Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazar gününe kadar çatlarım meraktan
Cuma ovulasyon testi yapcam eger ki koyu cıkarsa gebelik de bakarım cunku o koyulunca gebelik testinde de hayalı de olsa biseyler cıkıyo muhakkak yazarım canım merak etme her gün burdayım giriyorum yazıyorum sevıyorum da ınsallah rabbim nasip etsin hepimize ama oglumun oldugu gün ikincinin haberini almak cok isterim içimdeki duygu o

Meraktan geberiyorum o bicim yani duramıyorum yerimde cidden
Canım benim belim çok ağrıyor şu anda beyaz akıntım da geldi adet öncesi akıntı adet olacağım sanırım ya zaten göğüslerim falanda hiç bir belirti yok ağrı sızı ay bu ay da değişik ya sende durumlar nasıl canim

Mutlaka haber ver, bu ay olmadı benim ama buradayım takipteyim sizleri

Beyaz akıntı da gebelik belirtisi canım ille gogus acısı olması gerekmiyo ben cok dinlediğim den mi oyle olsun istediğimden mi kasık agrısı batma hissi akıntı belirgin oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama baktığımda bi bu var yani acı elleyince esim bazen eller de sarılırken dur dıyorum bastırınca

Kızlar umarım hepimizin dileği gerçek olmuştur konuşmak çok rahatlattı beni. Hepinize iyi geceler. Eğer ihtiyacınız olursa instgram dan da iletişime geçebiliriz. ( siinemblogg) hepinize dua edicem. Hayırlısıyla hepimiz bebeğimize kavuşalım. İyi ki üye olmuşum. Çok tatlısınız hayırlı geceler

Aminn güzel temennilerin için teşekkür ederim Hayırlı geceler tatlıım
Yine gel

Analdim canım dogrudur hissettiklerin insAllah emeklerin boşa gitmez canım bayağı ilgilendim sen kendinle benimde geçen ay acayip sizliyordu dedim hamile olabilirim ama olmadı kısmet artık ya hani diolar ya adet e yakın akıntı regl belirtisi diye ondan dedim emine diyordu ya akıntım gelmedi halen diye ondan takıldım galiba önceden dikkat etmezdim yani akıntı vs hiç farkında bile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…