Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kuzum benimkiyle aynı hemen hemen değil mii ?
Senin ki de koyuydu ben ondan dedim sana sırf kafama takıldı da gittim progesteron baktırdım mis gibi de yumurtlamısım ben sana dedim bence yakaladığın ana bakıyo o koyuysa zaten 3 saat gectı mi yapsan yine oyle cok koyu olabilir ben o gün bi test yaptım eşim de olmayınca modum dusmustu zaten senin ki de koyuydu bence oldu bakmadın sen de ilişki oldu diye Fatmazell

Evet dediklerin aklıma yatıyor mantıklı geliyor ama kime göstersem yumurtlama değil diyor.

Benim eşimde Suriye de görev yapıyor. Dört ayda bir gelebiliyor. Birtek bu ay şansımız vardı eğer olmazsa bir dört ay daha beklicez. Allah herkese nasip etsin
Cok zor denk getirmek ne nobeti biter ne gorevi biter Allah sabır versin umarım beklediğim haberi alırsın
Evet dediklerin aklıma yatıyor mantıklı geliyor ama kime göstersem yumurtlama değil diyor.
Sen kendine bak burda cok sacma sapan insanlar var sözüm meclisten dışarı kimisi de cidden bilmeden konusuyo hamile cıkarsan sasmam yani o zaman yok diyenlere yumurtlamamısım ama hamileyim diye yaz olur mu

Umarım hamile çıkarım kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…