Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gebelik testine çok benzettim 😂 bende bekliyorum şimdi. Yumurtlama zamanına denk getirmiştim. Beş gğn sabretmem lazım. Eğer bebek bekliyorsan umarım olur 🙏
Evet çiçeğim bebek bekliyorum umarım olur bu ay içim bi huzurlu anlam veremedim ama umarım yakın zamanda olur 🌸

İnsallah canım rabbim hepimize nasip etsin inan ki dua ederken hepimize ediyorum bekleyen herkese diyorum rabbim içinde de bana da diyorum ne yapalım bekleyip gorcez olmazsa da nasip öbür aya bakarız ben bi kuğulum bu konuda ama üzülüyorum ilk yapınca sonra gecıyo bu gunumuze sukur cunku senelrce bekleyenler saflık problemi olanlar var illa ki olacak bu bi sürec sukur saglıklıyız normal sürecden cabalıyoruz cok sükür 🥰

OKYANUS302 OKYANUS302 bana geöen ay ki yumurtlama olduğu testlerini atar mısın kuzum bu koyu çıkan biz değil demiştik sen progestron baktırmıştın aynı benimli gibi biraz koyu çıkmıştı ondan bahsediyorum eğer varsa silmediysen atar mısın 🥰

Bu arada ailede doğurganlık var. Ablam regl gününün ertesi günü hamile kalmıştı. Baya umutluydum aslında. Ama reglime beş gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Belki geç döllenmedir diye üzerinde durmadım. Yarın ilk idrar testi denicem. Bugün akşam denemiştim belki ondan çıkmadı

Bu arada ailede doğurganlık var. Ablam regl gününün ertesi günü hamile kalmıştı. Baya umutluydum aslında. Ama reglime beş gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Belki geç döllenmedir diye üzerinde durmadım. Yarın ilk idrar testi denicem. Bugün akşam denemiştim belki ondan çıkmadı
Aslında varsa sabah idrarla da akşam idrarla da çıkar. Hayırlısı olsun umarım vardır öyle mi denediniz yoksa yumurtlama günlerini bilerek mi ?

X