Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz gurbetteyiz de çok cesaret edemedik inşallah önümüzdeki ağustosta atama isteyip gitmeyi düşünüyoruz bu sebeple şu an düşünmeye karar verdik
anladım neyse hayırlısı olsun biz gene eşimle aynı işte çalışıyoruz kendi işleri benide aldılar :KK70: dip dipeyiz hep :KK70:

Peki sizin bunun önce böyle bir akıntınız oluyor muydu ben hiç dikkat etmemiştim o yüzden bilemiyorum
Yok canım kuruluk oluyordu bunu bu ay hissettim bide uyuyorum ben de 3 gündür oglumla gozlerim yanıyo kapanıyo resmen umarım olmustur

Cok gevmiş okuyu buyuk yumurta gormez hepsi kucuk derse coktan çatlamıştır ama bugun oldu yarın gıttın gorebilir diye biliyorum benim 13 gün oldu 15 gün gittim gormedi ama progesteron yükselmeye baslamıstı catladıgını hormon baktırmak lazım

Benim de oldu canım buraya da atmıstım beyaz topak topak mayasur gıbı sımdı de kaygan işiyorum sanıyorum

Cıkmaz canım merak etme ben bakıyorum ara ara anca pazar pazartesi günü cıkar erken daha 10 gün olmadı

3 aydır ekim Kasım Aralık canım
Süpersin canım ya vallahi net takip ediyorsun 🥰 aman dedim yapsak miki acep dedim ama hiç hissetmiorum gerçim ya 🤔🤔

Kızlar sonradan baktım da koyulasmis ya ilk baktığım ki gibi degil

Eklentiler

• 20211224_170542.jpg
    20211224_170542.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 21
Süpersin canım ya vallahi net takip ediyorsun 🥰 aman dedim yapsak miki acep dedim ama hiç hissetmiorum gerçim ya 🤔🤔
Ne yapım canım bilmek de gerekiyo Boyle seyleri daha var günümüz hafta sonu cıksıN. Zaten belli olcak daha kana anca gecmış olcak yarın tam 7 gün rahme inmesi 2 3 gün tutunması sürüyo zaten bakma yapıyorum ara da bakıyorum ama cıkması zaten imkansız yani 🤗

Peki burnunun içi kanayan var mı 😂 benim iki gündür bide o var akıntı kasık batması uyku hali ve burun kanaması hamileliğimin ilk ve son zamanı olmustu oglum da degısen hormon etkisi demıstı doktor ama emin olamıyorum umarım olmustur

Bende 31 aralığı bekliyorum bu ay aşılamam iptal oldu fazla yumurtam olduğu için 5 tane ben de şansım 2 kat olur diye doğal yolla deniyorum yumurtlama günlerim bitince kaşık ağrım geçmişti ama dün gece 5 de karnımın altı ve yumurtalık bölgemin ağrısıyla uyandım sabah da bi ıslaklık hissettim adet oldum sandım koştum bi şey yok sadece akıntı bi de bu ara sürekli idrara çıkıyorum bazen zorla tutuyorum psikolojik değildir umarım ağrım da devam ediyor ama geceki kadar şiddetli değil bakalım nasip 🤲🏻🙏🏻

X