-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.461
Baya koyu cıkmıs ya bu
Hadi inşallah çiçeğim bakalım yaşayıp göreceğizhayırlı olsun canıminş kan sonucu da böyle olucak bize de moral oldu
Amin inşallah güzelimİnsAllah hayırla sonuçlanır canım ya
Oluyo canım bazen ama daha cok kadıklarım agrıyo ondan anlıyorum belki de içerse öncesi de sperm olması onemli saglıksızsa atıldı ama sen saglıksın canımOKYANUS302 yumurtlama zamanında mide bulantınız oluyor mu ? Birde bi şey daha soracağım. Bi geçen ay çatlamadan sonrasını değerlendirdik sanırım bu sebeple tutunamayıp olabilir mi ?
Bana da oyle geldi cuma yapıcam bı daha canımBaya koyu cıkmıs ya bu
Oyy maşallah inşallah bu ay tutacak
Şimdi geçen ay ki tarihlere baktım da çok erken belli olmuş sanırım bu ah da öyle yakalayabilir miyim sizce ?Ovulasyon kullanıyorum diz dirsek pozisyonun da yapıyorum eşim hemen cekilmiyo sonra yavsaca cekiliyo kacak olmuyo baya oyle bekliyorum uyusuyorum artık sonra uzanıp yatıyorum hemen banyo yapmıyorum öncesi yada banyo yaptıktan sonrası manaviyatı mı da yapıp beklemeye calısıyorumrabbim hepimize nasip etsin diye dua ediyorum esarp
Aminn inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize KuzucummOvulasyon kullanıyorum diz dirsek pozisyonun da yapıyorum eşim hemen cekilmiyo sonra yavsaca cekiliyo kacak olmuyo baya oyle bekliyorum uyusuyorum artık sonra uzanıp yatıyorum hemen banyo yapmıyorum öncesi yada banyo yaptıktan sonrası manaviyatı mı da yapıp beklemeye calısıyorumrabbim hepimize nasip etsin diye dua ediyorum esarp
Var mı sende haberler canim ne durumdasinAminn inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize Kuzucumm
Yok canım yumurtladın ya bugun yarından itibaren 12 gün sayıp gebelik testi yapŞimdi geçen ay ki tarihlere baktım da çok erken belli olmuş sanırım bu ah da öyle yakalayabilir miyim sizce ?
Aminnnn canım benim dualar hepimize goblumuzce olsun insAllah hayırlı haberler veririz bizde bu ay insAllah heOvulasyon kullanıyorum diz dirsek pozisyonun da yapıyorum eşim hemen cekilmiyo sonra yavsaca cekiliyo kacak olmuyo baya oyle bekliyorum uyusuyorum artık sonra uzanıp yatıyorum hemen banyo yapmıyorum öncesi yada banyo yaptıktan sonrası manaviyatı mı da yapıp beklemeye calısıyorumrabbim hepimize nasip etsin diye dua ediyorum esarp
İnsallah canım rabbim hepimize nasip etsin inan ki dua ederken hepimize ediyorum bekleyen herkese diyorum rabbim içinde de bana da diyorum ne yapalım bekleyip gorcez olmazsa da nasip öbür aya bakarız ben bi kuğulum bu konuda ama üzülüyorum ilk yapınca sonra gecıyo bu gunumuze sukur cunku senelrce bekleyenler saflık problemi olanlar var illa ki olacak bu bi sürec sukur saglıklıyız normal sürecden cabalıyoruz cok sükürAminn inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize Kuzucumm
Eeee bende öleyim beklemeyi sevmem hiç ama bekletmeyide sevmem ikizler burcuyum ben senBen bi sey istedi mi bian once olsun diye çabalarım cok sabırsızm bu konu da bazı iyi yonleri var ama kotu yonleri de var bu hırsın
Ben boğa burcuyum canım Mayıs dogumluyumEeee bende öleyim beklemeyi sevmem hiç ama bekletmeyide sevmem ikizler burcuyum ben sen
Beklemedeyim canım ovulasyonla takip ediyorum ya silik devam ediyor bakalım arada kasıklarımda ağrıyor yakında yumurtlayacam herhaldeVar mı sende haberler canim ne durumdasin
çok doğru dedin kuzum aynen öyle çok şükür sağlıklıyızİnsallah canım rabbim hepimize nasip etsin inan ki dua ederken hepimize ediyorum bekleyen herkese diyorum rabbim içinde de bana da diyorum ne yapalım bekleyip gorcez olmazsa da nasip öbür aya bakarız ben bi kuğulum bu konuda ama üzülüyorum ilk yapınca sonra gecıyo bu gunumuze sukur cunku senelrce bekleyenler saflık problemi olanlar var illa ki olacak bu bi sürec sukur saglıklıyız normal sürecden cabalıyoruz cok sükür
Oda güzel canımBen boğa burcuyum canım Mayıs dogumluyum
22 si degıl miydi adetin son olmdan yumurtluyo mussun valla sasarım ama hamile olma ihtimali de var sonuc da bırlıktelik oldu içini göremiyoruz yaBeklemedeyim canım ovulasyonla takip ediyorum ya silik devam ediyor bakalım arada kasıklarımda ağrıyor yakında yumurtlayacam herhalde
Ben de inanıyorum canım valla bütün özelliklerini de tasıyorumOda güzel canımaslında çok inanmıyorum ama ne bilim
Evet kuzum hamile olma ihtimalimde tabiiki var ama bekleyeceğim birazdaha zaten yumurtlama görürsem atarım buraya da22 si degıl miydi adetin son olmdan yumurtluyo mussun valla sasarım ama hamile olma ihtimali de var sonuc da bırlıktelik oldu içini göremiyoruz ya
HamilesiiiinBunlar kuzum o koyu çıkan testler
Bugün de koyulaştı durdukça onu da atayım ama bunun kadar koyu değildi