Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
OKYANUS302 yumurtlama zamanında mide bulantınız oluyor mu ? Birde bi şey daha soracağım. Bi geçen ay çatlamadan sonrasını değerlendirdik sanırım bu sebeple tutunamayıp olabilir mi ?

OKYANUS302 yumurtlama zamanında mide bulantınız oluyor mu ? Birde bi şey daha soracağım. Bi geçen ay çatlamadan sonrasını değerlendirdik sanırım bu sebeple tutunamayıp olabilir mi ?
Oluyo canım bazen ama daha cok kadıklarım agrıyo ondan anlıyorum belki de içerse öncesi de sperm olması onemli saglıksızsa atıldı ama sen saglıksın canım
Baya koyu cıkmıs ya bu
Bana da oyle geldi cuma yapıcam bı daha canım

Oyy maşallah inşallah bu ay tutacak
Şimdi geçen ay ki tarihlere baktım da çok erken belli olmuş sanırım bu ah da öyle yakalayabilir miyim sizce ?

Eklentiler

• image.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 17
Aminn inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize Kuzucumm

Aminnnn canım benim dualar hepimize goblumuzce olsun insAllah hayırlı haberler veririz bizde bu ay insAllah he

Aminn inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize Kuzucumm
İnsallah canım rabbim hepimize nasip etsin inan ki dua ederken hepimize ediyorum bekleyen herkese diyorum rabbim içinde de bana da diyorum ne yapalım bekleyip gorcez olmazsa da nasip öbür aya bakarız ben bi kuğulum bu konuda ama üzülüyorum ilk yapınca sonra gecıyo bu gunumuze sukur cunku senelrce bekleyenler saflık problemi olanlar var illa ki olacak bu bi sürec sukur saglıklıyız normal sürecden cabalıyoruz cok sükür

çok doğru dedin kuzum aynen öyle çok şükür sağlıklıyız

Beklemedeyim canım ovulasyonla takip ediyorum ya silik devam ediyor bakalım arada kasıklarımda ağrıyor yakında yumurtlayacam herhalde
22 si degıl miydi adetin son olmdan yumurtluyo mussun valla sasarım ama hamile olma ihtimali de var sonuc da bırlıktelik oldu içini göremiyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…