-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Pzt yaparım belki canimm. Yarında cikmaz heraldeResim falan cekmiş miydin acaba kacıncı günündü
Yarın sabah istersen sen de gebelik yap yarın yumurtlamadan 13 günün o günü sayma 12 cıkar 11 de ogrenen de var
BEn Bi deneme yapcam salı sırf bu düşüncem için bakalım nasıl cıkacakResim çekmedim canimm hiç okadar silik görmemiştim. Çok hatırlamıyorum hangi gunduuu
Yarın yapsan da cıkar pazartesi zaten hayli hayli cıkarPzt yaparım belki canimm. Yarında cikmaz heralde
Hadi bakalım canimm..BEn Bi deneme yapcam salı sırf bu düşüncem için bakalım nasıl cıkacak
İns canimmm. Bakalım Pzt yapayim ozamn gebelik çok nasıl olsaaa. Bat bekleyin diyodumn ama testleri bitireyimYarın yapsan da cıkar pazartesi zaten hayli hayli cıkar
Kaset test yapcaz ya belki anca çıkar canimYarın yapsan da cıkar pazartesi zaten hayli hayli cıkar
Gebelik merakından degıl de topikler de oyle 35kvk oyle bak onun da 6 günü koyu olmus tekrar 3 topik örnegi bide ona sordum oyle dusundum progesteron yükselince de testler oyle cıkıyoHadi bakalım canimm..
İçinden ne zaman gelirse o zaman yap canım ben şu progesteron olayına iyi kafamı taktım yanlız bayadır beynimi ona yordumKaset test yapcaz ya belki anca çıkar canim
Seninde 21.gunde progestron yüksek çıkmıştı degilmi. Benim dün 21.gunduGebelik merakından degıl de topikler de oyle 35kvk oyle bak onun da 6 günü koyu olmus tekrar 3 topik örnegi bide ona sordum oyle dusundum progesteron yükselince de testler oyle cıkıyo
Dün 21.gundu yani ovu yapsam koyumu çıkacaktı canimm.İçinden ne zaman gelirse o zaman yap canım ben şu progesteron olayına iyi kafamı taktım yanlız bayadır beynimi ona yordum
Aynen canım 9.7 di yumurtlama olmadı muhabbetine gidip baktırmıstımSeninde 21.gunde progestron yüksek çıkmıştı degilmi. Benim dün 21.gundu
Yumurtlamadan 17 gün sonra deniliyorKızlar benim kasıklarımda ağrı var bat 22 aralık
Niye olablir? Test alsam mı cıkar mı sizce
Cıkardı bence ama sen erken yumurtladın 10 günün hangi gündü onun üstüne 7 ekleDün 21.gundu yani ovu yapsam koyumu çıkacaktı canimm.
Bugün ovu yapiyomm ozam. Bakalım koyumu çıkacak . Çünkü haftaici hangi gün yaptım hatirlamoyorum çok siliktiiAynen canım 9.7 di yumurtlama olmadı muhabbetine gidip baktırmıstım
Canım adet oluyosun zaten yumurtlamadan 14 15 gün sonraYumurtlamadan 17 gün sonra deniliyor
13unde koyu çıkacaktı canım. Ozamn b Paz benimm.Cıkardı bence ama sen erken yumurtladın 10 günün hangi gündü onun üstüne 7 ekle
O zaman 13 Aralık da koyu cıkacaktı hep baktıklarım pik gordukten sonra 6 gün yada 7 gün tekrar koyuyu gormus yani progesteron pik yaptıgında arttığında yumurtlama testleri kızarıyo tezim bu benim salı deniycem13unde koyu çıkacaktı canım. Ozamn b Paz benimm.
Hadi inşallah canım hepimizee nasip olsunYeni yıla yeni bebek diyelim o zaman inşallah
Bırakma bence canım gebelik olduktan sonra 3 ay daha kullanılıyor zaten sp içinBi senedir kullanıyorum yaaa. Onunda bı etkisi yokkk
Balık pek sevmiyorum canım ama ceviz fındık yiyoruzEger her gün ceviz yada haftada bir balık yiyosanız zaten OMEGA 3 karsılıyo canım bizim pzar balık gunumuz bide her aksam fıstık ceviz fındık yiyoruz ordan alıyoruzdur
İnşallahhh hayırlısı ile sağlıkla gelsin civcivlerimizHadi inşallah canım hepimizee nasip olsun