Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata 9 gün var şimdi ya al işte ayaklarim üşümeye başladı baş agrisida oluyor dünden beri zaten kasık ağrım oluyor geçen ayda baş ağrısı sabah karın ağrısı birde ayak usumesi olmuştu ama yumurtlama zamanı neden oluyor anlamiyorum yani bunlar adet belirtisi ise neden yumurtlama zamanı oluyor kızlar ya ay şimdiden ümitsizlik sardı bitaraflarımı ya adet belirtileri çik şu kafamdan yaaaaa🤦🏼‍♀️😔🤔

Bırakma bence canım gebelik olduktan sonra 3 ay daha kullanılıyor zaten sp için

Balık pek sevmiyorum canım ama ceviz fındık yiyoruz
Oğlumda öncesinde ne folik asit kullandım nede yedigime ictigine baktım. Hamile kaldimtan sonra çok iyi beslendimm. Ama bunda yiyorum içiyorum yonedebisey olmuyo canimm bakalım zaten doktora gitcem ona sorarım artikkk

Benim bata 9 gün var şimdi ya al işte ayaklarim üşümeye başladı baş agrisida oluyor dünden beri zaten kasık ağrım oluyor geçen ayda baş ağrısı sabah karın ağrısı birde ayak usumesi olmuştu ama yumurtlama zamanı neden oluyor anlamiyorum yani bunlar adet belirtisi ise neden yumurtlama zamanı oluyor kızlar ya ay şimdiden ümitsizlik sardı bitaraflarımı ya adet belirtileri çik şu kafamdan yaaaaa🤦🏼‍♀️😔🤔
Yumurtla zamanın geçmedi mi canım bitmistir o.

Yumurtla zamanın geçmedi mi canım bitmistir o.
Canım 3 Aralık adet oldum ben 11 ile 18 arası gösteriyor ovulosyon dönemi 16 sı tam gösteriyor e oldu ilişkiler ama ne bu şimdi anlamadım yumurtlama olamadan adet belirtileri mi yasiyorum ne ayyyy ayaklarım ısınmıyor baş agrisida şeysi yani amannnn

Canım 3 Aralık adet oldum ben 11 ile 18 arası gösteriyor ovulosyon dönemi 16 sı tam gösteriyor e oldu ilişkiler ama ne bu şimdi anlamadım yumurtlama olamadan adet belirtileri mi yasiyorum ne ayyyy ayaklarım ısınmıyor baş agrisida şeysi yani amannnn
Catlamami oluyo acaba. Canimm

Oğlumda öncesinde ne folik asit kullandım nede yedigime ictigine baktım. Hamile kaldimtan sonra çok iyi beslendimm. Ama bunda yiyorum içiyorum yonedebisey olmuyo canimm bakalım zaten doktora gitcem ona sorarım artikkk
Tabi en iyisini doktor bilir canım yine 🤭

Canim ben Çarşamba günü test yapmışım ovu com silk cikmisti bak bugünde yaptım şimdi yine çok silik çıktı. Geçen ay sanki hemen kizaracak gibi çıkmıştı ondada hatta erken başlamıştım ovuya gebellik için
O zaman 13 Aralık da koyu cıkacaktı hep baktıklarım pik gordukten sonra 6 gün yada 7 gün tekrar koyuyu gormus yani progesteron pik yaptıgında arttığında yumurtlama testleri kızarıyo tezim bu benim salı deniycem

Eklentiler

• IMG_20211218_160421.jpg
    IMG_20211218_160421.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 22
Olmuyo mu aceba 😕 biliyorum ki geçen aydaki testlerde kırmızı çıktı 2 gün sonra zaten siliklesti ama bu ay takvime göre konuşuyorum canım sence ne oluyor
Canim takvim öyle diyodur fakat belli geç yumurtluyom belkide erken oldu tuttu . Bilemeyizki bejklicez canimm..belki hasta oluyonnn😀😀

Canim ben Çarşamba günü test yapmışım ovu com silk cikmisti bak bugünde yaptım şimdi yine çok silik çıktı. Geçen ay sanki hemen kizaracak gibi çıkmıştı ondada hatta erken başlamıştım ovuya gebellik için
Bu carsamba mı yoksa yeni sımdı mi yaptın anlamadım
İlişki günlerin güzel olmus canım insallah tutmustur senle aynı adet günü benim 28 Aralık

İlişki günlerin güzel olmus canım insallah tutmustur senle aynı adet günü benim 28 Aralık
İnsAllah canım ama dedim ya geçen ayki belirtileri yaşıyorum şu anda adet belirtileri 🤦🏼‍♀️😕kız bu ay şöyle güzel haberler verelim dime ya 😄☺️🤲🤲🤲

Geçen ay ki ovu testlerim gunleri bu ay uyuyor 1 gün falan oynuyor arada 🤔
Himm bekle bajalim canım belirtilerin ne yöne gidecek

Canim bı Çarşamba günü yapmışım. Bu fotosu olanı bugün yaptım şimdi.

X