- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.521
Hayırlısını versin rabbim kuzum umarım tutmuşturMeraktan geberiyorum o bicim yani duramıyorum yerimde cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısını versin rabbim kuzum umarım tutmuşturMeraktan geberiyorum o bicim yani duramıyorum yerimde cidden
En erken pazar canım cıkar cıkarsa Oglumu yaptıgım gün bakıcam sabah danVarmi gebelik testi elinde varsa cikar canim
Biraz daha bekle bakalım kuzum sabrın sonu selametBana da oyle geldi cuma bi daha yapcam bakalım nasıl cıkacak o testin ertesi günü piki gormusüm ben de yarın degıl cuma yapayım dedim kendimi durduramıyorum ya duzgun bekleyemiyorum istemsiz
İnsallah canım hepimiz tek tek alalım bu güzel haberleri aminHayırlısını versin rabbim kuzum umarım tutmuştur
Sizde gebelik testi çoktu sanırım bence yapın pazar bi daha yaparsınızEn erken pazar canım cıkar cıkarsa Oglumu yaptıgım gün bakıcam sabah dan
Cıkmaz canım kaset test erken gebelik olsa belki onda bıle 6 gün yazıyo da cıkmıyoSizde gebelik testi çoktu sanırım bence yapın pazar bi daha yaparsınız
Pazar gününe kadar çatlarım meraktanCıkmaz canım kaset test erken gebelik olsa belki onda bıle 6 gün yazıyo da cıkmıyo
Cuma ovulasyon testi yapcam eger ki koyu cıkarsa gebelik de bakarım cunku o koyulunca gebelik testinde de hayalı de olsa biseyler cıkıyo muhakkak yazarım canım merak etme her gün burdayım giriyorum yazıyorum sevıyorum da ınsallah rabbim nasip etsin hepimize ama oglumun oldugu gün ikincinin haberini almak cok isterim içimdeki duygu oPazar gününe kadar çatlarım meraktan
Canım benim belim çok ağrıyor şu anda beyaz akıntım da geldi adet öncesi akıntı adet olacağım sanırım ya zaten göğüslerim falanda hiç bir belirti yok ağrı sızı ay bu ay da değişik ya sende durumlar nasıl canimMeraktan geberiyorum o bicim yani duramıyorum yerimde cidden
Mutlaka haber ver, bu ay olmadı benim ama buradayım takipteyim sizleriCuma ovulasyon testi yapcam eger ki koyu cıkarsa gebelik de bakarım cunku o koyulunca gebelik testinde de hayalı de olsa biseyler cıkıyo muhakkak yazarım canım merak etme her gün burdayım giriyorum yazıyorum sevıyorum da ınsallah rabbim nasip etsin hepimize ama oglumun oldugu gün ikincinin haberini almak cok isterim içimdeki duygu o
Beyaz akıntı da gebelik belirtisi canım ille gogus acısı olması gerekmiyo ben cok dinlediğim den mi oyle olsun istediğimden mi kasık agrısı batma hissi akıntı belirgin oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama baktığımda bi bu var yani acı elleyince esim bazen eller de sarılırken dur dıyorum bastırıncaCanım benim belim çok ağrıyor şu anda beyaz akıntım da geldi adet öncesi akıntı adet olacağım sanırım ya zaten göğüslerim falanda hiç bir belirti yok ağrı sızı ay bu ay da değişik ya sende durumlar nasıl canim
Burdan konusuruz canım artık ben ay ay avmayı düşünmuyorum burdan konusan arkadaslarla devam ederiz gebe kalsam da kalmadan da yazarım yaniMutlaka haber ver, bu ay olmadı benim ama buradayım takipteyim sizleri
Kızlar umarım hepimizin dileği gerçek olmuştur konuşmak çok rahatlattı beni. Hepinize iyi geceler. Eğer ihtiyacınız olursa instgram dan da iletişime geçebiliriz. ( siinemblogg) hepinize dua edicem. Hayırlısıyla hepimiz bebeğimize kavuşalım. İyi ki üye olmuşum. Çok tatlısınız hayırlı gecelerCok zor denk getirmek ne nobeti biter ne gorevi biter Allah sabır versin umarım beklediğim haberi alırsın
Sen kendine bak burda cok sacma sapan insanlar var sözüm meclisten dışarı kimisi de cidden bilmeden konusuyo hamile cıkarsan sasmam yani o zaman yok diyenlere yumurtlamamısım ama hamileyim diye yaz olur mu
İnşallahhh hepimize nasip olur da cinsiyet tahmini yaparızBurdan konusuruz canım artık ben ay ay avmayı düşünmuyorum burdan konusan arkadaslarla devam ederiz gebe kalsam da kalmadan da yazarım yani
Ay insallah canım kızım olsun içimdeki cok istiyorum vallaİnşallahhh hepimize nasip olur da cinsiyet tahmini yaparız
Aminn güzel temennilerin için teşekkür ederim Hayırlı geceler tatlıımKızlar umarım hepimizin dileği gerçek olmuştur konuşmak çok rahatlattı beni. Hepinize iyi geceler. Eğer ihtiyacınız olursa instgram dan da iletişime geçebiliriz. ( siinemblogg) hepinize dua edicem. Hayırlısıyla hepimiz bebeğimize kavuşalım. İyi ki üye olmuşum. Çok tatlısınız hayırlı geceler
Erkek bebeğin tadını aldınız sıra kızda, İnşallah sağlıklı dünya tatlısı bi kızın olurAy insallah canım kızım olsun içimdeki cok istiyorum valla
Analdim canım dogrudur hissettiklerin insAllah emeklerin boşa gitmez canım bayağı ilgilendim sen kendinle benimde geçen ay acayip sizliyordu dedim hamile olabilirim ama olmadı kısmet artık ya hani diolar ya adet e yakın akıntı regl belirtisi diye ondan dedim emine diyordu ya akıntım gelmedi halen diye ondan takıldım galiba önceden dikkat etmezdim yani akıntı vs hiç farkında bile değilimBeyaz akıntı da gebelik belirtisi canım ille gogus acısı olması gerekmiyo ben cok dinlediğim den mi oyle olsun istediğimden mi kasık agrısı batma hissi akıntı belirgin oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama baktığımda bi bu var yani acı elleyince esim bazen eller de sarılırken dur dıyorum bastırınca
Teşekkürler canım sende öylesin gönlüne göre olsun seninde iyi gecelerAminn güzel temennilerin için teşekkür ederim Hayırlı geceler tatlıım
Yine gel