Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur canım o yumurtalıklarının keyfine kalmış iki gün de koyu olan oluyo 3 günde merak etme
Silikleşip tekrar pik olmuş hamile olablir misiniz
Hemen olmuyo canım o dediğim olay 6 7 gün sonra koyu cıkıyolarsa ve adete yakında çıkabiliyo o zaman hamilelik oluyo burda baya örneğini gorduk

Çekip atsam mı bilemedim Boyle kremsi peynirimsi akıntım oluyo sürekli orda bi ıslaklık

Yaaa bende öyle sanmıştım öğrenememişim daha

Zaten gebelikle adet belirtileri aynı canım elinde varsa yap bak
Var var aldım da emin olamıyorum. Bu ay bide eşimin işi dolayısıyla ilişkimiz sık olmadı takvime göre olan yumurtlama gününü de kaçırdık umudum yok biraz
Eki Görüntüle 2973027
Günlük ped takınca daha cok belli oluyo valla işiyorum sanıyorum
Gebelik olabilir mi yaaaa gebelik testi sizde yapın bence çok silikte olsa çıkabilir

17gün yazdığın iki kez test yapmıssın 1 de yaptıgın koyu aksam yaptığın da az daha silik cıkmıs 18 yine koyu muhtemelen yarın catlar
Canım daha yumurtlama üstü 6 gün kana bile gecmez daha vücudumu cok dinleniyorum sanırım bu ara teste vakit var daha
Bence test yapın
Daha var canım 28 Aralık bat cıkmaz daha 6 gün yumurtlama üstü

Bence de yarın çatlıck gibi bu ay yumurtlarn keyfine kaldık

Evet canım yapıyo valla 2016 da üye olmusum buraya Aralık 26 oglum oldu gününü de biliyom ovulasyon yapınca 2017 Eylül dogumlu oglum da
Allah bağışlasın canim hemen hamile kalmış miydin oglunda
Hamile olabilir misin canim sanki senin de 24 aralik değil miydi regl günün
Ona bende hayran oldum inatla test yapa yapa mutlu sona ulaştı
Darisi bize olsun inşallah

Allah bağışlasın canim hemen hamile kalmış miydin oglunda

Hamile olabilir misin canim sanki senin de 24 aralik değil miydi regl günün

Darisi bize olsun inşallah
28 Aralık canım 3 ay da kaldım 4 ay da hamileydim canım oglum da Aralık da oldu işin şakası eşim de diyo biz bu aylar da istiyoruz demekki diye umarım olmustur oglumun oldugu gün ikincinin haberini alırım diye ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…