- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.141
Ayyy Amin inşallah ne güzel denk gelmiş olur öyle28 Aralık canım 3 ay da kaldım 4 ay da hamileydim canım oglum da Aralık da olduişin şakası eşim de diyo biz bu aylar da istiyoruz demekki diye umarım olmustur oglumun oldugu gün ikincinin haberini alırım diye ümit ediyorum
Yok canım rahim yumurtalıklar temiz su yolu ettim kadın dogumuOKYANUS302 canim bende böyle akıntı gelince enfeksiyon oluyordu varmi yanma yada ağrın
Aman aman olmasın zaten çok beter biseymis mantar kötü diyordum bu ondan da kötüYok canım rahim yumurtalıklar temiz su yolu ettim kadın dogumu
Dogrudur canım hiç olmadım bilmiyom olmasın da bilmeyimAman aman olmasın zaten çok beter biseymis mantar kötü diyordum bu ondan da kötü
Evet ne durumda fatmazel acaba
Ben de onu merak ettim cunku adeti geldiEvet ne durumda fatmazel acaba
Ohh maşallah tertemizDogrudur canım hiç olmadım bilmiyom olmasın da bilmeyimkontrol amaçlı gıttım ben gecen ay da 3 kez bide baska doktora gittim 4 içim rahat ondan bi progesteron baktırdım bi simir falan aldırdım yumurtalıklarıma baktırdım sonradan gittiğimde rahim duvarına falan baktı her sey olması gerektiği gibi calısmaya devam dedi doktor da kafa ilk gittiğim
O bana da çok oluyor canim özellikle tırnaklarım azcık büyüsün hemen sürerimEki Görüntüle 2973079
Tırnaklarım da uzun degıl ama oje sürmenin haklı gururunu yasıyorum uzun zamandır özlemişimeşim de işe başladı yorgun olur ilk zaman inatla yaklasmazsa en azından 3 gün bari kalsın
Dikkat et canım suyu az içiyorsan ondan da olurOhh maşallah tertemizayaklarım azcık üşüsn hemen sancilanmaya başlıyorum ben
Bu aralar çok fazla içemiyorum canim ovulasyona da başladım ya dikkat edicem diyeDikkat et canım suyu az içiyorsan ondan da olur
Oda dogru insallah yakın zaman da koyuyu yakalarsın yaptıktan sonra iç ama suyunu idrar yolu enfeksiyonu da olur suyu az içmek etkiliyo her seyiBu aralar çok fazla içemiyorum canim ovulasyona da başladım ya dikkat edicem diye
Hayır cnm ilk olacak nasip olur iseÇocuğunuz var mı
İnşallahHayır cnm ilk olacak nasip olur ise
Canım ilk defa geçen ay kullandim ovu testi oldu evet işte bu ay 31 randevum var canım bakım gideceğim işte ne der doktor bakacağım ama ben öle hissettim sankiHiç ovulasyon yaptın mı canım benim ilk defa bu ay denk geldi öncesi de sonrası da degısebiliyo ama anladım demek istediğini bide hıç yumurtlama zamanı doktora gıttın mi ondan da bilirsin yada bi kez olsun progesteron baktır catlama oluyor mu olmuyor mu anlarsın
Hadi canım ya insAllah vardır canım gebelik
Bak yanlış bilr hatırlamıssm kuzum ideolumsun
Çocuk rahmime vardı daha bi soluklanamadan yakaladım onuOna bende hayran oldum inatla test yapa yapamutlu sona ulaştı
Biseyler yemek etkiliyor mu canim testiOda dogru insallah yakın zaman da koyuyu yakalarsın yaptıktan sonra iç ama suyunu idrar yolu enfeksiyonu da olur suyu az içmek etkiliyo her seyi
Paparaziye yakalanmış gibi oldu evlatciginÇocuk rahmime vardı daha bi soluklanamadan yakaladım onu