- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.161
Hahah civciv şokÇocuk rahmime vardı daha bi soluklanamadan yakaladım onu
Cidden öyle oldu ya gider gitmez tuttun onuÇocuk rahmime vardı daha bi soluklanamadan yakaladım onu
Yok canım yemek etkilemez sıvı alma su cay gibi seyler testi yaptıktan sonra iç ama suyunuBiseyler yemek etkiliyor mu canim testi
İnsallah canım ben hep diyorum içinin rahat olması onemli ben önden hep gidiyorum sonra salıyorum rabbim hepimize nasip etsinCanım ilk defa geçen ay kullandim ovu testi oldu evet işte bu ay 31 randevum var canım bakım gideceğim işte ne der doktor bakacağım ama ben öle hissettim sanki
Lh mı buTest mi bozuk anlamadım bugünün çizgisi var ile yok arasında bisey dun daha belirgindi
Aynen canimLh mı bu
Benim de böyle çıktı canım ilkini sabah yaptım ikinciyi öğleden sonra kafam karıştıTest mi bozuk anlamadım bugünün çizgisi var ile yok arasında bisey dun daha belirgindi
Benim de böyle çıktı canım ilkini sabah yaptım ikinciyi öğleden sonra kafam karıştı
Sıvı alımına dikkat ediyosun demi canım dün daha belirginmiş evetTest mi bozuk anlamadım bugünün çizgisi var ile yok arasında bisey dun daha belirgindi
Evet ne durumda fatmazel acaba
Kızlar teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için ama bakmadım ovulasyonla takipteyim halen. Bugün tekrar silikleşti hayırlısı Allahtan çünkü yumurtlama olmadığını biliyorum kime göstersem değil diyor
Sen elinde varsa bi gebelik yap bak varsa vardır yoksa yoktur gunün geldi zatenKızlar teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için ama bakmadım ovulasyonla takipteyim halen. Bugün tekrar silikleşti hayırlısı Allahtan çünkü yumurtlama olmadığını biliyorum kime göstersem değil diyor
Sagol canim
Evet canim dikkat ettim iki de kestim 4 de yaptım testi de dünde ayni şekilde aynı saatlerdeydiSıvı alımına dikkat ediyosun demi canım dün daha belirginmiş evet
Yok gebelik kuzum yaSen elinde varsa bi gebelik yap bak varsa vardır yoksa yoktur gunün geldi zaten
Devam canım döngün kaç günSagol canim
Evet canim dikkat ettim iki de kestim 4 de yaptım testi de dünde ayni şekilde aynı saatlerdeydi
O zaman öbür aya insallah canım devamYok gebelik kuzum ya
Ötekilerden hiç anlamıyorum ya en güzeli labaquik