı
3 aydır ekim Kasım Aralık canım
Yarından sonra koyulascak senin testlerKızlar sonradan baktım da koyulasmis ya ilk baktığım ki gibi degil
Hadi bakalım geçen ay 16.gunu yumurtlamisimYarından sonra koyulascak senin testler
Ne yapım canım bilmek de gerekiyo Boyle seyleri daha var günümüz hafta sonu cıksıN. Zaten belli olcak daha kana anca gecmış olcak yarın tam 7 gün rahme inmesi 2 3 gün tutunması sürüyo zaten bakma yapıyorum ara da bakıyorum ama cıkması zaten imkansız yaniSüpersin canım ya vallahi net takip ediyorsunaman dedim yapsak miki acep dedim ama hiç hissetmiorum gerçim ya
O ara senin 30 gün için 15 16 17 en gec 18 i gorursun ama gorursun yaniHadi bakalım geçen ay 16.gunu yumurtlamisim