Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20211224_110325.jpg

Benim ovulasyonlar kafayı yemiş 😂🙈

Kızlar bana doktor geçen ayın 6'sında ultrasonla baktığında yumurtlamışsın demişti. bu yumurtlama dönemimin bittiği anlamını mı taşıyor yani ben öyle anlamıştım ama kafama takıldı. 18'inde de regl olmuştum :KK51:

Benimde 11. Gün yumurtlamadan sonra adet cumartesi gösteriyor. yarın test yapacaktım rüyamda bile testler gördüm bugün dayanamadım Gebelik testi yaptım ama hiç çizgi çıkmadı :olamaz: Sonra çizgi çıkar mı ki:KK1:

Kızlar bana doktor geçen ayın 6'sında ultrasonla baktığında yumurtlamışsın demişti. bu yumurtlama dönemimin bittiği anlamını mı taşıyor yani ben öyle anlamıştım ama kafama takıldı. 18'inde de regl olmuştum :KK51:
Gecen ay gecen ay da kaldı canım neyini sorguluyosun ki adet olmussun zaten önündeki döneme bak yumurtanın catlagını gormustür doktor

Gecen ay gecen ay da kaldı canım neyini sorguluyosun ki adet olmussun zaten önündeki döneme bak yumurtanın catlagını gormustür doktor
yok onu biliyorum da bu konulara çok hakim olmadığım için yumurta çatlaması mı o onu merak edip sormuştum. kendimce bi hesaplama yapacağım sadece

yok onu biliyorum da bu konulara çok hakim olmadığım için yumurta çatlaması mı o onu merak edip sormuştum. kendimce bi hesaplama yapacağım sadece
Evet canım doktor gorebilir ultrason la yakın zamansa yanlız yumurtlama her zaman aynı tarih de olmaz degısebilir
Tamam canım inş adet olmazsam pazar günü yapayım 😌😌
Senin bat ne zaman canım

X