- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.501
Tamam kuzucum sana zahmet sanırım ekim gebeyim gebeyiz topiğindeydi o umarım bulabilirsin
Yaaa kuzum benimkiyle aynı hemen hemen değil mii ?
Senin ki de koyuydu ben ondan dedim sana sırf kafama takıldı da gittim progesteron baktırdım mis gibi de yumurtlamısım ben sana dedim bence yakaladığın ana bakıyo o koyuysa zaten 3 saat gectı mi yapsan yine oyle cok koyu olabilir ben o gün bi test yaptım eşim de olmayınca modum dusmustu zaten senin ki de koyuydu bence oldu bakmadın sen de ilişki oldu diyeYaaa kuzum benimkiyle aynı hemen hemen değil mii ?
Evet dediklerin aklıma yatıyor mantıklı geliyor ama kime göstersem yumurtlama değil diyor.Senin ki de koyuydu ben ondan dedim sana sırf kafama takıldı da gittim progesteron baktırdım mis gibi de yumurtlamısım ben sana dedim bence yakaladığın ana bakıyo o koyuysa zaten 3 saat gectı mi yapsan yine oyle cok koyu olabilir ben o gün bi test yaptım eşim de olmayınca modum dusmustu zaten senin ki de koyuydu bence oldu bakmadın sen de ilişki oldu diyeFatmazell
Cok zor denk getirmek ne nobeti biter ne gorevi biter Allah sabır versin umarım beklediğim haberi alırsınBenim eşimde Suriye de görev yapıyor. Dört ayda bir gelebiliyor. Birtek bu ay şansımız vardı eğer olmazsa bir dört ay daha beklicez. Allah herkese nasip etsin
Sen kendine bak burda cok sacma sapan insanlar var sözüm meclisten dışarı kimisi de cidden bilmeden konusuyo hamile cıkarsan sasmam yaniEvet dediklerin aklıma yatıyor mantıklı geliyor ama kime göstersem yumurtlama değil diyor.
Umarım hamile çıkarım kuzummCok zor denk getirmek ne nobeti biter ne gorevi biter Allah sabır versin umarım beklediğim haberi alırsın
Sen kendine bak burda cok sacma sapan insanlar var sözüm meclisten dışarı kimisi de cidden bilmeden konusuyo hamile cıkarsan sasmam yanio zaman yok diyenlere yumurtlamamısım ama hamileyim diye yaz olur mu
Az kaldı ben bekliyorum yani sonuc da ilişki oldu o zamanların insallah olmusturUmarım hamile çıkarım kuzumm
İnşallah kuzum inşallah senin ne kadar kaldı bataAz kaldı ben bekliyorum yani sonuc da ilişki oldu o zamanların insallah olmustur
Hadi inşallah tatlım hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbimOKYANUS302 son 5 gün diyelim mi okyanus icin
6 yarın 5 diycek cuma bi ovulasyon yapcam bak ne buldum geven ay koyulmadan bi gün once ki testimiİnşallah kuzum inşallah senin ne kadar kaldı bata
At bakalım kuzumm6 yarın 5 diycek cuma bi ovulasyon yapcam bak ne buldum geven ay koyulmadan bi gün once ki testimi
Bence benziyorEki Görüntüle 2974839
Sizce bunla bugun ki benzemiyo mu
Meraktan geberiyorum o bicim yani duramıyorum yerimde ciddenOKYANUS302 son 5 gün diyelim mi okyanus icin
Varmi gebelik testi elinde varsa cikar canimMeraktan geberiyorum o bicim yani duramıyorum yerimde cidden
Bana da oyle geldi cuma bi daha yapcam bakalım nasıl cıkacak o testin ertesi günü piki gormusüm ben de yarın degıl cuma yapayım dedim kendimi durduramıyorum ya duzgun bekleyemiyorum istemsizBence benziyor