- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.701
Benim ovulasyonlar kafayı yemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenn kuzum 10.gun erken 12-14 net çıkarmış hadi hayırlısı insallahmaviss_34 yaptım ovulasyon atacam birazdan bu koyulcak gibi ama HCG de yaptım onda bi sey yok ama erken daha 10 gün olmadı
Aynı gibi canım ama bi tık sanki üstteki koyu gibi geldi
Zaten onu bugün yaptım alttaki 2 gün önce bu kadar kısa sürede sanmıyorum zaten kopkoyu olsunAynı gibi canım ama bi tık sanki üstteki koyu gibi geldi
HEmen tabi ki koyu olmaz bi tık var koyulasma kan da takip et istersen yarın dur öbür gün bi daha test yap sonra kan da bak en garantiZaten onu bugün yaptım alttaki 2 gün önce bu kadar kısa sürede sanmıyorum zaten kopkoyu olsun
Ben 20. Gün yumurtlamıştım olabilir tabiki 21. Günde yumurtlayan varGünaydın kızlar ya 19. Günümdeyim hala yumurtlamadım teste göre, daha şansım var mı ne dersiniz
Gecen ay gecen ay da kaldı canım neyini sorguluyosun ki adet olmussun zaten önündeki döneme bak yumurtanın catlagını gormustür doktorKızlar bana doktor geçen ayın 6'sında ultrasonla baktığında yumurtlamışsın demişti. bu yumurtlama dönemimin bittiği anlamını mı taşıyor yani ben öyle anlamıştım ama kafama takıldı. 18'inde de regl olmuştum
2 gün sabret bi daha yap canımBenimde 11. Gün yumurtlamadan sonra adet cumartesi gösteriyor. yarın test yapacaktım rüyamda bile testler gördüm bugün dayanamadım Gebelik testi yaptım ama hiç çizgi çıkmadı Sonra çizgi çıkar mı ki
yok onu biliyorum da bu konulara çok hakim olmadığım için yumurta çatlaması mı o onu merak edip sormuştum. kendimce bi hesaplama yapacağım sadeceGecen ay gecen ay da kaldı canım neyini sorguluyosun ki adet olmussun zaten önündeki döneme bak yumurtanın catlagını gormustür doktor
Tamam canım inş adet olmazsam pazar günü yapayım2 gün sabret bi daha yap canım
Kız gebelik testi ya hamilesinEki Görüntüle 2975437
Günaydın kızlar bata 2 gün kala testim böyle koyulaşma var mı sizce
Ayy ağzından bal damlıyor hadi inşallah sağlıkla ilerler Rabbim tez zamanda hayırlısıyla size de nasip etsinKız gebelik testi ya hamilesin
Evet canım doktor gorebilir ultrason la yakın zamansa yanlız yumurtlama her zaman aynı tarih de olmaz degısebiliryok onu biliyorum da bu konulara çok hakim olmadığım için yumurta çatlaması mı o onu merak edip sormuştum. kendimce bi hesaplama yapacağım sadece
Senin bat ne zaman canımTamam canım inş adet olmazsam pazar günü yapayım
çok teşekkür ederim canımEvet canım doktor gorebilir ultrason la yakın zamansa yanlız yumurtlama her zaman aynı tarih de olmaz degısebilir
Senin bat ne zaman canım
Koyulck gibi dört gün var daha28 adet günüm Eki Görüntüle 2975470