Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyonla daha yeni görüyorum belirti var mı
Progesteron hormonu bence testleri kızartıyo yarın bi daha bakıcam bakalım sadece kasık batması ve suan gogus hassasiyeti dısında bi sey yok ara ara da sulu akıntı sürekli bi ıslaklık var orda dün işiyorum sandım baktım akıntıymıs cok baktığımız için oluyo belirti her seye kendimiz cekiyoruz aslında bilemiyorum umarım olmustur merakla bekliyorum canım

Aynen canım pik gördüm gecen salı ben düşündüm baya iki topik okudum sanırım artan progesteron hormonu testleri yeniden koyulastırıyo yarın bi daha bakcam sonra bekliycem ben de 28 Aralık tarihim
SoN 8 gün o zaman he bekleme si kadar zoru yok ya evet bende bir ka kişi de gördüm baya koyulasmis gebelikten dolayı inşallah senin de öyle olur mutlu haberine bizde mutlu oluruz

SoN 8 gün o zaman he bekleme si kadar zoru yok ya evet bende bir ka kişi de gördüm baya koyulasmis gebelikten dolayı inşallah senin de öyle olur mutlu haberine bizde mutlu oluruz
Hepimiz canım hepimizin olsun insallah o kadar emek caba insan beklenti içine gırıyo rabbim hepimize nasip etsin insallah

Hepimiz canım hepimizin olsun insallah o kadar emek caba insan beklenti içine gırıyo rabbim hepimize nasip etsin insallah
Amin kuzum bide ovu yapıp çatlama gününü bilince insan daha çok beklentiye giriyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ne zaman test yapacaksın

Amin kuzum bide ovu yapıp çatlama gününü bilince insan daha çok beklentiye giriyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ne zaman test yapacaksın
Dayanamazsam 26 sı dayanırsam 27 si diyorum ikisi de yumurtlamadan bi gün once bi gün sonra 12 günü oluyo yumurtlamadan varsa belli olur artık

Dayanamazsam 26 sı dayanırsam 27 si diyorum ikisi de yumurtlamadan bi gün once bi gün sonra 12 günü oluyo yumurtlamadan varsa belli olur artık
Diger topikte - Janna - arkadaşımız vardı çatlatma iğnesi olmuştu her gün gebelik testi yaptı 10.gun silik bi ikinci çizgisi vardı hatta 3 kusurle öğrendi kanda hamile olduğunu

Diger topikte - Janna - arkadaşımız vardı çatlatma iğnesi olmuştu her gün gebelik testi yaptı 10.gun silik bi ikinci çizgisi vardı hatta 3 kusurle öğrendi kanda hamile olduğunu
Onu biliyorum canım 2.5 di hatta degeri ben de sırf merakımdan okuyodum onu yazdım da Allah kucagına almayı nasip etsin ben de bakarım 10 dan sonra elimde fazla test var 16 adet labaquik gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…