Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28 Aralık canım 3 ay da kaldım 4 ay da hamileydim canım oglum da Aralık da oldu 🙈 işin şakası eşim de diyo biz bu aylar da istiyoruz demekki diye 😂umarım olmustur oglumun oldugu gün ikincinin haberini alırım diye ümit ediyorum 🤲
Ayyy Amin inşallah ne güzel denk gelmiş olur öyle 🤩

Aman aman olmasın zaten çok beter biseymis mantar kötü diyordum bu ondan da kötü
Dogrudur canım hiç olmadım bilmiyom olmasın da bilmeyim 😅🤗 kontrol amaçlı gıttım ben gecen ay da 3 kez bide baska doktora gittim 4 içim rahat ondan bi progesteron baktırdım bi simir falan aldırdım yumurtalıklarıma baktırdım sonradan gittiğimde rahim duvarına falan baktı her sey olması gerektiği gibi calısmaya devam dedi doktor da kafa ilk gittiğim 😂

IMG_20211220_144628.jpg

Tırnaklarım da uzun degıl ama oje sürmenin haklı gururunu yasıyorum uzun zamandır özlemişim 😂 eşim de işe başladı yorgun olur ilk zaman inatla yaklasmazsa en azından 3 gün bari kalsın 😂

Dogrudur canım hiç olmadım bilmiyom olmasın da bilmeyim 😅🤗 kontrol amaçlı gıttım ben gecen ay da 3 kez bide baska doktora gittim 4 içim rahat ondan bi progesteron baktırdım bi simir falan aldırdım yumurtalıklarıma baktırdım sonradan gittiğimde rahim duvarına falan baktı her sey olması gerektiği gibi calısmaya devam dedi doktor da kafa ilk gittiğim 😂
Ohh maşallah tertemiz 🤩 ayaklarım azcık üşüsn hemen sancilanmaya başlıyorum ben

Eki Görüntüle 2973079
Tırnaklarım da uzun degıl ama oje sürmenin haklı gururunu yasıyorum uzun zamandır özlemişim 😂 eşim de işe başladı yorgun olur ilk zaman inatla yaklasmazsa en azından 3 gün bari kalsın 😂
O bana da çok oluyor canim özellikle tırnaklarım azcık büyüsün hemen sürerim 😅

Hiç ovulasyon yaptın mı canım benim ilk defa bu ay denk geldi öncesi de sonrası da degısebiliyo ama anladım demek istediğini bide hıç yumurtlama zamanı doktora gıttın mi ondan da bilirsin yada bi kez olsun progesteron baktır catlama oluyor mu olmuyor mu anlarsın
Canım ilk defa geçen ay kullandim ovu testi oldu evet işte bu ay 31 randevum var canım bakım gideceğim işte ne der doktor bakacağım ama ben öle hissettim sanki 😕

X