Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkek bebeğin tadını aldınız sıra kızda, İnşallah sağlıklı dünya tatlısı bi kızın olur
İnsallah canım amin
Yok canım beyaz topaklı süt kesiği gibi akıntı da gebelik belirtisi yada su gibi gelir ben demin tuvalete gittim bi baktım ben de sürekli bi ıslaklık mevcut sanki yumurtlama zamanı gıbı bilemiyorum tabi de sürekli bi sey arıyorum sanki kaç gün kaldı çıkacak eninde sonunda ögrencem yani varsa da yoksa da bakıyoruz ya belirti var mı diye ondan

Habire bakıyoruz meraktan yani çaba sarf ediyoruz sonuna gelince de haklıyız yani canım hayırlısı diyelim artık yani bu ay son ay 2021 belkide güzel olur en önemlisi sağlık ama o olursa hepsi olur

Habire bakıyoruz meraktan yani çaba sarf ediyoruz sonuna gelince de haklıyız yani canım hayırlısı diyelim artık yani bu ay son ay 2021 belkide güzel olur en önemlisi sağlık ama o olursa hepsi olur
İnsallah canım bu yılın son treni valla 2016 nın son treni tuttum oglum oldu insallah 2021 i de yakalarım yakalarız kardesin nasıl oldu bu arada sorcam soramadım gectı mi kanaması

İnsallah canım bu yılın son treni valla 2016 nın son treni tuttum oglum oldu insallah 2021 i de yakalarım yakalarız kardesin nasıl oldu bu arada sorcam soramadım gectı mi kanaması
İnsAllah insAllah cnm teşekkür ederim sorduğun için duanı eksik etme canım Allah razı olsun kardeşim yatıyor halen ben hafta sonuna kadar yanındayım cumartesi tekrar gidecekler muayene kanaması gün içinde oluyor dün olmadı bu gün gene oldu ama hiç kalkmıyor ister istemez ağladı tabi gene zor bir süreç canım hayirkisi neyse o olsun haklarında 2. Denemesi onunda tuttu ama Dr kese ikiye bölünmüş tarzı bir şey demiş tutabilirde tutmayabilir de demiş kıza zaten malum para odakli bu özel merkezler kıza ne teselli ne bir şey ilk gebelik vs tabi çok kötüydü cumartesi günü şimdi WC dışı hiç bir şekilde kalkmiyor hayırlı haber alırız canim insAllah cumartesi günü bakalım bekliyoruz

İnsallah tutunur ona sıkı sıkı canını sıkmasın tabi hormonlar tavan her seyi takar üzülür oturdugu yerden eline karnına koyup tespih ceksin dua etsin ınsallah tutunur aklımda kaldı

İnsallah tutunur ona sıkı sıkı canını sıkmasın tabi hormonlar tavan her seyi takar üzülür oturdugu yerden eline karnına koyup tespih ceksin dua etsin ınsallah tutunur aklımda kaldı
Saol canim hep çekiyor tesbih dua inanarak insAllah yapiyoruz bakalım nasipten öte gecikmez hayirlisi neyse o olsun canım

Saol canim hep çekiyor tesbih dua inanarak insAllah yapiyoruz bakalım nasipten öte gecikmez hayirlisi neyse o olsun canım
Öyle tabi ama onun süreci daha zor teyzem de olmustu tüp bebek ondan biliyorum yumurta buyutme toplatma sonra bekleme o esna da bir suru ilaç iğne rabbim yüzüne baksın cektikleri bosa gitmesin insallah nasip etsin

Ben kimyasal gebeliği öğrenmeden önceki gece süt kesiği gibi akıntım olmuştu hatta burda sormustum o da belirtilr arasında benve

Günaydın. Benim dün akşamki ovu testim. Pik olmamış değil mi? Kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi

Eklentiler

• IMG_20211223_081313.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın canım yok olmamıs henüz ama koyulmaya baslamış olur sıvı alımına dikkat ederek aynı saaatte yapmaya devam et
Sıvıya dikkat ediyorum ama saatlere edemiyorum yarım saat 1 saat oynuyor arada kısmet artık ya. Belkide bu kadar koyulaşıyodur olabilir mi? Bilmediğim için soruyorum mutlaka o koyuluğa erişmek zorunda değil mi.

Sıvıya dikkat ediyorum ama saatlere edemiyorum yarım saat 1 saat oynuyor arada kısmet artık ya. Belkide bu kadar koyulaşıyodur olabilir mi? Bilmediğim için soruyorum mutlaka o koyuluğa erişmek zorunda değil mi.
Canım ben de attım ya cok cok patlayacak gıbı koyu cıkmak zorunda degıl ama koyu olur borda gıbı cıkıyor kımının ki o yakaladıgın dereceye baglı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…