- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.081
Aynen canım pik gördüm gecen salı ben düşündüm baya iki topik okudum sanırım artan progesteron hormonu testleri yeniden koyulastırıyo yarın bi daha bakcam sonra bekliycem ben de 28 Aralık tarihimKuzum regl gününü bekliyorsun dimi pik gormustun
Progesteron hormonu bence testleri kızartıyo yarın bi daha bakıcam bakalım sadece kasık batması ve suan gogus hassasiyeti dısında bi sey yok ara ara da sulu akıntı sürekli bi ıslaklık var orda dün işiyorum sandım baktım akıntıymıs cok baktığımız için oluyo belirti her seye kendimiz cekiyoruz aslında bilemiyorum umarım olmustur merakla bekliyorum canımOvulasyonla daha yeni görüyorumbelirti var mı
SoN 8 gün o zaman he bekleme si kadar zoru yok ya evet bende bir ka kişi de gördüm baya koyulasmis gebelikten dolayı inşallah senin de öyle olur mutlu haberine bizde mutlu oluruzAynen canım pik gördüm gecen salı ben düşündüm baya iki topik okudum sanırım artan progesteron hormonu testleri yeniden koyulastırıyo yarın bi daha bakcam sonra bekliycem ben de 28 Aralık tarihim
Bana da öyle geldi sımdı silik cıkması gerekiyodu diye düşünüyorum üstünden 6 gün gectı pik göreliCanım hiç belli olmaz koyulasabilir bekleyelim görelim bakalım hayırlısı koyulaşır gibi duruyor sankim
Hepimiz canım hepimizin olsun insallah o kadar emek caba insan beklenti içine gırıyo rabbim hepimize nasip etsinSoN 8 gün o zaman he bekleme si kadar zoru yok ya evet bende bir ka kişi de gördüm baya koyulasmis gebelikten dolayı inşallah senin de öyle olur mutlu haberine bizde mutlu oluruz
Amin kuzum bide ovu yapıp çatlama gününü bilince insan daha çok beklentiye giriyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ne zaman test yapacaksınHepimiz canım hepimizin olsun insallah o kadar emek caba insan beklenti içine gırıyo rabbim hepimize nasip etsininsallah
SoN 8 gün o zaman he bekleme si kadar zoru yok ya evet bende bir ka kişi de gördüm baya koyulasmis gebelikten dolayı inşallah senin de öyle olur mutlu haberine bizde mutlu oluruz
Dayanamazsam 26 sı dayanırsam 27 si diyorum ikisi de yumurtlamadan bi gün once bi gün sonra 12 günü oluyo yumurtlamadan varsa belli olur artıkAmin kuzum bide ovu yapıp çatlama gününü bilince insan daha çok beklentiye giriyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ne zaman test yapacaksın
Guzel haberlerle inşallah canım
Diger topikteDayanamazsam 26 sı dayanırsam 27 si diyorum ikisi de yumurtlamadan bi gün once bi gün sonra 12 günü oluyo yumurtlamadan varsa belli olur artık
Hahahah bizim dogamizda var sabırsızlık yapmadan duramayiz bebitomYarın bi daha bakcam bakalım ovulasyon ne durumda sonra bekliycem bugun yapmayacaktım aslında sırf seytan dürttümaviss_34
Normal de altı gün maksimum lekelenme lerle yedi gunhelloo, regliniz kaç gün sürüyor kızlar?
Onu biliyorum canım 2.5 di hatta degeri ben de sırf merakımdan okuyodum onu yazdım da Allah kucagına almayı nasip etsin ben de bakarım 10 dan sonra elimde fazla test varDiger topikte- Janna - arkadaşımız vardı çatlatma iğnesi olmuştu her gün gebelik testi yaptı 10.gun silik bi ikinci çizgisi vardı hatta 3 kusurle öğrendi kanda hamile olduğunu
Evet ya hiç güzel huy degıl durcam diyip duramamak o merak insanı bitiriyoHahahah bizim dogamizda var sabırsızlık yapmadan duramayiz bebitom
benimkini sorsan 6-7 gün ama 3-4ü lekeNormal de altı gün maksimum lekelenme lerle yedi gun
Benimde 6 gün temiz oluyorum o degısır canım döngüyü soruyorsan 28 gün oda kısıye göre degısır tabihelloo, regliniz kaç gün sürüyor kızlar?
Ben ilk gebeliğim de burayı bilmiyordum hatta hiç bişe bilmiyormusum gecikmenin üçüncü günü test yapmışım şimdi diyorum ki nasıl beklemisim sabretmisim o kadarEvet ya hiç güzel huy degıl durcam diyip duramamak o merak insanı bitiriyo
Ayni canim en fazla 3 gün yoğun oluyor diğer günler leke halindebenimkini sorsan 6-7 gün ama 3-4ü leke