Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk gebeliğim de burayı bilmiyordum hatta hiç bişe bilmiyormusum gecikmenin üçüncü günü test yapmışım şimdi diyorum ki nasıl beklemisim sabretmisim o kadar
Benim eski üyeliğim oglumu isterken kesfettim burayı ovulasyon burda ögrendim aldım oglumu burda yaptım dogurdum 😂 sonra o ara girmedim ikinci cocugu isteyince sifrem neydi dedim hallettim gordum yıne ovulasyon soyledim 😂 yıne aynı konu 😂ben cocukları burdan yapıyorum seviyorum da kımseyle konusmuyorum burası hosuma gıdıyo

Benim eski üyeliğim oglumu isterken kesfettim burayı ovulasyon burda ögrendim aldım oglumu burda yaptım dogurdum 😂 sonra o ara girmedim ikinci cocugu isteyince sifrem neydi dedim hallettim gordum yıne ovulasyon soyledim 😂 yıne aynı konu 😂ben cocukları burdan yapıyorum seviyorum da kımseyle konusmuyorum burası hosuma gıdıyo
Hahahah en iyisi bosver eşim bazen dalga geçiyor kk ile kafayı yedin diye gerçekten bir zaman sonra bağımlılık yapiuor burasi 🙈🤣

Progesteron hormonu bence testleri kızartıyo yarın bi daha bakıcam bakalım sadece kasık batması ve suan gogus hassasiyeti dısında bi sey yok ara ara da sulu akıntı sürekli bi ıslaklık var orda dün işiyorum sandım baktım akıntıymıs cok baktığımız için oluyo belirti her seye kendimiz cekiyoruz aslında bilemiyorum umarım olmustur merakla bekliyorum canım
Hadi bakalım hayırlısı ❤️
helloo, regliniz kaç gün sürüyor kızlar?
7 8 gün
Valla bende kimseye bişey demiyorum girip buraya yazıyorum 🤣

Döngüne gore evet geç yumurtan oluyo herhalde teste devam et bakalım gormezsen. Muhakkak kontrol e git ama

İstekli yaparsa bi sey olmaz ama içinden gelmezse yapalım deme 🤗 yapalım derse muhakkak yap 😅 ne güzel dedim

Yumurtlama üzerinden 12 günü cıkar varsa canım
Anladım canım 5 gün daha sonra ozaman teşekkür ederim

Hahahah en iyisi bosver eşim bazen dalga geçiyor kk ile kafayı yedin diye gerçekten bir zaman sonra bağımlılık yapiuor burasi 🙈🤣
Evet canım yapıyo valla 2016 da üye olmusum buraya Aralık 26 oglum oldu gününü de biliyom ovulasyon yapınca 2017 Eylül dogumlu oglum da
Hadi bakalım hayırlısı ❤️

7 8 gün

Valla bende kimseye bişey demiyorum girip buraya yazıyorum 🤣
En güzeli dememek olduktan sonra da demedim ben oglumu da 12 haftalıkken dedin ailelere bile 🤗
Adetime 4 gün kaldı yapsam çıkar mı ki 🤣
Cıkma ihtimali yüksek dene

Bu dün yaptığım lh testi

Eklentiler

• 16399926828417896266428021370221.jpg
    16399926828417896266428021370221.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 15
Evet kuzum 2.8 ile öğrendim🧿🎈🙈
Sağlıkla ilerlesin insallah 2.5 kalmış aklımda 🤗azmine hayranım demeden geçemiycem sürekli test işte takmak takmamak buraya yazmak yazmamakla olmuyo olcagı varsa oluyo yoksa olmuyo iste bunun en guzel ornegısın takınca da oluyo olcak olduktan sonra

Benimde 8 gün biri 7 gün biri gösteriyor ama ben yumurtlama zamanı takvime göre bakıyorum direkt adet belirtilerim oluyor gün gün bakıyorum kızlar OKYANUS302 OKYANUS302 sende anlarsın canım demek istediğimi şimdi yumurtlama donemim direkt adet döngüm başlıyor çünkü ben her belirtim yazıyorum örn 22 gün işte karın ağrısı baş ağrısı ayak usumesi vs vs anlayamadığım şu bana göre ben yumurtlama zamanı yumurtalarim sanırım catlamiyor catlamadan direkt adet dongume bağlıyor beni buradan bunu çıkarıyorum canım ya amann öle işte

Benimde 8 gün biri 7 gün biri gösteriyor ama ben yumurtlama zamanı takvime göre bakıyorum direkt adet belirtilerim oluyor gün gün bakıyorum kızlar OKYANUS302 OKYANUS302 sende anlarsın canım demek istediğimi şimdi yumurtlama donemim direkt adet döngüm başlıyor çünkü ben her belirtim yazıyorum örn 22 gün işte karın ağrısı baş ağrısı ayak usumesi vs vs anlayamadığım şu bana göre ben yumurtlama zamanı yumurtalarim sanırım catlamiyor catlamadan direkt adet dongume bağlıyor beni buradan bunu çıkarıyorum canım ya amann öle işte
Çocuğunuz var mı

Hiç ovulasyon yaptın mı canım benim ilk defa bu ay denk geldi öncesi de sonrası da degısebiliyo ama anladım demek istediğini bide hıç yumurtlama zamanı doktora gıttın mi ondan da bilirsin yada bi kez olsun progesteron baktır catlama oluyor mu olmuyor mu anlarsın

Hiçbir bilgim yok 🤣
Gebelik bi dene az kalmış gunün ben oglumda erken yumurtluyordum 9 günü falan yumurtladıgımı biliyorum ona hamile kaldıgımda 5 gün once ovulasyon la ögrendim gebeliği 😂baktım ovulasyon kızarıyo hemen gebelik yaptım onda da cıktı yine testlerim labaquik di

OKYANUS302 OKYANUS302 canım ben üç gündür çift çizgi koyu çıkıyo üç gün pik oluyomu acaba Bilgin var mı ? Bugün silikleişir dedim ama yine koyu çıktı yarın yapmam daha iyi okuck yarın çatlarsa inş 😊

Eklentiler

• 6EA61876-4101-40EA-8550-331E795776E4.jpeg
    6EA61876-4101-40EA-8550-331E795776E4.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 24
Gebelik bi dene az kalmış gunün ben oglumda erken yumurtluyordum 9 günü falan yumurtladıgımı biliyorum ona hamile kaldıgımda 5 gün once ovulasyon la ögrendim gebeliği 😂baktım ovulasyon kızarıyo hemen gebelik yaptım onda da cıktı yine testlerim labaquik di
Ya yapmakta istemiyorum adet olucak gibiyim ya bilmiyorum 🤣🤣🤣

X